- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 50
- Konu Sahibi sultannazik
-
Böyle bi başlık zaten varSlm arkadaslar esinizle yasadiginiz komik anlari paylasmaya ne dersiniz? Lutfen burasi bi derim var diye kafa patlatmayin:)
Mesela ven dun esimle kavga ettim bir aydir sakallarini uzatiyordu ben sevdigim icin. Sabah kalktim bebek gibi yapmis kendini
bir derdim var a hadi böyle bi konu açtınız bari gerçekten komik olsaMesela ven dun esimle kavga ettim bir aydir sakallarini uzatiyordu ben sevdigim icin. Sabah kalktim bebek gibi yapmis kendini
Eşinizin traş olması komik bir olay değil ki.Mesela ven dun esimle kavga ettim bir aydir sakallarini uzatiyordu ben sevdigim icin. Sabah kalktim bebek gibi yapmis kendini
Şimdi sana soğuk bir espri yapıyorumAjahahahaj hahahah ahhahahah ne kadar da komik ya. Cidden yilin komedisi. Gülmekten karnıma kramplar girdi
Şaka misiniz?
Okadar salak uzatip cocuk gibi kusup odaya gidip sajal jeserse bence komikEşinizin traş olması komik bir olay değil ki.
Kesinlikle yönetim bu iş ele almalı ve açılan konular önce kontrol edilmeli sonra yayınlanmalı..
Şimdi sana soğuk bir espri yapıyorum;
The Bilgecest Member of KK...
Tanrım ban dan yeni çıktım. Çok tırsıyorum...
bencede bunu herkesin eşii yapıyor.Eşinizin traş olması komik bir olay değil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?