- Konu Sahibi Arheznihas
Sol taraf için germ hücreli tümör ile uyumlu yazmışlar. Sağ taraf için frozen sonucunu yazmamislar dosyayaFrozen sonucunuza ne dediler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sol taraf için germ hücreli tümör ile uyumlu yazmışlar. Sağ taraf için frozen sonucunu yazmamislar dosyayaFrozen sonucunuza ne dediler?
Bende bi dönem sex kord stromal bir dönem granulosa cell tümörden şüphelenildi. Aynı zamanda gebeyim. Şuan maksimum borderlinedır diyorlar. Kitle büyümedi. Kanser markerlarım düşük. Ama mrda tutulum ve usg kanlanma var. Nadiren bazı iyi huylu tümörlerde de olabiliyormuş ama overca pratiğinde koruyucu cerrahi disinda bir çözüm olmadığından henüz bilemiyoruz.Sol taraf için germ hücreli tümör ile uyumlu yazmışlar. Sağ taraf için frozen sonucunu yazmamislar dosyaya
Çok geçmiş olsun kaç cmdi?Sex cord tümör teşhisiyle sol yumurtaligim alindi. Yeni evliyim Bebegim olmadığı icin simdilik rahim ve sag yumurtalik birakildi. Evre 2lerde oldugumu soyledi doktor. Patladi çünkü tumor. Mikroskobik boyutlarda yayilim yapmis. Kemoterapi baslamadan once Embriyo dondurmaya basliyoruz nasipse insallah. Dua edin kizlar ayni durumdan muzdaribiz. Rabbim saglikla herseyin hayirlisini versin
4,5 / 5cm civerindaydiÇok geçmiş olsun kaç cmdi?
Şüphelenilecek bir büyüklükte degilmis. Neye göre süphelendiler? Frozen sonucu mu sex kord yoksa ayrıntılı patoloji de geldi mi?4,5 / 5cm civerindaydi
Bir gece aniden patladi. Torsiyon suphesiyle ameliyata girdim. Ic kanamaya sebep olmuş. Patoloji sonucunda ogrendim.Şüphelenilecek bir büyüklükte degilmis. Neye göre süphelendiler? Frozen sonucu mu sex kord yoksa ayrıntılı patoloji de geldi mi?
Allah yardımcınız olsunMerhaba arkadaşlar 24 yaşında ve 7 aylık evliyim hastaneye enfeksiyon şikayeti ile gittim ancak kist çıktı ve ameliyat oldum kist ile birlikte sol yumurtalığımda alındı maalesef yumurtalık kanseriyim. Doktorlar kemoterapi dediler ve bende yumurtalarımı dondurdum ancak sadece iki tanesi döllendi. Ve şuan doktorlar kemoterapiden önce evreleme cerrahisi olacak ona göre kanser vücuduma yayılmış mı yayıldıysa evresi ne ona göre hareket edeceğiz eğer ilk evre ise rahim ve yumurtalık alınmayacak kemoterapi alacağım sonra anne olduktan sonra rahmimi ve yumurtalığımı alacaklar. Ancak ikinci ve üçüncü evre ise anne olma şansım olmayacak direkt yumurtalık ve rahmini alacağız dediler. İlk ameliyatımda kanserin evresi 1. Evre çıktı ne düşüneceğim bilmiyorum. Benimle aynı durumda olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz insan güzel şeyler duymak istiyor.
Teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun
Merhaba arkadaşlar 24 yaşında ve 7 aylık evliyim hastaneye enfeksiyon şikayeti ile gittim ancak kist çıktı ve ameliyat oldum kist ile birlikte sol yumurtalığımda alındı maalesef yumurtalık kanseriyim. Doktorlar kemoterapi dediler ve bende yumurtalarımı dondurdum ancak sadece iki tanesi döllendi. Ve şuan doktorlar kemoterapiden önce evreleme cerrahisi olacak ona göre kanser vücuduma yayılmış mı yayıldıysa evresi ne ona göre hareket edeceğiz eğer ilk evre ise rahim ve yumurtalık alınmayacak kemoterapi alacağım sonra anne olduktan sonra rahmimi ve yumurtalığımı alacaklar. Ancak ikinci ve üçüncü evre ise anne olma şansım olmayacak direkt yumurtalık ve rahmini alacağız dediler. İlk ameliyatımda kanserin evresi 1. Evre çıktı ne düşüneceğim bilmiyorum. Benimle aynı durumda olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz insan güzel şeyler duymak istiyor.
