Canım benim çok ama çok geçmiş olsun..İsyan etme arkadaşım,derdi veren Allah dermanını da verir....moralini yüksek tutmaya bak, böyle durumlarda moral çok önemli..Allah acil şifalar versin.merhaba bayanlar başlıktada söylediğim gibi büyük baş etmesi zor bir derdim var malesef hiç anlam veremediğim ani bir şekilde yumurtalık kanseri olduğum anlaşıldı acil ameliyat oldum sol yumurtalığımda 13 cm kist ve karnımda kistin ürettiği 3 kg sıvı kitlesi vardı ve allaha çok şükür ameliyatla alındılar sağ yumurtalığım ve rahmim kaldı ama şuan kemoterapi görüyorum 3 ay sürücek 4 kür ve bunun sonucunda doktorların dediğine göre kısır olma olasılığım var bu beni çok korkutuyor çübkü bende her kadın gibi anneliği tatmak istiyorum evliyim hemde daha 7 aylık yasım genc niye beni buldu düşünmeden edemiyorum...
çok üzüldüm canım gerçekten.
yumurtalıklarını dondurma diye bir yöntem vardı haberlerde çıkmıştı. özellikle kanser hastaları kullanabilir diye haber olmuştu. bir araştır bence. ihtimale bırakma. ama kaynatılmış soğan suyunun mucize etkisi var inan bak.
Şifa Allahtan dua et tedavine de devam et soğan suyunu dene derim.
Çok sevindim canım. Bundan sonra vücut direncini düşürecek hiçbişeye izin verme. Hastalığı yendin Allahın izniyle.. Bidaha yakınından da geçmez. Allaha emanet ol
Merhaba kardeşim 19 Aralık'ta sağoverde kitle nedeniyle ameliyata alındı ve frozen sonucu (borderlin tümör ) sağ over tüplerle beraber alındı. Patoloji sonucu intraepitelyal karsinom içeren müsinöz borderline tümör çıktı tedavi süreci nasıl seyretmekte bu durumlarda ve kendimde sağlıkçıyım tekrar başka bi merkezde patoloji raporu istedim kemoterapi falanuygulanır mı bu durumlardaTürkiye'nin sayılı kanser merkezlerinden birisinde çalışıyorum...ve inan bana yalnız değilsin. Neden ben sorusunu sormakta çok haklısın ancak bu sınavın kime neden verildiğinin cevabını malesef ki sadece Allah biliyor. Bu sebeple birinci önceliğin sen olmalısın. Önce sen iyi olacaksın ki sonra çocuk durumunu düşünürsün. Allah bazen insanı evlat vermeyerek bazen evladını alarak sınar.. Her ikisi de çok zordur ki sende henüz bu durum netlik kazanmış da değil. Her gün ne mucizeler görüyoruz burada inan bana...
Öncelikle detayları düşünmek yerine iyileşmeyi düşünmeni dilerim, over ca'da başarı oranı çok yüksek ve anladığım metastatik durumun yok. Kemoterapin bittikten sonra normal hayatına döneceksin hangi hastanede tedavi görüyorsun bilmiyorum ama psikolog desteği almanda fayda var. Bu süreçler oldukça sıkıntılı geçiyor... Allah yardımcın olsun, sağlıklı günlere ulaştığında tıpta her gün yaşanan gelişmeleri farkedeceksin ki artık bu ülkede rahim nakli bile yapıldı ve döllendi. Allah her türlü mucizeye sahiptir ve yarın ne olacağını bilemezsin. Zamanı geldiğinde diğer yumurtalığın çalışabilir ve tek yumurta ile de çocuk sahibi olabilirsin diyelim ki oda olmadı hayatın sonu değil ya? Tüp bebek tedavisi var, nakil var hepsinde sonuçların başarısız olursa şuan söylediğim çok uzak bir ihtimalde olsa sahipsiz bir bebeğe sahip çıkmakta var. Alacağın sevabın büyüklüğünü tahmin bile edemezsin..
Ama yine söylüyorum bütün bunları at bir kenara, bak dışarıda ne güzel ışıl ışıl bir hava var ve çok şükür bugünde bu güzelliklerin içerisine uyandık. Tedavine tutun kendini bu düşüncelerle de üzme...
Sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?