• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

Olan olmuş geçmiş değişmez. Aynı yolda yürümeye niyetlenen gençlere örnek niteliğinde olsun bu konu.

Siz de genceciksiniz henüz. Çocuklarınız anlayacak yaşta. Onları bahane etmeyin, özlersiniz birbirinizi ama kolayca alışırsınız da. 35inizde çalışmaya başlamanızla 45inizde başlamanız arasında çok fark var. Yaşlılığınızda pişman olmayın

Kocan istemiyor işi bırakıyosun
Annen istemiyor boşanamıyorsun
Çocukların istemiyor çalışamıyorsun
Peki Bizden ne istiyorsun
Daha doğrusu sen ne istiyorsun
Bu kafayla bu kervan böyle gider
Birilerinin arzuları olsun diye kendi hayatlarını paçavraya çevirenler kervanı..

Ben anlamadım neden çalışamıyorsunuz? Millet 4 aylık bebeğini bırakıp işe geliyor valla. İhtiyacı varsa Anne, kayınvalide bakıyor yoksa bakıcı tutuyor. Sizin çocuklarınız ki büyük bence. Okullu çocuklar Belli saatlerde bakabikecek birileriyle anlaşabilirsiniz. Ben de kendimi bildim bileli annem çalıştı üç çocukla yakında da emekli olacak Allahın izniyle. Birinin eline bakmaktan, muhtaç olmaktan çok çok daha iyidir.

Çocuklar küçük değil, zaten mutlu değilsiniz,kırın zincirlerinizi çalışın .Eşiniz karşı çıksa ne olacak o kadar az para vermesinin nedeni sizi kendisine mahkum etmek. Bilerek yapıyor.

Turkiyede bir kadın olarak, ailesinin desteği olmadan, iki çocukla bosanmak kolaymis gibi yargilamis da yargilamislar..

Erkeklerin sosyopatligi, narsisistligi %100 kabul görüyor da buna kanan kadinlar taşlanıyor resmen.

4 yil birini tanimak icin, guvenmek icin uzun bir süre, kaldi ki bi kadin yanılabilir, hata yapabilir, yanlis karar verebilir ama bu onu suçlu yapmaz hele ki karşısında bu derece kötü karakterli biri varken..

Derdini yazan kisiye gelirsek, ailenizi yasadiklariniza ikna etmeniz en iyi yol gibi gorunuyor su an. Ne yapip edip icinde bulundugunuz durumu anlamalarini saglamaya calismalisiniz..

Isı birakmasa 140 TL için dertlenip durmaz zaten.
Adam işi biraktirmis yoksa neden avcunu açıp harçlık beklesin. :/
Ne 140 tl si 120 tl ben Allah a havale ettim. Boşansam daha rezil olacağımı biliyorum yoksa cekermiyim. Erkeğe ne olacakki gidip biriyle evlenir bütün emeklerimin uzerine oturur. Çocuklarla ben kalırım meydanda. Ben tek başıma çalışarak kira yiyecek faturayı nasil karşılayabilirim ki. Ilahi adalete bıraktım ben esimi. Kaç kere denedim bırakıp gitmeyi olmadi

Back
X