MerMerhaba arkadaşlar 24 yaşında ve 7 aylık evliyim hastaneye enfeksiyon şikayeti ile gittim ancak kist çıktı ve ameliyat oldum kist ile birlikte sol yumurtalığımda alındı maalesef yumurtalık kanseriyim. Doktorlar kemoterapi dediler ve bende yumurtalarımı dondurdum ancak sadece iki tanesi döllendi. Ve şuan doktorlar kemoterapiden önce evreleme cerrahisi olacak ona göre kanser vücuduma yayılmış mı yayıldıysa evresi ne ona göre hareket edeceğiz eğer ilk evre ise rahim ve yumurtalık alınmayacak kemoterapi alacağım sonra anne olduktan sonra rahmimi ve yumurtalığımı alacaklar. Ancak ikinci ve üçüncü evre ise anne olma şansım olmayacak direkt yumurtalık ve rahmini alacağız dediler. İlk ameliyatımda kanserin evresi 1. Evre çıktı ne düşüneceğim bilmiyorum. Benimle aynı durumda olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz insan güzel şeyler duymak istiyor.
Merhaba arkadaşlar 24 yaşında ve 7 aylık evliyim hastaneye enfeksiyon şikayeti ile gittim ancak kist çıktı ve ameliyat oldum kist ile birlikte sol yumurtalığımda alındı maalesef yumurtalık kanseriyim. Doktorlar kemoterapi dediler ve bende yumurtalarımı dondurdum ancak sadece iki tanesi döllendi. Ve şuan doktorlar kemoterapiden önce evreleme cerrahisi olacak ona göre kanser vücuduma yayılmış mı yayıldıysa evresi ne ona göre hareket edeceğiz eğer ilk evre ise rahim ve yumurtalık alınmayacak kemoterapi alacağım sonra anne olduktan sonra rahmimi ve yumurtalığımı alacaklar. Ancak ikinci ve üçüncü evre ise anne olma şansım olmayacak direkt yumurtalık ve rahmini alacağız dediler. İlk ameliyatımda kanserin evresi 1. Evre çıktı ne düşüneceğim bilmiyorum. Benimle aynı durumda olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz insan güzel şeyler duymak istiyor.
Merhaba bendede şüphelendi doktor sizin belirtiler falan varmıydı bende sıvı birikmesi var rahimde ondan şüphe etti emar çekilemedim kalça protezi olduğu için çocuk düşünüyordum bu sonuçlanmadan olmaz dedi zaten hamilede kalamadım şuan durumun dnedir bana bilgi verirmisinMerhaba arkadaşlar 24 yaşında ve 7 aylık evliyim hastaneye enfeksiyon şikayeti ile gittim ancak kist çıktı ve ameliyat oldum kist ile birlikte sol yumurtalığımda alındı maalesef yumurtalık kanseriyim. Doktorlar kemoterapi dediler ve bende yumurtalarımı dondurdum ancak sadece iki tanesi döllendi. Ve şuan doktorlar kemoterapiden önce evreleme cerrahisi olacak ona göre kanser vücuduma yayılmış mı yayıldıysa evresi ne ona göre hareket edeceğiz eğer ilk evre ise rahim ve yumurtalık alınmayacak kemoterapi alacağım sonra anne olduktan sonra rahmimi ve yumurtalığımı alacaklar. Ancak ikinci ve üçüncü evre ise anne olma şansım olmayacak direkt yumurtalık ve rahmini alacağız dediler. İlk ameliyatımda kanserin evresi 1. Evre çıktı ne düşüneceğim bilmiyorum. Benimle aynı durumda olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz insan güzel şeyler duymak istiyor.
