- 2 Temmuz 2023
- 8.570
- 23.588
O da o personanın yaptığı birseydi ya hani. Off niye böylesiniz ya minnoşsun da kıyamişsu
Valla çok samimi cevap vericem, orada o kadar duygulu ve üzgündüm ki, gelen cevaplardan sonra makaraya vurdum, bu da bi çeşit baş etme yöntemi. Oha dedim bu insanlar gerçekten bunları yaşıyor ve yaşatıyor suan.Kurgu ile uğraşacağınıza kendinize daha verimli uğraşlar bulun. Bu şekilde siz daha komik görünüyorsunuz çünkü
Ben ne demişim siz ne diyorsunuz başlıkla içerik farklıymış diyorum ki onu sonradan dedim ilk yazdığım mesaj okudum göz atma yöntemi ile ve anladığım şu şekilde idi demekti.Ne yapayım ben duygularımdan kaçmam, bastırmam. Böyleyim işte. Mutluluğu da a
Aaa ağzım açık kaldı. Atma şu zehirli oku sonra muhattap alıp cevap yazıyorum. Benim olduğum yerde negatifliğe yer olmaz, aslında konunun içeriğinden bile anlamanız lazım tuhaf. Olumsuz duyguları çok suk deneyimlemem ne mutlu ki, benimle olanlar da deneyimlemez. Genelde modumuz yüksektir. Allah ya da enerji deyin, ne isterseniz.Bu yüzden siz belki alışıksınız kaoslara çatır çutur yazıyorsunuz ama ben afallıyorum. Bir kelime bile trigger ediyor, çünkü tanıdık bir duygu değil. Şimdi anlayabilmişsinizdir umarım. Sevgiler.
Evet haklısın ama ben yazmayacağım.Her şey ayrı yazılır.
Prenseslikten, varoşluğa terfi etti adım adım. Eğlendiriyor gece gece.Cok ayip 182728. Personaniz ile tehdit etmissiniz. Ben 1 veya 2.siradaki ile tehdit edilmeyi hakediyordum oysaki
Et pahalı ama et yemek önemli(!)Ben ne demişim siz ne diyorsunuz başlıkla içerik farklıymış diyorum ki onu sonradan dedim ilk yazdığım mesaj okudum göz atma yöntemi ile ve anladığım şu şekilde idi demekti.
Ve yine aynı şeyi diyorum sürekli ben ben şeklindesiniz.
Benimle olan yer şöyle benimle olan kişi böyle benim olduğum yer böyle.
Ben ben.
İyi ki benim olanlar demiyorsunuz.
Tehlikeli buldum sizi çevrenizdekiler kolaylık vere
Bu hanım kiz şuan neden linçleniyor zerre anlamadimnot: fake hesabi degilim
Bende de tehlike işareti şu çevredekilere kolaylık versin lafı. Benim için bu lafı söyleyenin amacı can sıkmaktır ve bilinçli bir şekilde bunu yapmak için vakit harcayan biri iyi bir insan olamaz. Çok üzgünüm. O yüzden soyu tükenmekte olan bilmem ne sıçanını daha çöm düşünürüm sizden. Umarım yanlış anlamamışsınızdırBen ne demişim siz ne diyorsunuz başlıkla içerik farklıymış diyorum ki onu sonradan dedim ilk yazdığım mesaj okudum göz atma yöntemi ile ve anladığım şu şekilde idi demekti.
Ve yine aynı şeyi diyorum sürekli ben ben şeklindesiniz.
Benimle olan yer şöyle benimle olan kişi böyle benim olduğum yer böyle.
Ben ben.
İyi ki benim olanlar demiyorsunuz.
Tehlikeli buldum sizi çevrenizdekiler kolaylık vere
Hassas ve inci ruhlu birisiniz dedim diye fake hesap oldum tövbe estMune bulur nasılsa öyle misin değil misin
Pardon varotik olarak ne gördünüz, dört bir yandan birşeyler yazılıyor, amaç da yok can sıkmak. Size bir laf ettiğim yok, kalp kırmıyorum. Mümkün olduğunda şakalaşacak cevaplar veriyorum ama çok gerginlik var sizlerde. Bir başlığa veya hiç tanımadığınız bana canınız bu kadar sıkıldıysa kendinizi bir gözden geçirin lütfen.Prenseslikten, varoşluğa terfi etti adım adım. Eğlendiriyor gece gece.
Değil bu arada, başlık altına doluşmuş olanlardan ziyade benim başlığı açma sebebimi anlayabilen biri. Lütfen ortaya çıksın ben olmadığım, ben de çok isterimHassas ve inci ruhlu birisiniz dedim diye fake hesap oldum tövbe est
Ben soyu tükenen dodo kuşunu bile niye öyle olmuş diye düşünürüm ama sonra bir bakmışım aaa biz insanlar yapmışız.Bende de tehlike işareti şu çevredekilere kolaylık versin lafı. Benim için bu lafı söyleyenin amacı can sıkmaktır ve bilinçli bir şekilde bunu yapmak için vakit harcayan biri iyi bir insan olamaz. Çok üzgünüm. O yüzden soyu tükenmekte olan bilmem ne sıçanını daha çöm düşünürüm sizden. Umarım yanlış anlamamışsınızdır
Linç kampanyasına katılmadığım için linçleniyorum sanırımDeğil bu arada, başlık altına doluşmuş olanlardan ziyade benim başlığı açma sebebimi anlayabilen biri. Lütfen ortaya çıksın ben olmadığım, ben de çok isterim
Yok yaw niye canım sıkılsın. Siz benim canımı sıkabilecek konumda değilsiniz ki. Şu an aklımda olan tek şey cilt bakımım. Bakımımı yapıp yatacağım. Benden size öpücükPardon varotik olarak ne gördünüz, dört bir yandan birşeyler yazılıyor, amaç da yok can sıkmak. Size bir laf ettiğim yok, kalp kırmıyorum. Mümkün olduğunda şakalaşacak cevaplar veriyorum ama çok gerginlik var sizlerde. Bir başlığa veya hiç tanımadığınız bana canınız bu kadar sıkıldıysa kendinizi bir gözden geçirin lütfen.
Şiştt sakin, uzun bir mesaj bir insanı ne kadar sinirlendirebilirse o kadar sinirlenmişsiniz afsfsffdvg acil şifalar, sevgiler
Bilemem orasını ama sürekli dillerde dolanan “Burası hassas ruhlular için bir cehennem” lafı çok klişe.Hassas ve inci ruhlu birisiniz dedim diye fake hesap oldum tövbe est
Ayol ne alakası var? Yeni üyesiniz, konu açılır açılmaz üye olup sadece bu konuya minnoş minnoş yorum yapmışsınız. Dikkat çekmiş. Fake değilseniz değilsiniz. Niye bu kadar taktınız ?Linç kampanyasına katılmadığım için linçleniyorum sanırımkizlar kendiniz diyorsunuz burada herkesin görüşü farklı diye. Ben okuyunca kötü bir elektrik almadim, herkes linçliyor diye ben de mi linçlemek durumundayım? Çok uzun bu ne ya ruh emicisiniz heralde yazanlar olmuş. Çok uzunsa okumazsın mesela bu yorumu yapmak niye ben de bunu anlamıyorum. Bence sevgi dili hakim olmali