Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni ferahlatacak bir haberim daha var, bizim onkologlardan birisi ile görüştüm 5 dakika önce. Kür arasında ilk kürün bittikten sonra Tüp Bebek merkezine başvurduğunda Medikal Onkologunla iş birliğinde olarak embriyo dondurabilirsin ya da direk over dokusu dondurulabiliyormuş. Burada programını doğru zamanda ayarlamak gerekiyormuş tabi başlamadan yapılsa daha iyi olurdu ama bu da sorun değil hala fırsat var ve yapılabilir dedi... Bence araştır bir kaç doktora da danış derim. Görüşmelerini yapsın sonuçlarını göndersin bakalım değerlendirelim bizde bile dedi.. :)
bir de nasıl teşhis edildiğini sorabilir miyim?
yani ultrasonda mı karın tomografisinde mi ya da başka bir yöntemle mi gördüler?
benim de kasıklarımda çok ağrı oluyor da karın tomografilerinde falan hiç bir sorun çıkmıyor ama ben şüpheleniyorum da bazen özel olmazsa cevaplarsan sevinirim.
bir de nasıl teşhis edildiğini sorabilir miyim?
yani ultrasonda mı karın tomografisinde mi ya da başka bir yöntemle mi gördüler?
benim de kasıklarımda çok ağrı oluyor da karın tomografilerinde falan hiç bir sorun çıkmıyor ama ben şüpheleniyorum da bazen özel olmazsa cevaplarsan sevinirim.
Bahsettiğim tanıdığıma jinekolojik muayene sonrası jinekolojik ultrason mr tomografi böbrek ve bağırsak filmi de
çekilmişti.
Aklına kötü birşey getirme limonlu.Düzenli jinekolojik muayeneye gidip smear yaptırıyorsan şüpheye yer etme.
lyudx arkada$in karni $i$mi$ belirti olarak
meme kanserinde elle muayane yapabiliyoruz , her zaman dr da bakip muayene ediyor zaten ..
ama Rahim yada over ca durumunda agri ve $i$lik di$inda ne gibi belirtiler olur acaba .. smear testi yeterlilimidr,vucudumuzu iyi tanimakdan bahsedersek, neye dikkat etmek lazim sence 1. evrede yakalayabilmek için ..
lyudx arkada$in karni $i$mi$ belirti olarak
meme kanserinde elle muayane yapabiliyoruz , her zaman dr da bakip muayene ediyor zaten ..
ama Rahim yada over ca durumunda agri ve $i$lik di$inda ne gibi belirtiler olur acaba .. smear testi yeterlilimidr,vucudumuzu iyi tanimakdan bahsedersek, neye dikkat etmek lazim sence 1. evrede yakalayabilmek için ..
merhaba bayanlar başlıktada söylediğim gibi büyük baş etmesi zor bir derdim var malesef hiç anlam veremediğim ani bir şekilde yumurtalık kanseri olduğum anlaşıldı acil ameliyat oldum sol yumurtalığımda 13 cm kist ve karnımda kistin ürettiği 3 kg sıvı kitlesi vardı ve allaha çok şükür ameliyatla alındılar sağ yumurtalığım ve rahmim kaldı ama şuan kemoterapi görüyorum 3 ay sürücek 4 kür ve bunun sonucunda doktorların dediğine göre kısır olma olasılığım var bu beni çok korkutuyor çübkü bende her kadın gibi anneliği tatmak istiyorum evliyim hemde daha 7 aylık yasım genc niye beni buldu düşünmeden edemiyorum...
Lydx arkadaşım rahmi ve yumurtalığı olmayan kadın nasıl hamile kalabilir?
Bir yakınım da yumurtalığını aldırdı o da çocuk istiyor ama rahim ve yumurtalık olmadığı için doktoru ümitsiz konuşmuş ona :26:
Onkolog doktoruna bunu sorar mısn bir zahmet.
merhaba bayanlar başlıktada söylediğim gibi büyük baş etmesi zor bir derdim var malesef hiç anlam veremediğim ani bir şekilde yumurtalık kanseri olduğum anlaşıldı acil ameliyat oldum sol yumurtalığımda 13 cm kist ve karnımda kistin ürettiği 3 kg sıvı kitlesi vardı ve allaha çok şükür ameliyatla alındılar sağ yumurtalığım ve rahmim kaldı ama şuan kemoterapi görüyorum 3 ay sürücek 4 kür ve bunun sonucunda doktorların dediğine göre kısır olma olasılığım var bu beni çok korkutuyor çübkü bende her kadın gibi anneliği tatmak istiyorum evliyim hemde daha 7 aylık yasım genc niye beni buldu düşünmeden edemiyorum...