• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

Bende hoşlanmam bide insan hissediyo ters bişeyler olduğu zaman ama erkekler daha saf bu konuda.

Anlamadığım konu şu arkadaş içini dökmüş alay edilecek ne var saçma sapan şeyler yazmış herkes
Herkesmi kafayı yedi yada herkesmi insani duygularını yitirdi
Alay edenlere inanin ki takilmiyorum eleştiriye açığım isteyen istediğini desin ben yararlanabilecegim yorumları akılda tutuyorum sadece :) :21: biraz bana sanki sevgilimi kullaniyomus gibi bile geliyor bazen çok sinirlendigimde :)

konu ilk acildiginda, konu basliginin disindada sadece "bir derdim var" yaziyordu
ilk yorumlar ondan öyle oldu :)

Alay edenlere inanin ki takilmiyorum eleştiriye açığım isteyen istediğini desin ben yararlanabilecegim yorumları akılda tutuyorum sadece :) :21: biraz bana sanki sevgilimi kullaniyomus gibi bile geliyor bazen çok sinirlendigimde :)
Rahatsız olmakta haklısın

Bu adamları ne kadar sıkıyosunuz ya. Zaten o kızla olmak istese o kızla birlikte olur. Adam seni istemişki şuan parmağında yüzük var. Benim de çok yakın arkadaşım var herşey kız erkek ilişkisi değilki. Bu dünyada dostluk da var vefa da var. Yani sevgiliniz lise arkadaşlarıyla görüşcek sizin işiniz ne orda . Bana gel dese ben gitmem utanırım biraz nefes alsın insanlar . Yapan öyle bir yaparki feleğiniz şaşırır böyle bu tarz stratejilere gerek yok siz şimdi sevgilinizle birlikte oraya gidince herşeyi kurtarmış olmayacaksınız. Ki zaten herşeyi ters düşünmeye gerek yok
Aldatma ihtimali ya da aşk içeren bir durum zaten yok her şeyi kurtarmak ya da yapan öyle bir yapar ki demenizden yola çıkarak bunu söyledim. Nefes alabileceği bir hayatı var zaten benim de ondan ayrı var,benim hoşnut olmadığım bir şeyi inada bindirip yapması söz konusu olan şey.

Samimi kız arkadaş fikrine iyi bakmıyorum ama eskiden bakıyordum. Erkeklere de iyi davranayım kısıtlamayayım durumları işe yaramıyor, ne kadar iyi ve anlayışlı davranırsan daha fazlasını istiyorlar. Benim de bir konum vardı :http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esimin-samimi-kiz-arkadasi.768585/burada ama baktım ben alttan alıp iyi niyet gösterdikçe farkeden bir şey olmuyor; eve çağıracaksan kendin hazırlık yapar kendin görüşürsün, onlara gideceksen tek başına gidersin, ben görüşmem dedim de aylardır kaldı öyle. Geçen haftalarda hani çağıracaktın çağırmadın diye yazdığını okudum eşime bakalım ne zaman teklif edecek ya da edebilecek mi:)
Iyi yapmışsınız umarım uzun vadede ise yarar :) darısı benim başıma :KK49:

Baslarda konu alani bos muydu anlayamadim
Erkek arkadasin sana gerekli aciklamayi yapmis. Ben de erkek arkadasimi lise ortamima sokmayi sevmiyorum mesela. Ondan utandigim vs. Icin degil. O kadar muhabbet arasında fransız kalir, bi kac lakayit insan ona oyle davranır diye. Cok da görüşmüyorum

10 sayfa yazılmış okumadım çünkü. Sabredemedim yazasım geldi hemen
Yahu siz şu adamları syartıp yüzüğü. Parmağa geçirince bağlayın bence biyere böyle başı boş olmuyo etrafta kızı var kadını var atlayıverir üzerlerine Allah korusun

bekle sen, Allah bol bol sabir versin
kizi takintili hale getirme, ancak kendine zarar verirsin
ayrilik lafinida acma, bu sefer iliskine zarar verirsin
bi kez ayrilik konusu acildimi o durmadan durur döner
Evet maalesef öyle çok şükür ki bizde bahsi bile geçmiyor,ama gecmedikce suistimal durumu mu söz konusu diye düşünüyorum

Baslarda konu alani bos muydu anlayamadim
Erkek arkadasin sana gerekli aciklamayi yapmis. Ben de erkek arkadasimi lise ortamima sokmayi sevmiyorum mesela. Ondan utandigim vs. Icin degil. O kadar muhabbet arasında fransız kalir, bi kac lakayit insan ona oyle davranır diye. Cok da görüşmüyorum
Evet konu alanına da bir derdim var yazmışım ilk etapta bilmediğimden :) işte hak veriyorum ama dusuncelerime de engel olamıyorum bazen.

10 sayfa yazılmış okumadım çünkü. Sabredemedim yazasım geldi hemen
Yahu siz şu adamları syartıp yüzüğü. Parmağa geçirince bağlayın bence biyere böyle başı boş olmuyo etrafta kızı var kadını var atlayıverir üzerlerine Allah korusun
Ayartmadim kullandiginiz kelime oldukça çirkin bir söylem. Gayet aşkla dolu dolu geçen 4 sene sonunda yüzük parmagima takıldı bir teklif aldım. GECIRILMEDI anlayacaginiz o yüzük.

Dolu dolu geçen dört sene size pek güven duygusu aşılamamış o zaman
Kaç sayfa fikirlerde bulunuldu burada hangisinde guvenmiyorum kelimesini okudunuz? Ben nelerden rahatsız olduğumu dile getirdim. Guvenmiyor olsam aralarında aşk ya da cinsellik olarak bir sey düşünür ve de söylerim ki buna ihtimal vermediğimi pekçok kez dile getirdim yukarılarda bulursunuz gozlerinize kuvvet. Çirkin ithamlardan kaçının lütfen.

Erkek arkadaşımla bu konuyu konuştum. Kadınların 6.hisleriyle bir şeyleri sezmelerinden konuya giriş yaptım öyle bağırmadan çağırmadan usulca konuştum. O kızda neler hissettiğimi,hareketlerini doğal ve içten bulmadığımı,sevgilimin net olarak her şeyi göremediğini tabiri caizse gözünün kör olduğunu vs söyledim,"artık ben hayatımda bulunmasını istemiyorum, adı bile geçsin istemiyorum" dedim. Öyle sessizce dinledi, tamam dedi sadece. Ben de anlamadım neye tamam dediğini tam olarak, sonra sordum "tamam?" Dedim "öyle işte" dedi :KK64:Bir de bayramdaki organizasyonlarını saf dışı bırakmak için tatil planı yaptım umarım bir aksilik çıkıp da iptal olmaz :KK69:

Belki lisede senin su an duymani istemeyecegi bir seyler yasamistir birileriyle. O yuzden kafana takma derim bu bulusmayi. Kiza gelince de kanka ayagi..........

Belki lisede senin su an duymani istemeyecegi bir seyler yasamistir birileriyle. O yuzden kafana takma derim bu bulusmayi. Kiza gelince de kanka ayagi..........
Içimi huzursuz eden bir şeyler var o kızla ilgili, bilmiyorum ne olduğunu ama var :KK64:gecmisinden dolayı değil gibi geliyor bana yani sakladığı bir şey olursa büyük sorun çıkar biliyor bunu:KK11:

Back
X