- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
- Konu Sahibi monarosa352
-
Öncelikle ben siz diye hitap ederken bana sen demeniz hoş olmuyor.Emin ol yasla degil karakterle alakaliii bazilari baskin karakter oluyor ama su dogru yasin buyudukce tecrube kazaniyosyn ve farkli dusunmeye basliyosn birde oyle kv kp varkii kac yasinda olursan ol insana kok sokturuyo valla burasi oyle konularla dolu
Onceki yorumlarinizdan biliyordum sizi ondan sen diye hitap ettm ama sorun degil.Öncelikle ben siz diye hitap ederken bana sen demeniz hoş olmuyor.
Ayrıca saygı da sevgi de verilmez, kazanılarak alınır. Kv kp farketmez kim olursa olsun, karşısındaki ne kadar dik durur ve bilinçli davranırsa o kadar saygı göstermek zorunda kalırlar.
Demem o ki; bahsettiğiniz kök söktürenlerden önce onların saygı ve sevgisini kazanamayanların kendilerini sorgulaması gerek.
Hayir kuran kursu ogretmeniydim gassalik yetkimde varÖğretmen değil ya anasınıfında öğretmenin yardımcısı olan ablalar var ya onlardan bahşediyorYaptıgı isin bile farkında degil....
Malesef bi ömur ayni sehirdeyiz ama evlerimiz mesafeli şukur arabasiz gelinemezKeşke gezme yerine psikiyatra götürseymiş.Nasıl hastalıklı davranışlar bunlar böyle ya.İnş uzağa taşınırsınız.Ömür törpüler bunlar.
+100000Evet değişiyor. Ne kadar olgun ve donanımlıysanız kv sorunları o kadar azalıyor. Benim kv benden çekinir mesela. Konu sahibinin yaşadıklarına bakınca benim kv ve kp bırakın bunları söylemeyi tabiri caizse ödleri kopar yanlış birşey söylemekten.
Sevmeyen, istemeyen ya da saygı duymayan kişilerin zaten hayatımda yeri yoktur. Bu kv ve kp olsaydı da ya evlenmezdim ya da ben görüşmezdim.Onceki yorumlarinizdan biliyordum sizi ondan sen diye hitap ettm ama sorun degil.
Evet kazanilarak alinan kismi var ama bazi insanlara istedigini yap ne kadar saygi sevgi versende ters tepiyor.
Sizi sevmeyen istemeyende gozunun ustunde kasin var der bahane bulur
Kariyer yapabilirsiniz bu sizin tercihiniz saygi duyarim fakat toplum olarak su yuva kurarken yasanan bazi sikintilari yasa baglayarak illa olgun yasta evlenilmeli zihniyetini toplumca yok etmessek bu sorununa cozum arayan bayanlara hic bir zaman yardimci olamiyacagiz malesef zaten herkes ayni sitatüde degil isteyen kariyer yapar mesleginde ilerle genel kultur kazanir isteyen hayat okulunda kendini gelistirir sirf biri okudu kultur kazandi 30 lu yaslarda evlendi diye ufak yasta evlenen kadinlar ocu yada zavvalli gozuyle bakiliyor bu cok yanlis kimsenin kimsenin hayatina kotu yorum yapmaya hakki yokturBu bir genellemedir. Ve çok saygısız bir ithamdır.
Konu sahibine tek bir kelime bile yazmadım. Ama okurken sizin bu yazdığınıza denk gelince takıldım.
Ben de o evde kalmış dediğiniz yaşta evlendim. Millete ahlak bekçiliği yaptığım için değil; kariyerimi ilerletirken aileme baktığım için!
Doğrusu da bu zaten. Benim kv eşime de diyemez şunu söyle falan diye+100000
Ben pek aramam vaktim olmaz, kendisi arar sorar, laf sokamaz hoşuma gitmeyecek bir mevzu varsa eşimi arar söylesen mi der eşim de anne karışma der kaynanam yine susar. Çünkü hem eşime hem kaynanama bu çizgiyi ben çizdim.
