• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

Ben de çok rahatsızim ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum.ayrilik geliyor aklıma sonra pire için yorgan mi yakılır diyorum

yok canim bu kadar zaman gecmis, bu nedenden ayrilikmi olurmus
biraz daha kendini arkadas grubuna dahil etmeye calis

aslinda kadin erkek ikili arkadasliklari araya sevgili girince otomatik sekilde soguyor...

Bence ortada problem edecek birsey yok. Sevgiliniz hakli, lise bulusmalarinda sonradan dahil olmus esler, sevgililer mal gibi kalıyor. Ya anlamadigindan surekli somurtuyor, ya ilgiyi üstüne cekip lise buluşmasının icine ediyor ya da durmadan soru sorarak can sikiyor. Her durumda berbat oluyor bulusma. O malum kadin arkadas icinse bence suanlik bir tehlike yok. Sevgiliniz onu sizden once tanidigina gore eger birbirlerine karsi birseyler hissetselerdi sizi degil onu secerdi. Siz bence illa ki kiskanacaksaniz yeni tanistiklarina odaklanin
Neyse ki yeni birisiyle tanışıp arkadaşlık kurma durumu yok  :eek: birbirlerine bir şey hissetmekten ziyade ben birlikte vakit gecirmemelerindem
Bence ortada problem edecek birsey yok. Sevgiliniz hakli, lise bulusmalarinda sonradan dahil olmus esler, sevgililer mal gibi kalıyor. Ya anlamadigindan surekli somurtuyor, ya ilgiyi üstüne cekip lise buluşmasının icine ediyor ya da durmadan soru sorarak can sikiyor. Her durumda berbat oluyor bulusma. O malum kadin arkadas icinse bence suanlik bir tehlike yok. Sevgiliniz onu sizden once tanidigina gore eger birbirlerine karsi birseyler hissetselerdi sizi degil onu secerdi. Siz bence illa ki kiskanacaksaniz yeni tanistiklarina odaklanin
Neyse ki yeni birisiyle tanışıp arkadaşlık kurma durumu yok :KK24: birbirlerine bir şey hissetme durumundan ziyade ben birarada zaman geçirmelerinden yana değilim buna sorun olan şey nedir ben de bilmiyorum,biraz bencilim sanırım ondan kaynaklanıyor. Ben hep bi tarz bulusmalara lise buluşması değil de ileride benim evime gelecek insanlar olarak bakarım o açıdan böyle sorun ediyorum.

Hic anlamamisimdir bu erkekle kizlarin arkadasligini. Kiz arkadas olarak sevdigin kiz yetmiyormuki baska kizlarlada arkadaslik kuruyor bu erkekler ve tam tersi.
8 sene önce onunla dostluğu başladığı sırada ben hayatında yoktum sonrasında da hadi eyvallah diyip arkadaşlık bitirmek bana da saçma geliyor bu yuzden gorusmiceksin vs demem ama saçma gelse bile hoşnut olmadığım gerçek ne yazık ki

Kız t
yok canim bu kadar zaman gecmis, bu nedenden ayrilikmi olurmus
biraz daha kendini arkadas grubuna dahil etmeye calis

aslinda kadin erkek ikili arkadasliklari araya sevgili girince otomatik sekilde soguyor...
Kız tarafından bir soğuma geri çekilme olduğu çok gerçek ama sevgilim de bir şey değiştiğini sanmıyorum. Akşamdan sabaha aklıma farklı fikirler geliyor bir yandan diyorum ki kendi kendime "sevmedigin insanların içinde yapmacık bir şekilde ne yapacaksin" kararsizim. Bir yandan sanki o kızın varlığı bana hep aldatilma düşüncesini hatırlatıyor. Yani aldatma vs yok ama 2.bir kadinin varlığı bana hep aldatmayi cagristirir illa cinsellik vs değil varlığıyla gelen bir his benimkisi.

