- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi monarosa352
-
Çünkü 20 yaşında sevgili yapmak normaldir, evlenip çocuk yapmak değil. Şu kıyaslamanın saçmalığını ne zaman farkedecekler acaba bunu kullananlarBazi yorumlara baktimda nerelere takilmislar 20 yasinda sevgili yapinca sorun olmuyor evlenince daha cocuksun yasin kucuk bla bla
Konu sahibi sana gelince hicbisey icin zorunlu hissetme kendini esin izin verdiyse onlara ne arana mesafe koy kendinide ezdirme cevap vermen gereken yerlerde cevabini ver
Tabi ki sorun olmaz çünkü kimseye karşı ne zorunluluğun ne de bi mecburiyetin var. Kendini ezdirme dediniz şimdi kesin ezdirmezBazi yorumlara baktimda nerelere takilmislar 20 yasinda sevgili yapinca sorun olmuyor evlenince daha cocuksun yasin kucuk bla bla
Konu sahibi sana gelince hicbisey icin zorunlu hissetme kendini esin izin verdiyse onlara ne arana mesafe koy kendinide ezdirme cevap vermen gereken yerlerde cevabini ver
20 yasinda her sey yapilir ama evlenilmez(!) ☺Cunku evlenirsen okumamis cahil oluyosn.(!)Çünkü 20 yaşında sevgili yapmak normaldir, evlenip çocuk yapmak değil. Şu kıyaslamanın saçmalığını ne zaman farkedecekler acaba bunu kullananlar
Şu cümleden leş gibi ırkçılık akıyor. Nereden başlayacağımı bilemiyorum. O yüzden hiçbir şey söylemeyeceğimeşim aslen kokeni doğulu ben türküm ırkçi insanlar degiliz asla
20 yasinda her sey yapilir ama evlenilmez(!) ☺Cunku evlenirsen okumamis cahil oluyosn.(!)
Ama sevgiliyken gezip tozup, öpüşüp koklaşıp evlere dağılıyorsun. Evlenince bakın bir sürü sorumluluk bonus olarak da kaynana varBazi yorumlara baktimda nerelere takilmislar 20 yasinda sevgili yapinca sorun olmuyor evlenince daha cocuksun yasin kucuk bla bla
Sadece gülüyorum..20 yasinda her sey yapilir ama evlenilmez(!) ☺Cunku evlenirsen okumamis cahil oluyosn.(!)
30 yasinsa evlensen ne degisicek zorunluluklarin mecburiyetlerin degisiyormu mesela.Tabi ki sorun olmaz çünkü kimseye karşı ne zorunluluğun ne de bi mecburiyetin var. Kendini ezdirme dediniz şimdi kesin ezdirmez
Aklın değişiyor o yeterli tabi sizin gibi düşünenler cocuk yaşta kadınlar eve tıkılsın gözleri sakın açılmasın isterler şasırmıyorum30 yasinsa evlensen ne degisicek zorunluluklarin mecburiyetlerin degisiyormu mesela.
Burda istedigimizi yazariz uygulayip uygulamamk konu sahibine duser size degl.
Sorumluluk her yasta var evlenince farklilasiyor sadece bunun yaslada alakasi yok herkesin kendi tercihi birkac sene sonra evlensen kaynana faktoru degisicekmi.Ama sevgiliyken gezip tozup, öpüşüp koklaşıp evlere dağılıyorsun. Evlenince bakın bir sürü sorumluluk bonus olarak da kaynana var
Akil yasta degil diyee bir atasozu vardiii simdi demeyim anladiniz sizAklın değişiyor o yeterli tabi sizin gibi düşünenler cocuk yaşta kadınlar eve tıkılsın gözleri sakın açılmasın isterler şasırmıyorum
Bende..Sadece gülüyorum..
Hayır değişmeyecek, ama en deli dolu , belki en özgür zamanlarımda o sorumluluğu yüklenmemiş, kaynana derdiyle uğraşmamış olacağım. Siz erken evlenmişsiniz çok mutlusunuz tebrikler ama konu sahibininki tam bir fiyasko , yani millete ağzının payını vermek için çocuk yapmak veya anlattığı bazı ayrıntılar çokta olgun olmadığının kanıtı. Bu sorunları yaşayacaksam 18- 20 yaşlarımda değil beş sene on sene sonra yaşamak isterim. Ama dediginiz gibi herkesin kendi tercihi , o yüzden yorumları bu kadar içselleştirip herkese laf yetiştirmek zorunda hissetmeyin kendinizi .Sorumluluk her yasta var evlenince farklilasiyor sadece bunun yaslada alakasi yok herkesin kendi tercihi birkac sene sonra evlensen kaynana faktoru degisicekmi.
Evet değişiyor. Ne kadar olgun ve donanımlıysanız kv sorunları o kadar azalıyor. Benim kv benden çekinir mesela. Konu sahibinin yaşadıklarına bakınca benim kv ve kp bırakın bunları söylemeyi tabiri caizse ödleri kopar yanlış birşey söylemekten.Sorumluluk her yasta var evlenince farklilasiyor sadece bunun yaslada alakasi yok herkesin kendi tercihi birkac sene sonra evlensen kaynana faktoru degisicekmi.
Kimseye laf yetistirmek zorunda hissetmiyorm alintilamissnz cevap veriyorm size.Hayır değişmeyecek, ama en deli dolu , belki en özgür zamanlarımda o sorumluluğu yüklenmemiş, kaynana derdiyle uğraşmamış olacağım. Siz erken evlenmişsiniz çok mutlusunuz tebrikler ama konu sahibininki tam bir fiyasko , yani millete ağzının payını vermek için çocuk yapmak veya anlattığı bazı ayrıntılar çokta olgun olmadığının kanıtı. Bu sorunları yaşayacaksam 18- 20 yaşlarımda değil beş sene on sene sonra yaşamak isterim. Ama dediginiz gibi herkesin kendi tercihi , o yüzden yorumları bu kadar içselleştirip herkese laf yetiştirmek zorunda hissetmeyin kendinizi .
17yasinda liseden mezun oldum imam hatip oldugu icin 2 defa kuran kursu ogretmenligi yptim universiteyi bitirmedim virus ve cocuk dolayisiyla dondurdumSen liseyi kaç yaşta bitirdin, ne zaman üniversiteyi bitirdin de, 18 yaşında öğretmen olarak çalıştın. Anliyamadim burasını.
Emin ol yasla degil karakterle alakaliii bazilari baskin karakter oluyor ama su dogru yasin buyudukce tecrube kazaniyosyn ve farkli dusunmeye basliyosn birde oyle kv kp varkii kac yasinda olursan ol insana kok sokturuyo valla burasi oyle konularla doluEvet değişiyor. Ne kadar olgun ve donanımlıysanız kv sorunları o kadar azalıyor. Benim kv benden çekinir mesela. Konu sahibinin yaşadıklarına bakınca benim kv ve kp bırakın bunları söylemeyi tabiri caizse ödleri kopar yanlış birşey söylemekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?