Türkiye'nin sayılı kanser merkezlerinden birisinde çalışıyorum...ve inan bana yalnız değilsin. Neden ben sorusunu sormakta çok haklısın ancak bu sınavın kime neden verildiğinin cevabını malesef ki sadece Allah biliyor. Bu sebeple birinci önceliğin sen olmalısın. Önce sen iyi olacaksın ki sonra çocuk durumunu düşünürsün. Allah bazen insanı evlat vermeyerek bazen evladını alarak sınar.. Her ikisi de çok zordur ki sende henüz bu durum netlik kazanmış da değil. Her gün ne mucizeler görüyoruz burada inan bana...
Öncelikle detayları düşünmek yerine iyileşmeyi düşünmeni dilerim, over ca'da başarı oranı çok yüksek ve anladığım metastatik durumun yok. Kemoterapin bittikten sonra normal hayatına döneceksin hangi hastanede tedavi görüyorsun bilmiyorum ama psikolog desteği almanda fayda var. Bu süreçler oldukça sıkıntılı geçiyor... Allah yardımcın olsun, sağlıklı günlere ulaştığında tıpta her gün yaşanan gelişmeleri farkedeceksin ki artık bu ülkede rahim nakli bile yapıldı ve döllendi. Allah her türlü mucizeye sahiptir ve yarın ne olacağını bilemezsin. Zamanı geldiğinde diğer yumurtalığın çalışabilir ve tek yumurta ile de çocuk sahibi olabilirsin diyelim ki oda olmadı hayatın sonu değil ya? Tüp bebek tedavisi var, nakil var hepsinde sonuçların başarısız olursa şuan söylediğim çok uzak bir ihtimalde olsa sahipsiz bir bebeğe sahip çıkmakta var. Alacağın sevabın büyüklüğünü tahmin bile edemezsin..
Ama yine söylüyorum bütün bunları at bir kenara, bak dışarıda ne güzel ışıl ışıl bir hava var ve çok şükür bugünde bu güzelliklerin içerisine uyandık. Tedavine tutun kendini bu düşüncelerle de üzme...
Sevgiler,