bir derdim varrr aldatildimmm ona bir sans daha verdim ama...

Ben sana hiç tr yazmadım farkındaysan orada niye kalmıyorsun senin önceliğin kurumsal çalışmak mı ne kağıdı ne yazısı temizlik yaparsın kuaförde falan çalışırsın çocuk yardımı yok mu kendini bir süre idare edemez misin madem kocasız tek yapabilirsin o zaman çabala diyorum bende sana kırıcı bir şey yazmadım madem şiddet var ne cesaret çocuk o adamın yarın bir gün o çocuğa da vurabilme ihtimali olduğunu düşünmedin mi ?

Çocuklar aynı zamanda ,Türk anneden doğdukları için Türk vatandaşı değil mi? Çocuklarınız çifte vatandaş değil mi?
Eşinizin güvenini sağlayın,bu arada aldatmaya,şiddete ilişkin delileri de toplayın Türkiyeye gelin dava açın.
Davayı ihanetten ,şiddeten açamazsınız affettiğiniz için ama bu delillerle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçesi ile açarsınız.
Çocuklar aynı zamanda Türk vatandaşı olduğu için Türk mahkemeleri de velayeti size verir. Eşiniz kaçırmadıkça da elinizden kimse alamaz .
Ama sizin önce iyi bir psikolojik destek almanız gerek.

Cocuklar sadece alman vatandaşı trde kayitlari bile gozukmuyo bizzat nufustan sordurmustum.

Şiddet, yalan, ihanet.... Ve hâlâ birliktesin.

Biz ne desek boş. Kendi kendine zaten hayatı zindan ediyorsun.

Ne demek cocuklar icin katlaniyorum ne alaka cocuklar icin hep bahane bu cocugum icin cocuguna layik bi babami acaba kac kere affetmissiniz birakip gidememissiniz o zaman bu adamciik sizi bidaha aldatirsa sasirmayin nasil olsa iki aglarim yalvaririm ozur dilerim o beni affeder diye dusunur ve daha cok aldatilirsiniz hem siz esinizden ayrilicaksiniz esiniz cocuklardan ayrilmiycak hala devam etmeyi dusnuyosaniz daha cok cekersiniz

Ben ortada adam göremiyorum. O insanla birşeyleri düzeltebileceğinizi mi düşünüyorsunuz hala. Derdiniz sadece aldatılmak değil. En başta şiddet görmeniz olmalı. Ve artık gerekeni yapmalısınız. O insandan herşeyi beklerim ben. Kendinizi kollayın ve ordan gidin

Bence ayrılma ya ne olursa olsun. Dayak ye, yatakları ayır kocan başka kadınların koynuna girsin ama gene de ayrılma bence. Kocasız kalma aman diyeyim
Cok kirici ve kabasin burda karsimda olasiniz diye yardim istemiyorum yanimda olun fikir verin diye ama boyle kirarak asağilayarak degil ayrica suan siddet göruyorum da demedim daha onceden böyle böyle oldu dedim cok sukur elini bana kaldırdığı an ona neler yapabileceklerimi iyi biliyor.

Yok hayir ben bitirme taraftariyom binuda defalqrca ona demeye anlatmaya calistim ama gitdeceksen kendin gidersin diyince benim kafa tasim atiyor ne demek ben gidiyorum 12 senedir yasatmadiklarin kalmadi yeter artik istemiyorum seni cik git hayatimdan o hatayi sen yaptiysan defol git diyorum gitmiyor..

Biz ayrıl dersek mi ayrılacaksın ablacım onca şey olmuş afedersin de adamcık hayatının içine etmiş bizim sözümüzle mi teki vereceksin ona anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…