• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim yok:)

biz patlatmasak
mune patlatır, okypete patlatır
kuralları bız koymuyoruz yanı :q

senın yaptıgın resmen ban'' a dogru goturmek bızı :KK53: bana degıl . 'ban'' a
yani, bandıra bandıra ban yemeye ahahah

sen onu bunu bosver , babam böyle pasta yapmayı nereden ögrendı :KK45:
:KK53:...
Sur' üm gelin olmuşsun, hayırlı olsun bu arada :KK19:...

Iyi guldum yorumlar birbirinden guzeldi:-)
konu sahibinin gonlu olsun ben bi olayimizi paylasayim:KK53:

Olmaz demeyin oldu...

Kalin kendinden desenli siyah bir corabim var ben akilli tut sen esimin corap cekmecesine koy oda farketmemis ise benim corabimi giyip gitmis:KK70::KK70::KK70:

Allahim adam bi geldi hala haberi yok bacak bacak ustune atinca ben farkettim ciddi bi mesele konusuyorduk ben koptum

Gayet guzel tasimisti desenlerin guzelligini yarma gibi bilekler one cikarmisti corabin zerafetini farkettim yeminle:KK70::KK70::KK70::KK70:

Iyi guldum yorumlar birbirinden guzeldi:-)
konu sahibinin gonlu olsun ben bi olayimizi paylasayim:KK53:

Olmaz demeyin oldu...

Kalin kendinden desenli siyah bir corabim var ben akilli tut sen esimin corap cekmecesine koy oda farketmemis ise benim corabimi giyip gitmis:KK70::KK70::KK70:

Allahim adam bi geldi hala haberi bacak bacak ustune atinca ben farkettim ciddi bi mesele konusuyorduk ben koptum

Gayet guzel tasimisti desenlerin guzelligini yarma gibi bilekler one cikarmisti corabin zerafetini farkettim yeminle:KK70::KK70::KK70::KK70:
Yazuk la...

Bir gün babam hamama gitmişti. Eve geldi pijamalarını giyecek, eşofman üstünü bir çıkardı annemin çiçekli atleti. Adam hamamda çiçekli atletle gezmiş :KK53::KK53::KK53:.

Konu sahibi hata yapmıs ama yorumcular da bire bin katmıs, tuz biber ekmis. konunun yeri burası degil, bu konuyla ilgili bi baslık zaten var ve konu sahibinin anısı hic komik degil. Bu noktalarda hemfikiriz lakin bu sorunun muhattabı yonetimdir, siz uyelere sikayet etmek dısında bir sey dusmez. Kibleyin ve yonetime bildirin. Burası bir derdim var bolumu diyorsunuz, yanlıs acılmıs bir baslıgın altında geyik yapıyorsunuz. Boyle acılmıs baslıklar yuzunden dertler arada kaynıyor diyorsunuz, konunun altına bir yıgın mesaj yazarak sayfalarca olmasını saglıyor ve ustte olmasına olanak tanıyorsunuz. Kendinizle celismiyor musunuz?

Mesela ven dun esimle kavga ettim bir aydir sakallarini uzatiyordu ben sevdigim icin. Sabah kalktim bebek gibi yapmis kendini:rolleyes:
Aa sirf kavga ettin diye sakallarini sen sevmemene ragmen kesmesini komik mi buluyosun sultan ben olsam o kabak gibi surata baktikca dellenirim kavga ettin diye seni cezalandirmis resmen ya

O zaman komikti ama simdi anlatinca komik olmadi herhalde ?
bravo-okadar-komikti-ki-gulmeyi-unuttum.jpg

yani bende aslinda kinuyu acarken biraz guleriz diye dusundum hep aglak konular.. :( ama hep kizmissiniz bana ya.. ask olsun millet bir derdim varin dertli insanlari bu ciddiyeti beklememliydim. konumun uygun yere bereyse oraya tasinmasi iyi olus

Back