- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
işte bu yazınız evlenecek olan tüüüüm kadınlarımıza örnek olsun. koca istedi diye eldeki iş bırakılmaz. bı-ra-kıl-maz.
altın bilezik deriz ya, hah işte aynen öyle, işiniz sizin ömürlük sigortanız.
ailem izin vermez, kocam boşamaz, her şeye bi bahane sıralamışsınız.
belki kızacaklar ama, evlenir evlenmez değişen adama bile isteye 1 değil neden 2 çocuk??
çocuklar yüzünden çalışamıyorum diyorsunuz bir de,bir karar verin kocanız yüzünden mi çalışamıyorsunuz çocuklar yüzünden mi?
lütfen kendinizi kandırmayı bırakın. gerçekten boşanmak istemediğiniz belli,burada sadece var olan durumunuz için biraz ağlaşmak, teselli bulmak için konu açmışsınız. çözüm odaklı değilsiniz. hal böyle olunca elden bir şey gelmez, başka çareniz yok. mecburen devam edeceksiniz bu evliliğe.
Bana da öyle geldi .Ona da cevabı hazır..
Evimin direği,kuheylanim,kartal bakislim izin vermiyor diyecek..
:/
konu sahibi 16 yaşındayken tanışmış ve 4 yılın ardından evlenmiş. ailesi kesinlikle istememiş evlenmesi ama evlenmiş. Kv ile altlı üstlü oturmuşlar orada çok sıkıntı yaşamış. Ağır tesettüre sokmuşlar zorla. neyse şehir değiştirmişler ama yine de fayda olmamış. evlendikleri ilk günden itibaren kavgaları başlamış ve evlenir evlenmez hamile kalmış.Evlenirken mi bıraktırdı yoksa sonradan mı bıraktırdı onu da anlamış oldum. Evlendikten hemen sonra yüksek ihtimal.
Bilmiyorum ki güzelim ben yazdıklarından yola çıkarak yorum yaptım. Kendisi demiş ya işimi bıraktırdı, evlenir evlenmez değişti, kocam izin vermez, ailem izin vermez falan diyeİlk konusu değil mi üyenin?
Özetin için teşekkürler Calci.konu sahibi 16 yaşındayken tanışmış ve 4 yılın ardından evlenmiş. ailesi kesinlikle istememiş evlenmesi ama evlenmiş. Kv ile altlı üstlü oturmuşlar orada çok sıkıntı yaşamış. Ağır tesettüre sokmuşlar zorla. neyse şehir değiştirmişler ama yine de fayda olmamış. evlendikleri ilk günden itibaren kavgaları başlamış ve evlenir evlenmez hamile kalmış.
Hatayı baştan yapmış çünkü yaşantıları bile uygun değilmiş. Eşi köyde yetişmiş ve çalışmış konu sahibi ise şehir büyümüş
Boşan ve çalış demek dışında başka şeyler söylememizi istiyorÖzetin için teşekkürler Calci.Konu sahibi ne diyelim biz sana şimdi ?
Koca için Sihirli değnekBoşan ve çalış demek dışında başka şeyler söylememizi istiyor
Sabır duasını ezbere bilen biri yazsın o zaman.Boşan ve çalış demek dışında başka şeyler söylememizi istiyor
Bilmiyorum ki güzelim ben yazdıklarından yola çıkarak yorum yaptım. Kendisi demiş ya işimi bıraktırdı, evlenir evlenmez değişti, kocam izin vermez, ailem izin vermez falan diye
Hayır hayatımın hatası. Hiç kimse istemedi evlenmedi sadece ben istedim. Dönüp gelmeye yüzüm yokOna da cevabı hazır..
Evimin direği,kuheylanim,kartal bakislim izin vermiyor diyecek..
:/
Şşş, ortalıkta şey yapma, sonra yürüdüğüm diğer kadın düşmanlarına yakalanıyorumGüzelin miyim gerçekten?
Niye yüzünüz olmasın yahu abartmayın bilemezsiniz ki kim kötü olsun diye evleniyor dizimi çekiyoruz siz mutsuzsanız çocuklarınızda mutsuz onları kurtarın barıHayır hayatımın hatası. Hiç kimse istemedi evlenmedi sadece ben istedim. Dönüp gelmeye yüzüm yok
Aileniz biliyor mu durumunuzu peki?Hayır hayatımın hatası. Hiç kimse istemedi evlenmedi sadece ben istedim. Dönüp gelmeye yüzüm yok
14 ve 10 yaşında aşırı ilgi istiyorlar. Bir kere çalışmayı denedim dayanamadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?