Bir derdim var

Yakamoz65

Saf, merhamet ve asi
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
230
89
98
38
Gaziantep
Derdim içime sığmadığı için sizlerle paylasmak istedim. 15 yıllık evliyim 2 evladım var. Eşimle severek evlendik.4 yıl pesimde koştu. Evlenene kadar yoluma herşeyi serdi. Işimi bırakırdı. herseyimmis gibi kol kanat gerdi. Lakin evlendikten sonra bana olan davranışları değişti. Adam aşırı cimri 120 tl haftada elime harçlık veriyor. Bir bayan olarak ben 2 çocukla bu parayla ne alabilirim ki. Kıyafet almak istesem para vermez kredi kartını isterim para vermez. Kontör isterim 40 kere başıma kalkar. Boşanmak isterim. Ayrılmaz, ailemde boşanmama izin vermez kabul etmez. Adam fakir olsa anlarım varliklida. Ben artık ne yapayim ağlamaktan baska. Iki çocukla calisamiyorumda. Ancak biraz örgü örerek birşeyler yapmaya çalışıyorum onu da yap yap bel kalmadi artık. Kadın olmaktan biktim

Durumunuz çözümsüz maalesef. Çünkü boşanmayacaksınız, çalışmayacaksınız. Sadece derdinizi anlattınız patlama noktasında oluğunuz için. İnşallah bir gün harekete geçer ve boşanma cesareti bulursunuz kendinizde

Kontör uygulamasi var mı hala ? :/
Ayrıca konu başlığıniz çok üretken.. :)
Böyle devam eder sizin için..
Gelir burada konunuzu açar,terapi kıvamında elektriğinizi atar,140 TL ile mutlu mesut yaşarsınız.
Evlenirken "işini birak" diyen erkeklerin %80'i karısına sizin gibi bir hayat yaşatmayı amaçlıyor zaten...

işte bu yazınız evlenecek olan tüüüüm kadınlarımıza örnek olsun. koca istedi diye eldeki iş bırakılmaz. bı-ra-kıl-maz.

altın bilezik deriz ya, hah işte aynen öyle, işiniz sizin ömürlük sigortanız.

ailem izin vermez, kocam boşamaz, her şeye bi bahane sıralamışsınız.

belki kızacaklar ama, evlenir evlenmez değişen adama bile isteye 1 değil neden 2 çocuk??

çocuklar yüzünden çalışamıyorum diyorsunuz bir de,bir karar verin kocanız yüzünden mi çalışamıyorsunuz çocuklar yüzünden mi?

lütfen kendinizi kandırmayı bırakın. gerçekten boşanmak istemediğiniz belli,burada sadece var olan durumunuz için biraz ağlaşmak, teselli bulmak için konu açmışsınız. çözüm odaklı değilsiniz. hal böyle olunca elden bir şey gelmez, başka çareniz yok. mecburen devam edeceksiniz bu evliliğe.

Boşanmayı kafaniza koymadığınız için kimse sizi ciddiye almıyor .
Madem boşanmayacaksanız bari cok takmayın ve işe girip çalışın. Çocuklar çok küçükse biraz daha bekleyin büyüsünler. Bakacak kimse de yoktur sanırım

Cozum sizde. Biz sadece derdinizi dinleriz. Bunun size bir faydasi olur mu belki biraz sizi rahatlatir ama burayi kapattiginiz anda kendi hayatiniza kaldiginiz yerden devam edersiniz.

Babam yok zaten vefat etti annem de asla ve asla istemiyor

Haklisiniz. galiba artık kendimi çok çaresiz hissediyorum
Çaresiz değilsiniz çare sizsiniz. Çocuklarınız büyümüş bazı şeyleri anlayabilirler artık. Hem kendiniz için hem çocuklarınızın oluşacak kişilikleri için bu adamdan ayrılmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…