Bir derdim var

Senin gibi kardeşi o kadar merhametsiz vicdansız biri olan adamdan farklı bir şey beklenemezdi de kapıya koy bu salak adamı. O kız kardeşi de çok merhametsiz ve pislik birisi.

kocasının kardeşi "çalışmak" için evde kalmayı istediyse vardır bir sebebi, vardır bir mecburiyeti.

Öyle bir mecburiyet yok. Öyle bir istek olamaz. Saçmalık.

Bu sebepten erken doğum yapmış gibi yansıtmışsınız görümceniz çocuğunuzla ilgilenmenize engel olmazdı dümdüz istemiyormuşsunuz konuyu da çözmüşsünüz olay ne anlamadım. Çocugunuz söz konusuyken böyle bir duruma odaklanabiliyorsanız eşiniz haklı zaten

Bende aynı şeyleri düşünüyorum ve hergun aynı sınırı yaşıyorum. Sinirine ortak olduğunuz için teşekkürler

Valla bende yorumları gördükçe şaşırıyorum. Bazıları üst üste dibdibe yasamayi çok sindirebiliyo demekki.ben iç içe geçmiş ilişkiler yumagiyla yaşamak istemiyorum. Herkesin herşeyin bir sınırı olmalı. Zaten artık benim hayatımda olan biri değil olmasın lazım değil Varlığı zarardan başka bişey olmayan kışının yüzüne hasret yasamiyorum

Gorumce, baldiz, ana baba, kaynana, kayinpeder farketmez kimse kimsenin evine hadi ben geldim canim burda calismak istiyor diyerek yerlesemez.

Insan gibi sorarsin, karsi taraf gonullu olarak (gönüllünün altini ciziyorum) tamam gel derse gidersin, kaldigin surece de mutlaka temizlige ve yemege yardim edersin, yatagini bulasigini toplar, banyo sonrasi temizligini de eksik etmezsin, lavaboda saçlarını bırakmaz, sifonu mutlaka ceker, kimsenin de esyasini izinsiz kullanmazsin. Kaldigin sure boyunca izledigin bagimlisi oldugun tv programi / dizisi o evde izlenmiyorsa, izleyecegim diye tutturmazsin. Evde terlik kurali varsa uyarsin, elin terligini giymek istemezsen kendin terlik getirirsin, ya da o evin terligini corapla giyersin, terlik kurali yoksa uymak zorunda tabiki degilsin.

Kisaca misafir umdugunu degil buldugunu yer, anlayamadigim bu atasozlerini soyleyen o guzel ve görgülü insanlara ne oldu?

Ev kurallari konusunu ozellikle genis tuttum, cunku her biri baska bir evin uyulmayan ve sinir bozan kurali, hepsi de buradaki konulardan aklimda kalanlar...

Gorumcen haksiz.

Kocanla alakali konuda da ciddi bir konusma yapip ihtiyacin olani anlatman gerektigini dusunuyorum.

Ablam 5 senedir sevgilisiyle yaşıyor. 5 sene içerisinde sadece ziyarete gitmişimdir asla bir gün olsa bile kalmadım teklif edilse dahi kalmam da çünkü herkesin kurulu bir düzeni var ben orada kalırsam ne ben rahat ederim ne de onlar rahat eder.

Evli insanların yanında ailesi dahi olsa birinin kalmasına karşıyım belki işve cilve olacak belki romantik bir yemek hazırlanacak ama evli çiftlerin yanında kalanlar yüzünden bunlar olmayabiliyor bi salın şu insanları birde bazı yorumlarda görümceye hak veren olmuş şaka gibi

Ver çocuğu kucağına al hayatım sen benden iyi bakarsın de geç otur ,izle.

Valla bende yorumları gördükçe şaşırıyorum. Bazıları üst üste dibdibe yasamayi çok sindirebiliyo demekki.ben iç içe geçmiş ilişkiler yumagiyla yaşamak istemiyorum. Herkesin herşeyin bir sınırı olmalı. Zaten artık benim hayatımda olan biri değil olmasın lazım degil Varlığı zarardan başka bişey olmayan kışının yüzüne hasret yasamiyorum
Bu saydıklarınizin hepsinin tersini yapiyodu abartısız söylüyorum.esimle Defalarca konuştum ama anlamiyo abarttigimi dusunuyo. Psikolojik destek almamız gerekiyor

Sizin mutluluğunuzu kıskanmıstir. Heleki abisiyle telefonda konuşurken "bizde Z zumraeliz ile surda yemek yedik çok güzeldi,yok şurayı gezdik vs"diye haberi olduysa geleyim yerleseyim huzur bozayım demiştir. Gercekten kıskanç oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…