• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

Ama kızdan bahsetmeyin ona. Karpuz kabuğu dusurmeyin aklına. Sizi gerçekten seviyorsa yapmaz. Ama bence de birlikte gitmelisiniz. Kendinizi ezdiriyorsunuz. Lafiniz geçsin.Arkadaşlarını da takıntı haline getirmeyin.

Birşeyleri yaparken ters davranmak zorunda değilsiniz ki. Suyuna giderek de yapabilirsiniz o atağı..
Ben sinirlenince bende pek tatlı dil kalmıyor sorun da ordan çıkıyor galiba :(

Aklimdaki şeyi yanlış dile getirdim sanırım benim bi itmemle değildi demek istediğim şey.ayrilsam mesela insan en yakınında derman arar o da o kıza gidecektir o açıdan söyledim :) tahmin tabi sadece daha önce bi ayrılık yaşamadık bilmiyorum neler olur

Neden ayrılmak istiyorsunuz anlamadım? Seviyorsunuz kıskanıyorsunuz emek vermişsiniz arkadaşlarıyla toplancak diye mi ayrılacaksınız?
Mesela ben baştan böyle birşey varsa ayrılırdım sonradan başım ağrısın istemezdim.
Ama durum buraya kadar gelmiş siz dünkü sevgili değilsiniz ki yıllardır hayatındasınız.
Gidin ortamı görün insanları sevmeseniz bile rahat davranın. Kızı tanımaya çalışın sizi rahatsız eden şey kuruntularınız mı yoksa gerçekten de ortada ters giden birşeyler mi var bunu görürsünüz. Böyle kaçarak korkarak bir yere varamazsınız.

Neden ayrılmak istiyorsunuz anlamadım? Seviyorsunuz kıskanıyorsunuz emek vermişsiniz arkadaşlarıyla toplancak diye mi ayrılacaksınız?
Mesela ben baştan böyle birşey varsa ayrılırdım sonradan başım ağrısın istemezdim.
Ama durum buraya kadar gelmiş siz dünkü sevgili değilsiniz ki yıllardır hayatındasınız.
Gidin ortamı görün insanları sevmeseniz bile rahat davranın. Kızı tanımaya çalışın sizi rahatsız eden şey kuruntularınız mı yoksa gerçekten de ortada ters giden birşeyler mi var bunu görürsünüz. Böyle kaçarak korkarak bir yere varamazsınız.
Kesinlikle benim kuruntularim.daha önce ortamlarında bulundum psikopat gibi herkesin sevgilime olan bakışlarını kontrol ettim çaktırmadan biraz sessiz oturdum dahil olmadım konuşmalara sevgilim de o yüzden sikilacagimi düşünüyor yine.armadaslariyla toplanıyor diye değil sadece bu kız konusu bana ağır geliyor artık

Tamamda sizden önce gelen bi yakın arkadaşlık napsın siz sevgili olduğunuz diye kusura bakma artık senle görüşemem sevgilim var ayrılırsak gene yakın arkadaşmı oluruz desin saçma :KK14: bu durum kız erkek farketmez
buluşma konusuna gelince ben giderdim heralde zaten eşimde götürürdü gelme demesi ilginç

Kesinlikle benim kuruntularim.daha önce ortamlarında bulundum psikopat gibi herkesin sevgilime olan bakışlarını kontrol ettim çaktırmadan biraz sessiz oturdum dahil olmadım konuşmalara sevgilim de o yüzden sikilacagimi düşünüyor yine.armadaslariyla toplanıyor diye değil sadece bu kız konusu bana ağır geliyor artık

Bak benimde sevgilimin çoğu arkadaşı hoşuma gitmez görüşmesini istemem bu yüzden ama aynı ortamda olunca konuşkanımdır sevgilim bile :KK57: böyle kalır o susar daha çok :KK52:
Dediğim gibi atak ol girişken ol silik durma.
Sen ne kadar istemiyorsan o daha çok görüşmek ister. Emin ol yasaklar hep cazip gelir. Kendine güven

Tamamda sizden önce gelen bi yakın arkadaşlık napsın siz sevgili olduğunuz diye kusura bakma artık senle görüşemem sevgilim var ayrılırsak gene yakın arkadaşmı oluruz desin saçma :KK14: bu durum kız erkek farketmez
buluşma konusuna gelince ben giderdim heralde zaten eşimde götürürdü gelme demesi ilginç
Saçma buldu gitme fikrimi.bana da ilginç geldi hayır demesi.bir erkek arkadaşı sevgilisini getirse neden getirdi diye düşünürdüm ben olsam dedi

Saçma buldu gitme fikrimi.bana da ilginç geldi hayır demesi.bir erkek arkadaşı sevgilisini getirse neden getirdi diye düşünürdüm ben olsam dedi
Şimdi arkadaş ortamınıda bilemiyorum tabi belki lisede dediler birbirlerine senede bir kere buluşucaz falan diye sadece arkadaşlar :110:

Bak benimde sevgilimin çoğu arkadaşı hoşuma gitmez görüşmesini istemem bu yüzden ama aynı ortamda olunca konuşkanımdır sevgilim bile :KK57: böyle kalır o susar daha çok :KK52:
Dediğim gibi atak ol girişken ol silik durma.
Sen ne kadar istemiyorsan o daha çok görüşmek ister. Emin ol yasaklar hep cazip gelir. Kendine güven
Yasaklamiyorum kızın adını dahi anmamaya gayret gösteriyorum inanin yasak kelimesini zaten dile bile getirmem daha cazip olur haklısınız.hani başbaşa bir görüşme olsa hadi derim özel bir şey konuşulacak kız hakkında ama toplu bir buluşmada o kadar abes geldi ki dediği sey

