- Konu Sahibi huzurum kalmadi
-
Yazdiklarinizi okudukça kendi kızım gözümun önüne geldi ben aksama kadar bile o kadar çok özlüyorum ki bir de böyle bir durumla karşılaşsam kafayı yerdim. İnşallah biran önce çocuklarınızla Türkiye'ye donersinizBekledigim suki cocuklatimla onsuz bir ha
Saol canim beni anladigin icin tesekkur ederim inan bana keske trdeki kanunlar burdada olsa zaten orda olsam bunun yaninda bi dk bile durmazdim gurursuz diyenler oldu varsin desinler yavrularimdan ayrilmamak gururrsuzsa varsin oyle dusunsunler.
Peki çocukların babaya verilme durumu varsa nasıl hareket ederdiniz.Çocuklarınızın, anne babası bir arada yaşayan bir ortama değil, güçlü ve kendini ezdirmeyen bir anneye ihtiyacı var. Aynı şey senin kızının başına gelse, o lanet olası damatla aynı evde yasamasina izin verir mısın,? Lütfen kendinizi bu kadar alçaltmayın. Çocuklar bahane değil siz kendinize değer saygı sevgi her şeyi kaybetmişsiniz. Kendinize gelin
Çok sinirlendim ya küstah herif!!
Sonuna kadar savasirim.Baktim olmuyor yaslari 18 oldumu onlar mutlaka beni sececeklerdir onemli olan kucukken baslarinda olmam.gerekirse 18 yasina gelene kadar ayni evde yasarim gurur mu bunu dusunmem onemli olan cocuklarim..Peki çocukların babaya verilme durumu varsa nasıl hareket ederdiniz.
Bana bunlari yasatan bi insana cocuklarimi veremem.kimbilir onlar ustunde ne baskilar kuracak hic kimse baskiya gelemez her insan ozgurdur evliyiz diye her dedigini kabul etmek koleliktir ben kabul edemem.Evet cocuklarim turk vatandasi olamdigi icin kafama gore alip onlari gidemiyorum buranin kanunlarida bir baska kimse anlamadi yada anlamak istemedi kim dedi gurursuz kimi dedi evliligi birsey sandin kimi cekemiyorsan git ama butun bunlari yapmam icin cocuklarimi ona feda etmis olurum onlarsiz bir hayatida yasayamam.
Böyle bir durumda ne olur bilmiyorum bir tezgaha getirir öyle boşanırım herhalde. Kadınlar erkeklerden daha zekidir. Bulunur bir yolPeki çocukların babaya verilme durumu varsa nasıl hareket ederdiniz.
Elbetten herseyin bir caresi vardir onemli olan bu surecten cocuklarimi biran once daha fazla yaralamadan kurtarmak olurBöyle bir durumda ne olur bilmiyorum bir tezgaha getirir öyle boşanırım herhalde. Kadınlar erkeklerden daha zekidir. Bulunur bir yol
Yapmadimmi essalarimi toplayip gitcektim ne yapti saniyorsunuz aval aval gidisimimi izledi....Yok bunda öyle bir zihniyet gitmeye kalktim ilk supelendigimde cocuklarimin kimliklerini yirtti.....ögrendim herseyi yine gitmeye kalktim bundada dedigi cvp su madem elin biş geldin elin boş gideceksin dedi ve dolabimda ne kadar giysim varsa hepsini parcaladi kesti atese verdi......huyunca gider her dedigine olumlu cvp verirsem ondan iyisi yok sanki bu hayatta ama birde tersine gidersem tepki verirsem adam tam bir psikopat.....Kusura bakma ama sen ilk gelişinde affetmicektin madem gittin mahvolsun yalvarsin donmicektin kız sana bunlsrimi dedi bir sene boyunca yuvamda yilanlik yap sonrada namuslu kız ayağına mi uyuyorsun atacaktin tokadı eşyalarını toplayıp çocuklarını alıp direkt ailenin yanına gidecektin inşallah yanilirim ama anladığım kadarıyla böyle bir evlilikten hayır gelmez
Ooooooo rezaletin biri bin paraa ... aile de 5 kurus etmezmis desenize. Sizin durumu az cok tahmin ediyorum ben. Arkadasimin annesi yle ayni gibi nerdeyse. Onda dayak siddet yoktu ama psikolojik siddet vardi. Adamin dostu nun annesi bile evi aramis . Oyle boyle sustu. Son zamanlarda ayrilma.oncesi kendine namaza.kuran a falan verdi bir is buldu. Kendisi lise mezunu bir teyzeydi calisti seminerlere falan gitti. Ve baskasiyla evlendi 8 sene sonra bosandiktan 8 sene sonra. Yani cocuklarin akli yetince.de.kabulleniyorlar bi sekilde. Ama adam arsizdi bosandigi halde eve gelip gitmeye yedigi cekirdekleri yere falan atıyordu. Bence kurtulun siz bu adamdan coook sinir oldumYapmadimmi essalarimi toplayip gitcektim ne yapti saniyorsunuz aval aval gidisimimi izledi....Yok bunda öyle bir zihniyet gitmeye kalktim ilk supelendigimde cocuklarimin kimliklerini yirtti.....ögrendim herseyi yine gitmeye kalktim bundada dedigi cvp su madem elin biş geldin elin boş gideceksin dedi ve dolabimda ne kadar giysim varsa hepsini parcaladi kesti atese verdi......huyunca gider her dedigine olumlu cvp verirsem ondan iyisi yok sanki bu hayatta ama birde tersine gidersem tepki verirsem adam tam bir psikopat.....
Ayrica ailesine gelirsek en az aileside bunun kadar suçlu benim şuphelendigim donemlerde hepsi yanimdaydi ama zamanla ogullari onnara diretmis baskasini seviyorum diye bunnarda 360 derece döndü yanimda olan ailesi karsimda oldu hatta o donem benden gizli para bile akladilar bosanacaz diye....ben butun yaptiklarini yuzlerine vuruncada ters teptiler kirdilar bardilar asagiladilar.Herseye rahmen ben boyle boyle iki cocuk var affettmicem ama denicem ilerde pisman olmamak icin dememe ragmen bosanin diye tutturdular bende buna siz karar veremezsiniz dedim ve belkide sirf onnara inat yaptim bu deneme surecini ama anladimki onnar laftan anlayan bir tip degiller.Hatta bisanin ben oglumun psikolojisini bozdurtmam bile dedi kv.Yani anlican sirf siddet degil aldatma degil 12 senedir kv problemimi desen 3.sahislarmi desen bir suru.Biktim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?