Kurabiyeee78 .!.:
2010 agustos ayından beri süre gelen bir ilişkim var yıllar geçtikçe ciddilesen bir ilişki.onumuzdeki sene okullarimiz bitiyor ve yüksek lisansa baslamadan önce evliliği dusunmekteyiz(geçen yaz yüzük takip teklif etti) ta ki yarım saat önceki konuşmaya kadar. Sevgilimin yakın bir kız arkadaşı var 8 9 senedir yani ben daha hayatında yokken başlayan bir şey ve ben bu durumdan hoşnut değilim.benim hiç erkek arkadaşım yok,olmadı da o açıdan pek empati kuramiyorum.lakaytligi veren ise benim sevgilim.kızla konustugumda gayet halden anlar ve ona göre hareket eder ama gelin görün ki erkek arkadaşım pek dikkat etmez ve açıklaması da hep şu yönde olur "bana ablamdan daha çok ablalik yapiyor" hiçbir zaman arkadasligini bitir demedim demem de.diyeceksiniz ki sen en başta bilmiyor muydun bu durumu.biliyordum ama o zamanlar bu derece yakın ya da aktif bi diyalogları yoktu yani facebook vs kullanmiyoruz kızın whatsapp i yoktu sevgilimin sms i vs derken ayda bir kez telefonla konusurlardi ta ki en sonki yılbaşına kadar ben de o açıdan pek sorun etmezdim.bu gece bana o kız arkadaşınin da aralarında bulunduğu bir grupla bayramda gorusebilecegini soyledi (liseden sınıf arkadaşları hepsi) ben de "aaa ne giysem ki" dedim öylesine dedim yani bir plan vs düşünmedim anlamadım dedi "nesini anlamadin ben de gelirim artık ayrı gayrı mi var" dedim "yok ama kimse sevgilisini getirmiyor ki çok saçma bir durum orda biri gereksiz konuşcak senin canın uzuleceksin lise anilarindan bahsedlcek canın sikilcak" dedi peki dedim uzatmadim ve kapattım telefonu ve sizlere yazıyorum sizden ne talep ettigimi de bilmiyorum zorlaniyorum artık şu kız arkadaş mevzusu dışında gerçekten en ufak bir sorunumuz bile yoktur bir dediğimi iki etmez çok şükür ailesi vs hepsi el üstünde tutarlar ama bu konuda bu kız arkadaş konusunda çok kesin ve ben bunu anlamıyorum.cok uzun oldu kusuruma bakmayın. .
Merhaba canım.. Ümidini kirmak istemem kesinlikle ama şimdiye kadar çok erkek arkadasim oldu. Arkadaş derken normal anlamda yanı.. Malesef hepsi de beni yedekte 2. Sevgili olarak gordu.. Üstelik mesafeli davranmama rağmen.. Sadece benim yaşadığımbir sşey de değilddiğer arkadaslarimda aynı şeyi yaşadılar malesef erkeklerin oyle kötü bir huyu var bir kadın ona yakın davraninca başka turlu düşünüyorlar.. İyice arastir derim ben

Merhaba canım.. Ümidini kirmak istemem kesinlikle ama şimdiye kadar çok erkek arkadasim oldu. Arkadaş derken normal anlamda yanı.. Malesef hepsi de beni yedekte 2. Sevgili olarak gordu.. Üstelik mesafeli davranmama rağmen.. Sadece benim yaşadığımbir sşey de değilddiğer arkadaslarimda aynı şeyi yaşadılar malesef erkeklerin oyle kötü bir huyu var bir kadın ona yakın davraninca başka turlu düşünüyorlar.. İyice arastir derim ben
Olacak olsa benden önce olmaz mıydı peki? Hiç ayrılık aşamasına gelmedik ayrilmadik da,o kızın da bir sevgilisi var sanmıyorum birbirlerini öyle gördüklerini bunu onların çevresinden çok farklı insanlarla da konuştum kimse bu duruma ihtimal vermiyor. Sevgilimle ikimiz aynı psikiyatriste gidiyoruz üniversiteye hazirlandigimiz dönemden itibaren ve o doktorla konustugumda da "söylememem gerekir ama kendini yiyip bitiriyorsun sana bunun teminatini verebilirim duygusal hiçbir şey yok" demisti kötü bir durum olsa bana söylemekten cekinmeyecek bir doktor yani o açıdan bunu pek düşünmüyorum

Kız t

Kız tarafından bir soğuma geri çekilme olduğu çok gerçek ama sevgilim de bir şey değiştiğini sanmıyorum. Akşamdan sabaha aklıma farklı fikirler geliyor bir yandan diyorum ki kendi kendime "sevmedigin insanların içinde yapmacık bir şekilde ne yapacaksin" kararsizim. Bir yandan sanki o kızın varlığı bana hep aldatilma düşüncesini hatırlatıyor. Yani aldatma vs yok ama 2.bir kadinin varlığı bana hep aldatmayi cagristirir illa cinsellik vs değil varlığıyla gelen bir his benimkisi.

