- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.796
- 178
- Konu Sahibi sultannazik
-
O da doğru aklına esen konu açıyor...Ama öyle bir uygulama getirilse gerçekten çok iyi olacak..Hangi birini kontrol etsinler..
O da zor iş..
böyle bir şey bence de mantıklı ama saniyede 10 larca konu açılıyor bazı üyeler destan yazıyor , onları tek tek okuycak kontrol edicek editörler lazım baya çok.Kesinlikle yönetim bu iş ele almalı ve açılan konular önce kontrol edilmeli sonra yayınlanmalı..
Hayır arkadaşım neden dalga geçeyim? Amacım konu sahibine atıfta bulunmaktı. Yazdıklarına aynen katılıyorum...Anlamadim acikcasi? Profilimin altına yazdigim en bilge üye lafiyla mi dalga gectiniz?
Evet ama böylede olmuyor işte..Bdv kuralları diye yazılmış ama kimse giripte okumuyor..Kafalarına göre buraya konu açmamaları lazım..Bir çözüm bulunsa buna çok iyi olur..böyle bir şey bence de mantıklı ama saniyede 10 larca konu açılıyor bazı üyeler destan yazıyor , onları tek tek okuycak kontrol edicek editörler lazım baya çok.
KİB' leme be, bu konudan iş çıkar, az gülelimBaya komikmiş traş olmak.
Benim eşim de dün salon kanepesinde uyuyakaldı. Ne kadar komik değil mi
Bu arada kib'liyorum sizi.
Sonra cımbıza gelen biz oluyoruz şekerim. Konu sahibi gider ayak bizi de çekiyor batağa.KİB' leme be, bu konudan iş çıkar, az gülelim...
çözüm banlamak işte banlanınca akılları başlarına gelir : )Evet ama böylede olmuyor işte..Bdv kuralları diye yazılmış ama kimse giripte okumuyor..Kafalarına göre buraya konu açmamaları lazım..Bir çözüm bulunsa buna çok iyi olur..
biz patlatmasakSlm arkadaslar esinizle yasadiginiz komik anlari paylasmaya ne dersiniz? Lutfen burasi bi derim var diye kafa patlatmayin:)
Evet ya. Dün ban katliamından bende nasibimi aldım. Biz birbirimizi yerken konu sahibi arazi olmuştuSonra cımbıza gelen biz oluyoruz şekerim. Konu sahibi gider ayak bizi de çekiyor batağa.
Evet valla,ben de yedim banı o gün..bundan sonra herkesle dostum.Evet ya. Dün ban katliamından bende nasibimi aldım. Biz birbirimizi yerken konu sahibi arazi olmuştu...
Rezil olduk la...
Kibleyip sıyrılıyoruz şekerim. Bak konu sahibi yok ortada gördüğün gibi.Evet ya. Dün ban katliamından bende nasibimi aldım. Biz birbirimizi yerken konu sahibi arazi olmuştu...
Rezil olduk la...
Ilahi..Ne ictiysen bana da ver
hmmm çok yakın insanlar arasında yanlızca birbirinin güleceği şeyler vardır bide gerçekten komik olan şeyler sizinki ilk dediğime giriyorOkadar salak uzatip cocuk gibi kusup odaya gidip sajal jeserse bence komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?