- 16 Aralık 2019
- 21.231
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.863
- 598
- 32
Sana da selam bebeğimİkinci taklit yazımcı hmmm okeycide buradaymış selamlayın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana da selam bebeğimİkinci taklit yazımcı hmmm okeycide buradaymış selamlayın![]()
Stres atmak için sataşan biri stres atmak için açılan konunun kokusunu alır ama.Öyle ama şurada sırf stres atmak için bile sataşanlar var![]()
Hamdi Bey?Üst komşuya dinleme cihazı yerleştirdim sanırım yanlışlıkla. Şu an satılık olan evimi oğluna almak istediğini arabasını 260 bine satacağını üstüne kredi çekeceğini ve 50 bin indirim teklif edeceğini biliyorum. Birazdan telefon çalar pazarlık başlar![]()
Bence şuan konu sahibi de stres atıyor. Herkes mutlu bence. Win winStres atmak için sataşan biri stres atmak için açılan konunun kokusunu alır ama.
bunun demır olanını almalısınız bıraz pahalı ama gercekten kırabılmek ıcın yuksek darbe kuvvetı araclarından kullanmaları gerek hanı su ozel harekatcıların kapı kırmak ıcın kullandıkları varya demır olan olursa ancak onunla kırılır :)Ya ben kardeşimle yaşarken bundan vardı. Kardeşim bi sabah işe geç kaldı çok heyecanlanmış- böyle durumlarda bi kere geç kaldım diye heyecanla kalkıp bayılmışlığı var-. Neyse kapının normal kilidini açtık bunu açmamış o hışımla bi çekti bu kilit koptu. Ulan dedi bu mu koruyacak bizi hırsızdanEv de sıfır. Dedik inşallah kalitesizidir de ondan kopmuştur. Sonra yenisini takmıştım.
Böyle söylemek çok normal değil mi ?evet sırf stres atmak ıcın satasanlar var ama emın olun sırf stres atmak ıcın satasan uyelere sımdı neden boyle dedın konu sahıbını lınclemeye yer arıyorsunuz dıyen uyelerde var :)
Kilit falan demişken söylemeden edemeyeceğim Eşim haftasonları şehir dışında oluyor. Her aramasında kapıyı iyi kitle der. Ben de her seferinde çocuk muyum ben yaa diye çıkışırım. Sonuç : anahtarı dışarda kapının üstünde unutup uyumuşum.bunun demır olanını almalısınız bıraz pahalı ama gercekten kırabılmek ıcın yuksek darbe kuvvetı araclarından kullanmaları gerek hanı su ozel harekatcıların kapı kırmak ıcın kullandıkları varya demır olan olursa ancak onunla kırılır :)
ben oyle korkmustum kı esım ıkna etmek ıcın dısarıdan omuz attı kapıya sımdı adam guvenlık sıstemı kuruyor ya nerede zayıflık noksanlık var ıyı de bılmesı gerekıyor ıyı bır sıstem kurabılmesı ıcın .... bu sekılde benı ıkna edebıldı hizbandut gıbı 190 boya 90 kılo kendısı omuz attırdımasla pısman degılım yıne olsa yıne yaparım
![]()
Yok yahuStres atmak için sataşan biri stres atmak için açılan konunun kokusunu alır ama.
Evinde huzurla 1 çay içemeyen de tek artınız kocişiniz diyor, ben de buna gülüyorum. Muvaffakiyetler size, daha koca yontacaksınız.Tmm hanımlar tek artısı kocişi olanlar beni yormayın değerli vaktimi dahada harcayamam
Düzgün yorum yapanlara teşekkür ederim.
Konuyu açma sebebimi anlayan anladı anlamayana zorla beyne sokma özelliğim yok zaten.
İnanmayan inanmasın yorumda yapmasın. İnanmadım diye yorum yapmak zaten saçmalık.
Gayet inandığını gösterir ben inanmasam güler geçerdim yazarak yorulmazdım.
Saldırgan ruh haliniz o kadar cevaba rağmen tatmin olmuyorsa sorun sizde
Kolay gelsin kendi kendinizi yiyin şimdi kemik kalmadı.![]()
yazdıgımı anlamamıssınız bende zaten normal olarak oyle uyeler uyarılıyor zaten bız uyeler musaade etmıyoruz dıyorumBöyle söylemek çok normal değil mi ?
ayy guldum ama aslında ne buyuk tehlıke atlatmıssınızKilit falan demişken söylemeden edemeyeceğim Eşim haftasonları şehir dışında oluyor. Her aramasında kapıyı iyi kitle der. Ben de her seferinde çocuk muyum ben yaa diye çıkışırım. Sonuç : anahtarı dışarda kapının üstünde unutup uyumuşum.![]()
ciddi ciddi konu açıp dertleşmek isteyen ve kişilerin konusunu polemiğe döndürüp gereksiz atışmalarda bulunup üyelerle insanların dertleriyle alay eden çok üye var.yazdıgımı anlamamıssınız bende zaten normal olarak oyle uyeler uyarılıyor zaten bız uyeler musaade etmıyoruz dıyorum
ayy guldum ama aslında ne buyuk tehlıke atlatmıssınızdıkkat edın
Biz o olaydan sonra bundan yaptırdık aşağı kapı açıksa kameradan kaçırmış oluyorum geleni. Kapı çaldığında yine de mercekten bakıyorum ki pancur kapı açık mı diyeınsan gercekten korkuyor o an benım tek dusundugum cocugum 2 yasında ne yaparım nereye saklanırım nasıl kendımı korurum olmustu kapımızın arkasına sundan aldık kılıt olarakEki Görüntüle 2976468
bunu acabılmek ıcın kapıyı kırmaları gerek , normal kapı zıncırlerı maalesef korumuyormus esım ayakkabı bagıyla normal zıncırın nasıl acılabılecegını gosterdı bana şoka gırdım bırde evı 3 kere kılıtlememek gerekmıs kılıdın bır sıstemı varmıs 3 kılıtlı anahtarlarda 2 kere kılıtleyınce guvenlı oluyormus
kapı 3 kez kılıtlenınce kılıdın boyu uzar hırsız levye ıle cok rahat acarmıs bu mesajla bunu da soyleyeyımde herkes ona gore guvenlık tedbırı alsın :)
ay eskı pp ne demek vallahı bılmıyorumBu arada eski pp ni görmüştüm cınım, hayatında o kadar da artı yok, hatta tek artın o kendin sövüp ellere lafını ettirmediğin kociş olabilir.