o kötü iste...
keske tam tersi olsaydi. bence senin sevgilinde bir uzaklasma söz konusu olsaydi, kiz ayni samimiyetle arkadasligini sürdürmek isteseydi, sen daha rahat olurdun
huzursuzlugunun en büyük nedeni bu bence
ben olsam bende cok rahatsiz olurdum

o kötü iste...
keske tam tersi olsaydi. bence senin sevgilinde bir uzaklasma söz konusu olsaydi, kiz ayni samimiyetle arkadasligini sürdürmek isteseydi, sen daha rahat olurdun
huzursuzlugunun en büyük nedeni bu bence
ben olsam bende cok rahatsiz olurdum
Bir erkek arkadaşı sevgilisi için gruptan uzakalstiginda oldukça tepki gösterdiler sevgilisinden ayrılıp arkadaşlarına geri donunce çocukla eskisi kadar samimi olmadilar böyle bir şeyi çok saçma görüyor bana guvenmediginden yani herhangi bir ayrılık ihtimaline karşı değil bu tutumu.ben de bilemiyorum ne neden oluyor.surekli kendimi o kızla kıyas halindeyim. Ben üniversite öğrencisiyim sevgilim de öyle kız okulu bitirdi ve calismaya başladı. Sanki böyle şeylere uzulunce kendimi güçsüz bi kadinmis onu ise ayakları üstünde duran mükemmel ötesi bir kadinmis gibi hissediyorum.sevgilimle paylastigimda alakası olmadigini asıl beni mükemmel olarak gördüğünü senden başka mükemmel olan olsaydı yüzük de ben de o başka kişide olurduk diyor. Hep savunması bu yönde.

Bir erkek arkadaşı sevgilisi için gruptan uzakalstiginda oldukça tepki gösterdiler sevgilisinden ayrılıp arkadaşlarına geri donunce çocukla eskisi kadar samimi olmadilar böyle bir şeyi çok saçma görüyor bana guvenmediginden yani herhangi bir ayrılık ihtimaline karşı değil bu tutumu.ben de bilemiyorum ne neden oluyor.surekli kendimi o kızla kıyas halindeyim. Ben üniversite öğrencisiyim sevgilim de öyle kız okulu bitirdi ve calismaya başladı. Sanki böyle şeylere uzulunce kendimi güçsüz bi kadinmis onu ise ayakları üstünde duran mükemmel ötesi bir kadinmis gibi hissediyorum.sevgilimle paylastigimda alakası olmadigini asıl beni mükemmel olarak gördüğünü senden başka mükemmel olan olsaydı yüzük de ben de o başka kişide olurduk diyor. Hep savunması bu yönde.

cok mantikli aslinda söyledikleri
sende takinti haline getirmissin, onun okulu bitirmis olmasi senin halen okuyor olman, onu daha iyi veya seni daha kötü yapmaz ki.
peki bunlar yanlizda görüsüyormu? sormusmuydum hatirlayamadim
cünkü eger hep grup halinde hareket ediyolarsa mecbur idare edeceksin, evlendikten sonra zaten arkadaslik iliskileri degisiyor

cok mantikli aslinda söyledikleri
sende takinti haline getirmissin, onun okulu bitirmis olmasi senin halen okuyor olman, onu daha iyi veya seni daha kötü yapmaz ki.
peki bunlar yanlizda görüsüyormu? sormusmuydum hatirlayamadim
cünkü eger hep grup halinde hareket ediyolarsa mecbur idare edeceksin, evlendikten sonra zaten arkadaslik iliskileri degisiyor
Gorusuyorlar yalnız da. Tam olarak okuldan ziyade o kızın da sevgilisi var ve hala görüşmeye devam ediyor sevgilisi sorun cikartmiyor kendi de cikartmiyor,bu sefer benim sevgilim de düşünüyor ki normal olan bu.benim de aklıma normal olan buysa sorun bende demek ki diye geliyor. Benim sevgilim de farkında değişeceğinin bir gün durduk yere "herkes hayatımdan tek tek çıkacak geriye sen kalacaksın" şeklinde bir şey söyledi,eğer dediği şeyden yola çıkarsam sen madem onların ileri dostluk olmadığını dusunuyorsan neden benim karşıma çıkartıp duruyorsun.

Bu adamları ne kadar sıkıyosunuz ya. Zaten o kızla olmak istese o kızla birlikte olur. Adam seni istemişki şuan parmağında yüzük var. Benim de çok yakın arkadaşım var herşey kız erkek ilişkisi değilki. Bu dünyada dostluk da var vefa da var. Yani sevgiliniz lise arkadaşlarıyla görüşcek sizin işiniz ne orda . Bana gel dese ben gitmem utanırım biraz nefes alsın insanlar . Yapan öyle bir yaparki feleğiniz şaşırır böyle bu tarz stratejilere gerek yok siz şimdi sevgilinizle birlikte oraya gidince herşeyi kurtarmış olmayacaksınız. Ki zaten herşeyi ters düşünmeye gerek yok