Merhaba, çok geçmiş olsun. Umarım kolaylıklarla ve sağlıkla çocuk sahibi olursunuz. Bende 2015 senesinden beri sıvı görünüyor. Bu arada defalarca muayene, tüp bebek tedavisi, doğum yaşadım. 2015 ve 2023 de mr çekildi, tahliller yapıldı(ca) 2015de sıvı dan örnek aldı bir doktor, patolojik olarak. Sorun yok dedi. Sıvı neden var bilinmiyor. Hep aklımı kurcalıyor ama bir ilerleme kaydetmedim.Merhaba bendede şüphelendi doktor sizin belirtiler falan varmıydı bende sıvı birikmesi var rahimde ondan şüphe etti emar çekilemedim kalça protezi olduğu için çocuk düşünüyordum bu sonuçlanmadan olmaz dedi zaten hamilede kalamadım şuan durumun dnedir bana bilgi verirmisin
Teşekkür ederim bende araştırmadık kalmadı en son tomografi çekildim bekliyorum bu hafta çıkar artık 1 aydır bekliyorum hayırlısı olur inşallah doktorun sorduğu belirtilerde mevcut korkuyorum daMerhaba, çok geçmiş olsun. Umarım kolaylıklarla ve sağlıkla çocuk sahibi olursunuz. Bende 2015 senesinden beri sıvı görünüyor. Bu arada defalarca muayene, tüp bebek tedavisi, doğum yaşadım. 2015 ve 2023 de mr çekildi, tahliller yapıldı(ca) 2015de sıvı dan örnek aldı bir doktor, patolojik olarak. Sorun yok dedi. Sıvı neden var bilinmiyor. Hep aklımı kurcalıyor ama bir ilerleme kaydetmedim.
Merhaba geç gördüm kusura bakmayın kemoterapim Eylül ayında bitti çok şaracan bir yol geçmeden kendiliğimden hamile kaldım umarım herkese umut olurum 3.5 aylık hamileyşmMerhaba bendede şüphelendi doktor sizin belirtiler falan varmıydı bende sıvı birikmesi var rahimde ondan şüphe etti emar çekilemedim kalça protezi olduğu için çocuk düşünüyordum bu sonuçlanmadan olmaz dedi zaten hamilede kalamadım şuan durumun dnedir bana bilgi verirmisin
Merhaba, Ca 125 değeriniz kaç çikmişti sizinmerhaba, kaderimiz aynı sanırım ben de 24 yaşındayım, dermoid kistten nadir görülen bir tümöre sahip olduğumu öğrendim. Ameliyatla sol yumurtalığım alınacak pet sonucunda sağ yumurtalığımda da 2-3 cm seklinde kist ve tümör karısımı şeyler görüldü, duruma göre sağ yumurtalığımda alınabilir henüz evreleme yapılmadı ameliyat sonrası belli olacak. sizin sürecinizi nasıl gidiyor? ben de 6 nisan da ameliyat olmuştum 7 cm kist alınmıstı şimdi neredeyse 3 ay geçti ve yeni öğrendim.. siz ne kadar sürede 1'nci evre olduğunuz ortaya çıktı? sağ tarafınızda da tümör var mıydı? çok geçmiş olsun umarım şifa bulursunuz.
Hanımefendi iyi akşamlar benim anneme de öyle söylediler. Karında serbest sıvı dediler. endoskopi kolonoskopi yapıldı temiz çıktı yumurtalık kanseri olabilir demislr yarın da biyopsi yapılacak. İnşallah sizin gibi olur endişeyle bekliyorzÇok geçmiş olsun size acil şifalar diliyorum.
2016 senesinde doktorum rahimimin arka bölgesinde karın boşluğunda serbest sıvı gördü ve şüphelendi, çeşitli ca testler, mr, o sıvıdan patolojiye gitti vs. Bi teşhis konamadı ama ca lar çok yüksek çıkmadığı için öylece kaldı sıvı. Acaba ca kan tahlilleriniz çok yüksek mi çıkmıştı sonuçlar?
İnşallah en erken evrede teşhis edilmiştir ve çabucak terkeder vücudunuzu. Dualarım sizinle.