Bir derdim var :(

Bozuk zihniyetin hangisi olduğunu şükür ki ayırt edebiliyoruz.

Bayılıyorum haktan hukuktan bahsedip de kendinden farklı düşüneni ezme çaabasına! Hayretle izliyoruz efenim..

Sevişince sevişmiş oluruz demek. Bahsettiğin gibi sevişmeyi adet haline getirirsek ne oluruz peki?

Ben cinselliğe öcü muamelesi yapmıyorum. Ve hatta bu konuda mantık çerçevesinde modern düşünüyorum dahi diyebilirim.

Anlayabilsen demişsin ya hani, biraz olsun anlama yetisi olan insan senin şu konuda açık ve net seksi ve hatta seks işçiliğini normal gösterme çabasında olduğunu anlar. Asla ama asla yargılamıyorum onları. Ve kimsenin haddine değil bu.

Senin sevişe sevişe bi hal olun çığırtkanlığı yaptığın şu forumda, 14-15 yaşında olan çocuklar da var unutma bunu.

18 yaş sınırı var mı yok mu bilmiyorum üyelikte. Ama 18in altında çok fazla üye var. Ayrıca misafir üyeler de cabası.

Diyeceğim o ki kendini düşünürsün düşünmezsin o beni bağlamaz naparsan yap, ama gelip de bu kadar geniş bi kitlede bunu normal göstermeye çalışma. Kendini tanımaya, büyümeye, büyük gibi davranmaya çalışan çocukların -bi zahmet- ahlak anlayışını sarsma.

belli bi yere kadar anlayabilirim seni evet insanların cinselliği yaşamasını adam öldürmekten beter sayanlar var ama bu konu bu kadar açık bu kadar sıradan sayılabilecrk bi konu değil. Kritik ötesi, hassas bi konu.

Bu ülkenin kadınları yaşadığı cinselliğin arkasında durabilecek güce ulaşsa dahi, birçok erkek cinselliği sevdiği biriyle ve arkasında durabileceği için yaşayacak karakterde değil. Bunu da burda çok iyi öğrendik. Geriye kalan "travma" ve "kandırılmış kullanılmış olma hissi".

Gerçekten "iyi ki olmuş" denmesi için ortada aşk sevgi olması gerekir. O da senin dediğin gibi ekmek yeme su içme sıklığında yapılmasını mümkün kılmaz sevişme eyleminin.

yani diğer kadın yada erkegin hiç suçu yok öyle mi

Hayatımın hiçbir döneminde kimseyi yadırgamadım. Bişeyi burda söyleyebiliyorsam normalde de söyleyebilirim emin ol. Ama genelde senin gibileri buralarda fazlasıyla özgürlükçü normalde ise tam bir aaa çok ayıpçı olduğu için böyle sanman normal.

farkında mısın insanlar sana "uymadıkça" saldırıyorsun? Sen önce bi saygı duymayı öğren sonra gir böyle hassas muhabbetlere.

Ben senin tek gecelik ilişkilerine de bişey demedim sadece sen böyle birisina ama biz daha farklı düşünüyoruz keşke saygı duyabilseydin bunu kastediyorum. Kimi ne ilgikendirir senin kaç gecelik ilişkinin olduğu. Banane yahu senden allah allaaah.

Aferin sevişmişsin de gelip hadi siz de sevişin diye çığırtkanlaşma mümkünse. Bunu yapıyorsan da eleştiriye açık ol. Bu ne böyle.

Ayrıca bu kadar hakaret dolu bu kadar kışkırtıcı ve insanları küçümseyici yorumlar yapan, genel ahlakı yerle bir eden, ağzına geleni söyleyip arada bir harfin yerine nokta koyarak üslup kurallarına uyduğunu sanan biri hala nasıl banlanmıyor anlayamıyorum MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla.

Bu noktada yüzde bin haklısın. Ama her cümlene hak verilmesini bekleme. Haksız olduğun yerler de var.

onun gibi düşünnsen sendenn iyisi yok bana bin hakaret etti sonrada ben ona hareket ediyormuşum gibi davranıyor

iyi geceler artık uyumam lazım

(Onun bunun karısını, kızını ayartan bizden değildir.) [İ.Ahmed]
(Yemin ederim ki, birinin başına demir çivi sokulması, yabancı bir kadına dokunmasından daha hafiftir.) [Taberani]
bak burda kadınları asagılamıyor yine yanlış içimden geldi öylesine paylaştım kimseni n diniyle inancıyla işim olmaz karısmam sadece tatlı dille uyarırım bi kere okadar kesinlikle alınıp yanlış anlama

Siz bol bol sevişin, bol bol çocuk doğurun.
Böyle düşünen, düşünmeyi adeta bir çığlık gibi sivri diliyle şaak diye çarpan bir kadının 'kız çocukları' olmasını gönlümden diliyorum ki, 60 70 yaşıma geldiğimde gördüğüm 'genç, özgür ve özgüvenli' kadınlarla gurur duyayım.

