Bir derdim var :(

Yanlış düşünüyorsun kimse seni hasta gibi görmez, birçoğumuz senin yaşlarında tıpkı senin gibiydik korkularının üstüne gideceksin, böyle böyle özgüven kazanırsın. Emin ol ortada utanıp hocaların yüzüne bakamayacağın bir durumun yok, onlar senin bu olayı kafana taktığın kadar umursamamışlardır. Kursuna devam et lütfen.

Seni öldürmeyen şey güçlendirir canım benim öyle düşün herkese inat kendine gel özgüvenini kimsenin kırmasına müsade etme eğer ki insan içinde de hep çekingen duruyorsan ezmeye çalışırlar seni. Yaşadıkların kolay değil Allah yardımcın olsun inşallah Sirkelen kendine gel herkese özgüvensiz olmadığını ispatla kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa kimseye kulak asmadan.

bi kere kendini çok güzel çok etkili ifade etmişsin yazında. yazı da bir iletişim aracı sonuçta.yani iletişim yeteneğinin iyi olduğuna inanıyorum. ben de lise dönemimde senin gibiydim, hatta daha büyük sıkıntılarım vardı. ve inan bana birçok arkadaşım vardı bu tarz sorunları yaşayan. buraya yazdığına ve tavsiye istediğine göre demek ki değişim zamanın gelmiş senin de. diğer arkadaşlara katılıyorum. kendin mhrs üzerinden veya telefonla arayarak randevu alabilirsin. ailene ihtiyacın yok 18 yaş altında olman birşey değiştirmiyor ben kendi kendime randevu alıp gittiğimde 15 yaşındaydım. kimliğin yeterli.

ailenin niye destek almana izin vermediğini anlamadım. belki de sorunlarının büyük bir kısmı ailenin tavrı ve ebeveynlerinin kişilikleri ile ilgilidir. ama dediğim gibi sen değişime cesaret edebilmişsin, bunu dile getirebiliyorsun şu anda. bu gerçekten çok ama çok büyük bir adım. geriye sadece her normal insanın yaptığı gibi sıkıntıların noktasında uzman desteği almak kalıyor.

not: bu arada devlet hastanelerinde ilk olarak psikologa randevu alamıyorsun, psikiyatra alacaksın o seni yönlendiriyor ilk görüşmeden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…