Şimdi arkadaş ortamınıda bilemiyorum tabi belki lisede dediler birbirlerine senede bir kere buluşucaz falan diye sadece arkadaşlar :110:
Kimse gorusmese bile benim sevgilim bir organizasyon yapıyor illa ki.onceki senelerde hiç o ortamda bulunmak için teklif bile sunmama gerek kalmamisti.ben şundan yanayım evet birbirimizden ayrı hayatlarimiz var kabul ediyorum ama benim de görebileceğim bir ortam varsa neden gitmeyeyim yani 5 seneyi deviricez yuzugu takmış ailesinin karşısına cikartmis ama bir ortama girmeyi mi saçma buluyor bu da bana saçma geliyor

Umrumda olmazdı.Benim erkek arkadaşlarım var ayda yılda bir görüşürümm sevgilimde gelsin istemem tanımaz etmez ortam gerilir konu açılmaz zaten az görüşülüyor oda kendi arkadaşlarına gitsin derim.ki bence sizin ay ne giysem demenizde hiç olmamış.kendi ailem bile çağırmadıgı plan için kendimi katmam içine.ve evet ayrı gayrı var o onun arkadaşı senin degil bunun bilincinde olmalısın

Umrumda olmazdı.Benim erkek arkadaşlarım var ayda yılda bir görüşürümm sevgilimde gelsin istemem tanımaz etmez ortam gerilir konu açılmaz zaten az görüşülüyor oda kendi arkadaşlarına gitsin derim.ki bence sizin ay ne giysem demenizde hiç olmamış.kendi ailem bile çağırmadıgı plan için kendimi katmam içine.ve evet ayrı gayrı var o onun arkadaşı senin degil bunun bilincinde olmalısın
Hiçbir zaman beni ayirmadigi için bunda da gidecegimi düşünerek kıyafet konusuna değindim.evet onun arkadaşı olabilir ama biz ciddi dusunuyorsak bu insan ilerde benim evime girip çıkacaksa zemindeki sorunları çözmek gerekir

Hiçbir zaman beni ayirmadigi için bunda da gidecegimi düşünerek kıyafet konusuna değindim.evet onun arkadaşı olabilir ama biz ciddi dusunuyorsak bu insan ilerde benim evime girip çıkacaksa zemindeki sorunları çözmek gerekir
Hiç bir zaman ayrılmama nedir siz ayrı ayrı bireysiniz.herkesin çift olmadan önceki hayatları var yaşanmış paylaşılmış hayatlar var,siz buna alışmış olabilirsiniz ama bireysel olarak zevk alınan seyler farklıdır özel zamanları çevresi olması lazım.ki siz evlenince zaten dipdibe olacaksınız şimdiden böyle yapılırsa bunalır insan.ayrıca evlenince eğer o bayan arkadaş sınırını bilmezse istediğiniz şekilde dile getirebilirsiniz ama şöyle söyliyeyim on yıllık dostlar bile evlenince görüşmez oluyor.sanmıyorum ki sizi rahatsız eden görüşmeler yaşansın.yorumların hepsini okumadım ama kızdan olumsuz birşey hissediyorsanız bayanların 6. Hissi vardır malum şu an yapacağınız herşey dikkat çeker ve haksız duruma düşersiniz.güven sorunu yok dediğiniz için bu şekilde yorumladım bu arada.

Ben zaten göbek bağımiz bir kesildi ayrı hayatlarımiz olmaz demiyorum canım şu güne kadar kendisi beni hiçbir planının dışında tutmadı aile yemegi arkadaş toplantısı başka organizasyonlar vs. Bundan yola çıkarak bu toplantıda bir şey mi var acaba diye iskillenmedim değil.baslarda kız hakkında hissettiklerimi açık açık dile getirirdim artık yapmıyorum

Bence gitmemelisin o gruba.
Hos degl ben geliyorm demek, herkes tek giderken.
Hem mudahale ediceksen 8 10 kisilik bi ortami degil teke teke bulustuklari randevulara mudahale et.

Bence gitmemelisin o gruba.
Hos degl ben geliyorm demek, herkes tek giderken.
Hem mudahale ediceksen 8 10 kisilik bi ortami degil teke teke bulustuklari randevulara mudahale et.
2 li bulusmalara müdahale ettiğimde daha çok dikkat çeker ve yapacağı savunmayı biliyorum.ben sanırım o kızla aynı ortamda hiçbir şekilde bulunmasından yana değilim.

Bence ortada problem edecek birsey yok. Sevgiliniz hakli, lise bulusmalarinda sonradan dahil olmus esler, sevgililer mal gibi kalıyor. Ya anlamadigindan surekli somurtuyor, ya ilgiyi üstüne cekip lise buluşmasının icine ediyor ya da durmadan soru sorarak can sikiyor. Her durumda berbat oluyor bulusma. O malum kadin arkadas icinse bence suanlik bir tehlike yok. Sevgiliniz onu sizden once tanidigina gore eger birbirlerine karsi birseyler hissetselerdi sizi degil onu secerdi. Siz bence illa ki kiskanacaksaniz yeni tanistiklarina odaklanin

Hic anlamamisimdir bu erkekle kizlarin arkadasligini. Kiz arkadas olarak sevdigin kiz yetmiyormuki baska kizlarlada arkadaslik kuruyor bu erkekler ve tam tersi.

Back
X