• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

Gerçekten sahte gelebilir ama aşk açısından ya da cinsellik açısından bir durum söz konusu değil dediginiz gibi mevzu burada güven degil

yok yanlis anlasilam oldu
konunun sahteligi hakkinda bisey demedim son yorumunda

ben eger birinden birinin iliskisi varsa veya hatta nisanli/ evliyse kadin ve erkek arasindaki yakin arkadasligi dogru bulmuyorum.
cinsellik, ask felan söz konusu olmasa bile ben dogru bulmuyorum ve net bir sekilde rahatsiz olurdum

Hmm.Neden gitmenizi istemiyor.Neye canınız sıkilcak ki.Duymanizi istemediği birşeyler mi var? Anlamadım ama ben olsam ben de bozulurdum hatta iskillenirdim de. Bence sizin de gitmeniz lazim. Kimse sevgilisini getirmiyor diye bir bahane olamaz. Ayrıca haklısınız yani. Siz de aynısını siz yapsaydiniz yakın erkek arkadaşınızla gitseniz kendi ne düşünürdü acaba.
Kendisi kiskanctir benim kadar olmasa da.ama hep şunu söyler saygı daha önemli.bana göre saygı falan değil apaçık kendisi yapmak istedigi zaman Hayır dememem için önden hazırlık yapıyor. Duymami istemediği bir şeyden dolayı değil arkadaşları boş boğaz konuşan tipler ve çoğundan hazetmem ve kafama çok takan biriyim onların ileri geri boş konusmalarini düşünüp canımı sicarim diye düşünüyor birkaç kez böyle sorunlar yaşadık ve onun basinin etini yedim yine öyle olsun istemiyor

yok yanlis anlasilam oldu
konunun sahteligi hakkinda bisey demedim son yorumunda

ben eger birinden birinin iliskisi varsa veya hatta nisanli/ evliyse kadin ve erkek arasindaki yakin arkadasligi dogru bulmuyorum.
cinsellik, ask felan söz konusu olmasa bile ben dogru bulmuyorum ve net bir sekilde rahatsiz olurdum
Ben de çok rahatsızim ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum.ayrilik geliyor aklıma sonra pire için yorgan mi yakılır diyorum

Ben bu durumu istemiyorum ve ne yapmak istediğim konusunda en ufak bir fikrim yok.
Suan yapilacak pek bir sey yok tepki gosterip siz hedef olmayin bu sefer kiz arkadasi icin uzulmeye baslar siz onu istemediginiz icin kiz arkadasini daha bir yuceltme egilimine gider.
Su kizi tez vakitte biriyle bas goz edin sevgilisiyle ilgilenip sizden uzaklasir :KK58:

Suan yapilacak pek bir sey yok tepki gosterip siz hedef olmayin bu sefer kiz arkadasi icin uzulmeye baslar siz onu istemediginiz icin kiz arkadasini daha bir yuceltme egilimine gider.
Su kizi tez vakitte biriyle bas goz edin sevgilisiyle ilgilenip sizden uzaklasir :KK58:
biz basladigimizdan beri bir erkek arkadaşı var zaten yine de tam gaz devam

Ben de geleyim desem bayramdaki buluşmaya, bu sefer de kendimi düsürmek istenmedigim bir ortama girmek istemiyorum

Sakın kıskandığınızı belli etmeyin.
Sizinde geleceğinizi söyleyin, eski anılardan bahsedilirse sonuçta benden önceki şeyler rahatsız olmam hayatım yanında olmak istiyorum sonuçta kaç yıldır beraberiz beni tanımış olurlar hem deyin ve sizde gidin dişinizi gösterin :cool:

Sakın kıskandığınızı belli etmeyin.
Sizinde geleceğinizi söyleyin, eski anılardan bahsedilirse sonuçta benden önceki şeyler rahatsız olmam hayatım yanında olmak istiyorum sonuçta kaç yıldır beraberiz beni tanımış olurlar hem deyin ve sizde gidin dişinizi gösterin :cool:
beni tanıyorlar ben de onları tanıyorum ve pek sevmiyorum o açıdan lise arkadaşlarını kızın da içinde olduğu grubu ayrı bi koruma altına almış durumda açıkçası. Ben de geliyorum desem hiç sevmez emri vakileri :(

Ozguvenim o kadar kırıldı ki ayrılmak istiyorum ama bunca senemi bunca emegimi bir hiç uğruna heba etmek istemiyorum :'( ama böyle de bir hayat yaşamak isttemiyorim :(