Gorusuyorlar yalnız da. Tam olarak okuldan ziyade o kızın da sevgilisi var ve hala görüşmeye devam ediyor sevgilisi sorun cikartmiyor kendi de cikartmiyor,bu sefer benim sevgilim de düşünüyor ki normal olan bu.benim de aklıma normal olan buysa sorun bende demek ki diye geliyor. Benim sevgilim de farkında değişeceğinin bir gün durduk yere "herkes hayatımdan tek tek çıkacak geriye sen kalacaksın" şeklinde bir şey söyledi,eğer dediği şeyden yola çıkarsam sen madem onların ileri dostluk olmadığını dusunuyorsan neden benim karşıma çıkartıp duruyorsun.

yanlizda görüsüyolarsa ben rahatsiz olurdum. ama bu nedenle ayrilmazdim. zaten sevgilinin söyledikleri mantikli geliyor bana
sana sabretmekten baska birsey kalmiyor, eger önemli bi nedeni yoksa arkadaslarinla görüsmeyi yasaklayamazsin cünkü

ama merak ettim, eger senin eskiden kalma cok yakin bir erkek arkadasin olsaydi nasil bir tepki verirdi?
cünkü bunu da normal karsilayacaksa, kötü niyet aramaya gerek yok

Haklısınız aynen öyle.neyse ki sürekli vakit gecirmiyorlar bayramdan bayrama kız istanbuldan geldikçe yüzyüze gorusuyorlar ve whatsapptan haftada bir konuşma oluyor takip ettiğim kadariyla
Bende hoşlanmam bide insan hissediyo ters bişeyler olduğu zaman ama erkekler daha saf bu konuda.

Anlamadığım konu şu arkadaş içini dökmüş alay edilecek ne var saçma sapan şeyler yazmış herkes
Herkesmi kafayı yedi yada herkesmi insani duygularını yitirdi

yanlizda görüsüyolarsa ben rahatsiz olurdum. ama bu nedenle ayrilmazdim. zaten sevgilinin söyledikleri mantikli geliyor bana
sana sabretmekten baska birsey kalmiyor, eger önemli bi nedeni yoksa arkadaslarinla görüsmeyi yasaklayamazsin cünkü

ama merak ettim, eger senin eskiden kalma cok yakin bir erkek arkadasin olsaydi nasil bir tepki verirdi?
cünkü bunu da normal karsilayacaksa, kötü niyet aramaya gerek yok
Ayrılmayı cikarttim kafamdan dün gece birden fevrilikle dile getirdim sizlere,ona ayrılığı hiç anmadim. Aynen öyle elimde somut bir gerekcem yok sonuçta kız çocuğu gibi ben bunu istemem istemem de diyemem. Normal karsilayip karsilamayacagini inanin ki hiç tahmin edemiyorum çünkü her sorusumda "öyle bir şey olmadığı için konuşmaya da gerek yok" der kapatır konuyu

Samimi kız arkadaş fikrine iyi bakmıyorum ama eskiden bakıyordum. Erkeklere de iyi davranayım kısıtlamayayım durumları işe yaramıyor, ne kadar iyi ve anlayışlı davranırsan daha fazlasını istiyorlar. Benim de bir konum vardı :http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esimin-samimi-kiz-arkadasi.768585/burada ama baktım ben alttan alıp iyi niyet gösterdikçe farkeden bir şey olmuyor; eve çağıracaksan kendin hazırlık yapar kendin görüşürsün, onlara gideceksen tek başına gidersin, ben görüşmem dedim de aylardır kaldı öyle. Geçen haftalarda hani çağıracaktın çağırmadın diye yazdığını okudum eşime bakalım ne zaman teklif edecek ya da edebilecek mi:)

Bende hoşlanmam bide insan hissediyo ters bişeyler olduğu zaman ama erkekler daha saf bu konuda.

Anlamadığım konu şu arkadaş içini dökmüş alay edilecek ne var saçma sapan şeyler yazmış herkes
Herkesmi kafayı yedi yada herkesmi insani duygularını yitirdi
Alay edenlere inanin ki takilmiyorum eleştiriye açığım isteyen istediğini desin ben yararlanabilecegim yorumları akılda tutuyorum sadece :) :21: biraz bana sanki sevgilimi kullaniyomus gibi bile geliyor bazen çok sinirlendigimde :)

Ayrılmayı cikarttim kafamdan dün gece birden fevrilikle dile getirdim sizlere,ona ayrılığı hiç anmadim. Aynen öyle elimde somut bir gerekcem yok sonuçta kız çocuğu gibi ben bunu istemem istemem de diyemem. Normal karsilayip karsilamayacagini inanin ki hiç tahmin edemiyorum çünkü her sorusumda "öyle bir şey olmadığı için konuşmaya da gerek yok" der kapatır konuyu

bekle sen, Allah bol bol sabir versin
kizi takintili hale getirme, ancak kendine zarar verirsin
ayrilik lafinida acma, bu sefer iliskine zarar verirsin
bi kez ayrilik konusu acildimi o durmadan durur döner

Back
X