Benim hikeyem; 2018 yılında 37 yaşında geç evlendim hayatın bize nasıl bir imtihan hazırladığını bilemeyiz tabiki 2019 yılında ca 282 şüpheli kist şüphesi ile hastaneler filmler testler vs sonuç solid alanlar içeren tümör çıktı.Belirtiler reglide azalma yoğun bağırsak sorunu, karında basınç şeklinde ağrı ve anlam veremediğim şekilde saç dökülmesi yaşadım aklımın ucundan bile geçmezdi bunları yaşayacağım.2019 kasım koruyucu cerahi ameliyat oldum çoçuk istemi nedeniyle sol yumurtalık alındı sağ duruyordu koruyucu amaçlı 2020de 6 kur kemoterapi de aldım. Patoloji Borderline seröz tümör iyi ve kötünün ortası gri renk olarak tanımlanan yumurtalık tümörü. 2022de elimde kalan sağ yumurtalık, kemo sonrası düşen 0 lardaki amh değerim ile ilk ve son tüp bebek denemem tutmadı. 40 yaşından gün aldığım için devlet desteği olmadan kendi imkanlarımı zorlayarak 1kez deneyecektim. Rabbim nasipte varsa tek denemeylede olurdu nasip böyleymiş. 2023 kontrolümde sağ yumurtalıkta solid alan içeren şüpheli kist, ca değerlerim normal ama geçmiş hastalık öyküm sebebiyle nüks şüphesi var. Nüks sebebiyle tamamlayıcı ameliyatımı oldum rahim ve yumurtalık alındı.Ameliyat sonrası zor geçiyor tabiki şuan iyileşme sürecindeyim. Ameliyat sıraaındaki ön patoloji aynı sonuçtu.Detaylı patoloji sonuçu bekliyorum.Kemo almaya gerek olup olmadığı belli olacak.Bu hikaye burda dursun.Bu hastalıkla tanışan mücadele eden savaşan benim gibi tüm kadınlara Rabbim şafi ismiyle şifasını versin kökünü kurutsun, bu son olsun ve bir daha da yaşatmasın inşallah amin
sağlıkla yaşamak ve sağlıkla yaşlanmak dileğiyle sağlıcakla kalın