bir derdim yok:)

Kesinlikle yönetim bu iş ele almalı ve açılan konular önce kontrol edilmeli sonra yayınlanmalı..
böyle bir şey bence de mantıklı ama saniyede 10 larca konu açılıyor bazı üyeler destan yazıyor , onları tek tek okuycak kontrol edicek editörler lazım baya çok.

böyle bir şey bence de mantıklı ama saniyede 10 larca konu açılıyor bazı üyeler destan yazıyor , onları tek tek okuycak kontrol edicek editörler lazım baya çok.
Evet ama böylede olmuyor işte..Bdv kuralları diye yazılmış ama kimse giripte okumuyor..Kafalarına göre buraya konu açmamaları lazım..Bir çözüm bulunsa buna çok iyi olur..

Evet ama böylede olmuyor işte..Bdv kuralları diye yazılmış ama kimse giripte okumuyor..Kafalarına göre buraya konu açmamaları lazım..Bir çözüm bulunsa buna çok iyi olur..
çözüm banlamak işte banlanınca akılları başlarına gelir : )

Slm arkadaslar esinizle yasadiginiz komik anlari paylasmaya ne dersiniz? Lutfen burasi bi derim var diye kafa patlatmayin:)
biz patlatmasak
mune patlatır, okypete patlatır
kuralları bız koymuyoruz yanı :q

senın yaptıgın resmen ban'' a dogru goturmek bızı bana degıl . 'ban'' a
yani, bandıra bandıra ban yemeye ahahah

sen onu bunu bosver , babam böyle pasta yapmayı nereden ögrendı

Böyle herkes kafasına göre konu açarsa konu sınıflandırma mantığının ne anlamı kalır? Kaplumbağam çiftleşmiyordan tut yeni aldığım rujun rengi nasıl cicim gibi zibilyon tane konu açılır. Sonra da gerçekten yardıma ihtiyacı olanlar arada kaynar gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…