Bir derdim var

Meryeemmm_

Küçük civcivimmm 🐣🐣👼💕 Oğlum 🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.272
6.835
108
Hanımlar merhaba lütfen bana bir fikir verin takmaktan gözüme uyku girmedi hassas bir insanım. Eşimle çoçuk İstiyoruz. İnşAllah rabbim nasip eder. Neyse nu konu değil tatbiki benim bir dengesiz kuzenim var sürekli bana senin çocuğun olmucak en azından bu sene olmucak sürekli böyle ama senin yerinde olsam çocuk yapardım neden yapmıyorsun nasıl duruyosun böyle işte bir arkadaşım vardı evlendi hemen hamile kaldı bu şekilde amacı ne olabilir ?? Tabi ben çocuk düşündüğümüzü söylemiyorum ne olur ne olmaz diye

denemeye başladıysanız ve henüz tutmadıysa o kadına söyleme.Ayrıca sana bu lafları her söylediğinde lafını yapıştr sanane ister bu sene ister gelecek sene laf sana değil karı kocaya düşer de çok istiyosan git kendin yap falan de öyle susup üzülme

Teşekkür ederim bidaha diyeceğim zaten

"benim yatak odamın derdi seni mi gerdi? otur kendin yap çok meraklıysan derim ". patavatsızsa tersliyceksin başka türlü laftan anlamazlar.bir de tavsiyem salgının geçmesini bekleyin, sağlık ocakları bile acil olmadıkça hasta almıyor bi şey olsa doktora gidemezsin.

Bir iki defa sert bir şekilde cevap verin .bir daha ağzını açmaz .böyleleri bundan anlıyor .sen sustukça daha çok densizlik yapar

Aynen böyle diyeceğim bidaha sağol canım

Aynısını dicektim demiyorum gidiyorum
Hanımlar çok teşekkür ederim desteğiniz için İnanın çok rahatladım. Çünkü ben hassas bir insanım ve böyle olmaktan nefret ediyorum o kişiye gereken cevabı verdimm

Naptınız merak ettim
O kişi nişanlı ve onla ilişkiye girmişti. Bunu suratına vurdum sen zaten alışkınsın böyle şeylere çok meraklıysan kendin yap dedim . Ve sustu en nefret ettiğim şeydir insanları acığıyla vurmak ama canım çok yandı

İyi olmuş ona. Hoş bir şey değil evet ama bunu susturmak için yapmanız gerekiyordu. Haddini bilir belki bu vesileyle

İyi olmuş ona. Hoş bir şey değil evet ama bunu susturmak için yapmanız gerekiyordu. Haddini bilir belki bu vesileyle
Aynen canım bişey diyemedi zaten. Psikolik olarak çok yıprandım zaten 10 aylık evliyim daha yeni ve 6 ay vajinismus belaslyla uğraştım ve bide öyle hamile kaldım snra düşük kendimi anca toparladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…