Profile photo.ay eskı pp ne demek vallahı bılmıyorum
ayyy bu kapı cok ıyı bende gordum bırkac kısıde gazıanteplıyım burası da yazın sıcak ya... yazın kapıyı acıyorlar bu demır kapı kapalı sadece hava akısı ıcın ... cok mantıklı gelıyor bana bu kapılar evet kolay acılmıyor bunlarBiz o olaydan sonra bundan yaptırdık aşağı kapı açıksa kameradan kaçırmış oluyorum geleni. Kapı çaldığında yine de mercekten bakıyorum ki pancur kapı açık mı diyekapalı ise açıyorum erkek mi kadın mı ayağını görüyorum kim o diyorum komşulardan biri ise açıyorum. Kargo ise kapıya bırakın ben alırım diyorum. Adam kapıya bırakıyorum onun gittiğini görüyorum o şekilde alıyorum.
Bende geçenlerde anahtarı çelik kapıda unutmuşum. Panjur kapıyı eşimin anahtarı ile açtık ama çelik kapıyı kola şişesi ile açtık. Eşim de diyor Allah'tan panjur kapıda unutmamışsın anahtarı yoksa çilingir çağıracaktık gece gece dedi. Çünkü bu panjur kapılar kola şişesi ile de açılmıyormuş çilingir çağırmamız gerekmiş.
Sizin bu kilitten eşim de aldı ama bu panjurdan taktırınca 2 kapı oldu zaten gerek görüp takmadık...
Ben Akdeniz bölgesindeyim yazın çelik kapıyı açık bırakırız bu panjur kapı olunca hava alıyor serin oluyor.
Sonra bizden görüp bu şekilde kapı yaptıranlar oldu. Onlarda yaz aylarında bizim gibi çeliği açık bırakır oldular. Ben kapıdan çıkınca o evlerin her sesini duyuyorumbende bir daha çeliği açık bırakmaz oldum...
Maraşta çoğu eve koyarlar bundan serin olsun diyeBiz o olaydan sonra bundan yaptırdık aşağı kapı açıksa kameradan kaçırmış oluyorum geleni. Kapı çaldığında yine de mercekten bakıyorum ki pancur kapı açık mı diyekapalı ise açıyorum erkek mi kadın mı ayağını görüyorum kim o diyorum komşulardan biri ise açıyorum. Kargo ise kapıya bırakın ben alırım diyorum. Adam kapıya bırakıyorum onun gittiğini görüyorum o şekilde alıyorum.
Bende geçenlerde anahtarı çelik kapıda unutmuşum. Panjur kapıyı eşimin anahtarı ile açtık ama çelik kapıyı kola şişesi ile açtık. Eşim de diyor Allah'tan panjur kapıda unutmamışsın anahtarı yoksa çilingir çağıracaktık gece gece dedi. Çünkü bu panjur kapılar kola şişesi ile de açılmıyormuş çilingir çağırmamız gerekmiş.
Sizin bu kilitten eşim de aldı ama bu panjurdan taktırınca 2 kapı oldu zaten gerek görüp takmadık...
Ben Akdeniz bölgesindeyim yazın çelik kapıyı açık bırakırız bu panjur kapı olunca hava alıyor serin oluyor.
Sonra bizden görüp bu şekilde kapı yaptıranlar oldu. Onlarda yaz aylarında bizim gibi çeliği açık bırakır oldular. Ben kapıdan çıkınca o evlerin her sesini duyuyorumbende bir daha çeliği açık bırakmaz oldum...
Her çeşit insan var malesefEvet bir derdimiz var yazıp anlatıyoruz.
Neden burada inanmıyorum sonra rahatsız ve ya dalga geçme tarzı yorumlar var.
İnanmıyorsanız yazmayın ,rahatsız diyorsanız sizin iç dünyanızda ki rahatsızlığınızın yansıması belki ayrıca dalga geçeceksiniz yeri burası değil.
Bu bile ne kadar düşük aşağı bir düşünce tarzı. Neden burada saygı yok ?
İnsanlar size fikir danışıyor saçma sapan hakaretlerinize maruz kalmak için yazmıyor.
Bir konu açılıyor millet hemen konu sahibine saldırıyor.
Düzgün yorum yapanlara saygım var.
Ama diğerleri bayağı aşağı asıl komik ve düşük dalga geçilesi bu kafa yapısındaki insanlar.