Ben daha 1 haftalık evliyim. Nişanlılık dönemlerinde bir iki şeye yeltendi ve yeltenmemesi gerektiğini anladı.Doğrusu da bu zaten. Benim kv eşime de diyemez şunu söyle falan diye
Hanımefendi ben hiçbir şey yazmamışken, kimseye zavallı veya öcü olarak bakmamışken hatta yorum bile yapmamışken kötü yorumu 40 yaşa evde kalmış diyerek siz yazdınız zaten. Herkesin fikri kendinedir tamam ama böyle çirkin ithamlar saygısızlıktır.Kariyer yapabilirsiniz bu sizin tercihiniz saygi duyarim fakat toplum olarak su yuva kurarken yasanan bazi sikintilari yasa baglayarak illa olgun yasta evlenilmeli zihniyetini toplumca yok etmessek bu sorununa cozum arayan bayanlara hic bir zaman yardimci olamiyacagiz malesef zaten herkes ayni sitatüde degil isteyen kariyer yapar mesleginde ilerle genel kultur kazanir isteyen hayat okulunda kendini gelistirir sirf biri okudu kultur kazandi 30 lu yaslarda evlendi diye ufak yasta evlenen kadinlar ocu yada zavvalli gozuyle bakiliyor bu cok yanlis kimsenin kimsenin hayatina kotu yorum yapmaya hakki yoktur
Ben derim. Onda bir sıkıntı görmüyorum. Sonuçta müdahil olmuyorlarsa 1000 yıl yaşasınlar.Ben daha 1 haftalık evliyim. Nişanlılık dönemlerinde bir iki şeye yeltendi ve yeltenmemesi gerektiğini anladı.
Ki ben anne-baba da demem hitapsız konuşuyorum
Hayatı kötü zaten insanlar kötü yorum yapmasa ne değişecek? Hepimiz oturup 17 yaşında evlenmeyi güzellesek güllük gülistanlık mı olacak her şey?Kariyer yapabilirsiniz bu sizin tercihiniz saygi duyarim fakat toplum olarak su yuva kurarken yasanan bazi sikintilari yasa baglayarak illa olgun yasta evlenilmeli zihniyetini toplumca yok etmessek bu sorununa cozum arayan bayanlara hic bir zaman yardimci olamiyacagiz malesef zaten herkes ayni sitatüde degil isteyen kariyer yapar mesleginde ilerle genel kultur kazanir isteyen hayat okulunda kendini gelistirir sirf biri okudu kultur kazandi 30 lu yaslarda evlendi diye ufak yasta evlenen kadinlar ocu yada zavvalli gozuyle bakiliyor bu cok yanlis kimsenin kimsenin hayatina kotu yorum yapmaya hakki yoktur
Boşver kendini geri çek mecbur olmadıkca ne evini ne içini açBirazcik sevecen birazcik umut olsa keske nornaldede yapisi hep surat asık insanin icini karartan psikolojik sorunlari olduguna ailesi alışmıs artik arada ona şoyle yenegin guzel şoyle iyi insansin diye övuyorum ona baya bildigin yalaka oldum kocamin istedigini ypcam diye kadin ittikçe itiyo beni varsa yoksa yeğeni
Cok yazik belliki siz okuyup kendini gelistirmissiniz fakat okudunuzu anlamiyor ve algilayamiyorsunuz okumamak kinseye baglanmak yada bagimli gibi olmak degildir ikincisi bir seyi bilmek icin illa gezmeye yada gormeye gerekte yoktur hayat okulu insanin kendini kandirmasi degil kendi ayaklari ustunde durmaktir belliki siz o okulu goremeyenlerdensiniz ki aksi olsa bunlari yazip soylemezdiniz 17 yasinda evlenenleri guzelleyin demiyoruz ama yargilayipta zehrinizi akitmayin yeter!Hayatı kötü zaten insanlar kötü yorum yapmasa ne değişecek? Hepimiz oturup 17 yaşında evlenmeyi güzellesek güllük gülistanlık mı olacak her şey?
Hayat okulunda kendini geliştirmek de kendini kandırmaktan başka bir şey değil. İnsan okumadan (okumaktan kasıt okul değil), gezmeden, görmeden, farklı ortamlara girip farklı insanlar tanımadan, kendi ayakları üstünde durmadan, başka insanlara bağımlı halde gelişemez. Ağaç olmaz, ancak ağaca tutunup uzayan, kış gelince kuruyan sarmaşık olur.
Mutlu olmanız doğru yaptığınız anlamına gelmiyor. Eğitim bebekten sonra değil önce alınır. Okul evlenmeden biter. Sosyal hayat konusunda tecrübe oluşur. 18-20 yasında okumadan evlilik yapan kişi zaten sosyal hayat görmediği için normal yaşamını mutlu addediyor. Hadi evlendiniz ama bebek? Bilemiyorum. Zaten ergenlikten çıkmış evlenmişsiniz yani sizin normal yaşam anlayışınız benimki ile aynı değil keza hayat görüşü de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?