Bu ülkede 'kadın' olmanın sadece vajina demek olmadığını, bünyesinde bu kadar çok 'seks ve sevişme' kelimeleri bulunan bir yazıyla anlatılması nasıl da güzel olmuş, oku oku doyamıyorum...
Helal olsun...

Not: Uzun zamandır okuduktan sonra böylesine zevk aldığım, dakikalar geçtikten sonra bile kendi kendime pis pis sırıttığım, beynimde karıncalanmalara sebep olan bir yazı okumamıştım.
Hay siz çok yaşayın, keyfim dört köşe.

Son düzenleme:
Butun derdimiz de buydu zaten. ...
. O kadarrrr geri kalmışız kii, butun omrumuzce bi yerlerimizi kapatıyoruz, gunu gelincede şak diye açamıyoruz !!! Ne guzel anlatmışsınız...

Çok merak ettim konu sahibi , yemek yemeyi,su içneyi biliyo mu acaba..tek derfi buymş gibi surekli

Son düzenleme:
deli sacmasimi desem, kafayi sevismeyle bozmus, belden asagi dusunen bir seymi...amerikada bile cok belli basli asil ailelerin cocuklari evlenmeden cinsellik yasamiyor..
hani amerikan dizilerini ornek gosterenler olmus..onlar icin soyluyorum bunu. yok dizideki gay cocuk, turkiyede hircin cocuk olarak degistirilmiste..bilmem ne. ne cok gay, lezbiyen, sex delisi varmis bizim ulkede.

neden, evli biriyle iliskinizmi olduki, once kendime saldirmis olurum diyorsunuz?

konu sahibi acaba aileden sonra insan uzerindeki en buyuk etkenin toplum oldugunu biliyormu? ben canim ne isterse yaparim, ederim, yatarim, kalkarim....dersek..iste bir suru babasinin kim oldugu belli olmayan, yetimhanelere atilan, sokaklarda esrarkes buyuyuen sahipsiz cocuklar olacak. ofke dolu bir toplum olacak...bir gun bu ipin ucu belki kenfdsine yada bir yakinina dokunacak....boyle sig dusunen bir kafa bunlarida dusunuyormu? yoksa illede sevisme hurtiyeti olsun, evlibiriylede birlikte olunsun, ama erkek hatali olsun, evli adamla beraber olan, kadin sutten cikmis ak kasik olsun...blah blah bla....

yani diğer kadın yada erkegin hiç suçu yok öyle mi
konu sahibine göre öyleymiş
ama işte irade denilen şey var evli adam,yada kadın, şerefsiz olabilir ,bunu yaparda sendemi yapacaksın,tamam diyeceksin, aa ben miyim söz veren canım, bana ne deyip evli falan bakmayacak mısın ,yok artık bu kadarıda fazla
evet en büyük suçlu o adam.(kadın)aldatan kimse işte....
ama 2ci kadın yada erkek, sütten çıkmış ak kaşık değil,oda suçlu...
aldatan kadar olmasada suçlu ,bilerek evlilerle ilişkiye giren kadın yada erkek suçsuz olamaz zaten.. .

Son düzenleme:
Toplumdaki baskı rejimi baskılanmış bireyler oluştururken, aynı oranda 'radikal düşüncedeki Karşıt bireyleri' de göz önüne koyar.
Önceleri baskılanmış düşüncelerden yola çıkan bu tip insanlar, olaylar derinleştikçe herseye sisteme ve toplum düzeninin her domino taşına mayın döşemeyi özgürlük ve hak gibi görürler.
Itiraz ya da tartışma ortamını mütemadiyen kabul etmez, yerden yere vurdukları baskı rejiminin boyut değiştirmiş halini en iyi şekilde temsil eder ve yürütürler.

tabi canım, evlilik dışı çocuklar olsun bi kürtajla kurtuluver, 2 medeni insan olarak özgür irademizle karar verdik ikimizde evliyiz ama modern çağda yaşıyoruz başkasıyla ilişkimiz olur ne var bunda? cinsel tercihmi farklı? tedavi olmak yerine alabildiğine ilişki yaşa, nerde edep nerde haya? ahlak yapısı çökmüş, herşey meşrulaşmış bi toplum halini al. sonra tecavüzcüler çoğalınca auuvv!

Arkadaş ne güzel yazmışsın :)bende en çok boylelerının kız çocukları olmasını istemıyorum ..Allah muhafaza,bu öğretılerle çocuğu büyüterse kendi başına bela bulur,tutturmuş sevışme sevişme,Freud ü anımsattı bna :)))))çağrışım yaptı.

Çok haklısınız ..bizim sözde ilerı modern arkadaşlarımız batının sadece böyle saçma öğretılerını alıyorlar))

sevişsin istediğiyle istediğini yasasın ama birileri onu kırmadan yorum yapınca da muhalefet yapmasın misal bu konuyu buraya acmasaydı kimsenin onun ne yasadığından haberi olmayacaktı madem konuyu acıyorsun yorum yapanlarıda eleştirmeyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…