Kendisi kiskanctir benim kadar olmasa da.ama hep şunu söyler saygı daha önemli.bana göre saygı falan değil apaçık kendisi yapmak istedigi zaman Hayır dememem için önden hazırlık yapıyor. Duymami istemediği bir şeyden dolayı değil arkadaşları boş boğaz konuşan tipler ve çoğundan hazetmem ve kafama çok takan biriyim onların ileri geri boş konusmalarini düşünüp canımı sicarim diye düşünüyor birkaç kez böyle sorunlar yaşadık ve onun basinin etini yedim yine öyle olsun istemiyor
Kızı problem etmeye başlarsanız onun aklına sokmaya başlarsınız öncelikle bunu söyleyeyim. Arkadaşları konusunda da arkadaşlarının konuşmalarına kulakları tikamalisiniz dediğiniz gibi gerçekten başka birşey yoksa.. Onun dışında hayatınizin merkezi o değil. Konusmalari bile kafanıza takmaniz.. sizin için yıpratıcı. İlişkinizi de yipratirsiniz.

Kızı problem etmeye başlarsanız onun aklına sokmaya başlarsınız öncelikle bunu söyleyeyim. Arkadaşları konusunda da arkadaşlarının konuşmalarına kulakları tikamalisiniz dediğiniz gibi gerçekten başka birşey yoksa.. Onun dışında hayatınizin merkezi o değil. Konusmalari bile kafanıza takmaniz.. sizin için yıpratıcı. İlişkinizi de yipratirsiniz.
Gün içinde ben kızdan bahsetmesem de zaten uzaklaşmiyor ondan hiçbir şekilde :/

beni tanıyorlar ben de onları tanıyorum ve pek sevmiyorum o açıdan lise arkadaşlarını kızın da içinde olduğu grubu ayrı bi koruma altına almış durumda açıkçası. Ben de geliyorum desem hiç sevmez emri vakileri :KK43:

Ben olsam her türlü giderdim. 5 sene olmuş artık sevgiliden ötesinizdir sözün geçmicek mi?
Biraz korkak davranıyorsun atak olmalısın.

Ama kızdan bahsetmeyin ona. Karpuz kabuğu dusurmeyin aklına. Sizi gerçekten seviyorsa yapmaz. Ama bence de birlikte gitmelisiniz. Kendinizi ezdiriyorsunuz. Lafiniz geçsin.Arkadaşlarını da takıntı haline getirmeyin.

Birşeyleri yaparken ters davranmak zorunda değilsiniz ki. Suyuna giderek de yapabilirsiniz o atağı..

Ama kızdan bahsetmeyin ona. Karpuz kabuğu dusurmeyin aklına. Sizi gerçekten seviyorsa yapmaz. Ama bence de birlikte gitmelisiniz. Kendinizi ezdiriyorsunuz. Lafiniz geçsin.Arkadaşlarını da takıntı haline getirmeyin.
Bir şey yapacagindan dolayı değil bunu biliyorum sadece arkadaşlıklari ne bileyim benim annesinin ablasının yani ailesinin dışından bir kadına gülmesi konuşması Biel bir sorun benim için. Hayır dediği bir şeyi evet e döndürmek o kadar zor ki :(

Ters davranirsam sanki onu kızın kucagina atacakmisim gibi geliyor

Senin biraz itmenle kızın kucağına düşecekse 5 senedir bi yalanı yaşamış olduğunu anlarsın canım.
Ki itmek vs söz konusu değil burada. Sadece sende yanında bulunmak istiyorsun hepsi bu.
Neden çekiniyorsun biraz girişken ol. Tatlı dilli ol ama dediğini yaptır. Yani eski konular için canımı sıkmam beni düşündüğün için teşekkür ederim aşkım ama bensiz toplantı çok eksik kalır için rahat etmez de bunu da gülerek söyle. Sendeki tedirginliği bilmesin.

Senin biraz itmenle kızın kucağına düşecekse 5 senedir bi yalanı yaşamış olduğunu anlarsın canım.
Ki itmek vs söz konusu değil burada. Sadece sende yanında bulunmak istiyorsun hepsi bu.
Neden çekiniyorsun biraz girişken ol. Tatlı dilli ol ama dediğini yaptır. Yani eski konular için canımı sıkmam beni düşündüğün için teşekkür ederim aşkım ama bensiz toplantı çok eksik kalır için rahat etmez de bunu da gülerek söyle. Sendeki tedirginliği bilmesin.
Aklimdaki şeyi yanlış dile getirdim sanırım benim bi itmemle değildi demek istediğim şey.ayrilsam mesela insan en yakınında derman arar o da o kıza gidecektir o açıdan söyledim :) tahmin tabi sadece daha önce bi ayrılık yaşamadık bilmiyorum neler olur

Back
X