Aaa ben şimdi tekrar konuya baktım. Gözüme çok önemli bir detay takıldı. Şimdi söylenene göre Zeyno nickli üye ve arkadaşı aynı telefondan yazıyorlar. O konuya Zeyno nickli üye, "Allah ıslah etsin." yazmış. Daha sonra bir mesaj daha yazmış 18:15'te. 19 dakika sonra konuyu açan kişi konuya yorum yazıyor. Eee bu nasıl oluyor? Bilmem kaç dakikada bir elden ele telefonu mu değişiyorlar?Farklı biri olmasının imkanı yok, böyle olay yaratacak bir konuyu arkadaşının telefonundan paylaşıp bir de şifreyi bırakmaz.
Bu bdv bizi iyice Sherlock yaptı zehir gibiyiz maşallahAaa ben şimdi tekrar konuya baktım. Gözüme çok önemli bir detay takıldı. Şimdi söylenene göre Zeyno nickli üye ve arkadaşı aynı telefondan yazıyorlar. O konuya Zeyno nickli üye, "Allah ıslah etsin." yazmış. Daha sonra bir mesaj daha yazmış 18:15'te. 19 dakika sonra konuyu açan kişi konuya yorum yazıyor. Eee bu nasıl oluyor? Bilmem kaç dakikada bir elden ele telefonu mu değişiyorlar?
O yazdiysa neden konuda sizin gibi her cumlenin sonunda 2 nokta koyuyordu?Evet 3 tane .. arkadaşıma bu siteden bahsettim oda biseyler paylaşmak istediğini söyledi bende benim hesabı kulalnmasini istemedim ve çıkış yaptık ve tekrar onu üye yaptık yeni .. kendisi konusunu yazdı ve paylaştı. Sonra ben kendi hesabıma girdim ve konuyu okudum bukadar detayı bende bilmiyordum kızdım tabiki ve kendi hesabımdan yorum yaptım.. sonra adminin yorumunu gördüm ve kendi hesabımdan çıkıp diğer hesaptan ona sorunun ne olduğunu sordum .. derdim ikinci üyelik değildi yani .. ama aynı cihazdan olduğu için ikinci üyelik sayiliyirmus bilmiyordum .. son kez söylüyorum.. benim konuyla hiç bir alakam yok. . Arkadaşımada çok kızdım.. tartıştım ve böyle bir konuyu ben izin versem benim hesaptan paylaşacaktı ve ben konunun içeriğini bilmiyordum.. ister inanın ister inanmayın..
eşimin ailesi ile yaşarken bunları nasıl yansıyabilirim .
Dağlar kızı reyhan büyük gelişme.. biz eşimin ailesi ile altlı üstlü oturuyoruz ve babaanne dede sureklinturkce konuşuyor ve eşimin ailesi kalabalık burda türkçe konuşacak çok ortam oluyor.. benim aile turkiyede olduğu için onları anlaması önemli benim için açıkçası..
Neyin çabası bu . Ben değilim konuyla hiç bir alakam yok. Başkasının yaptığı bi hatayı ben açıklamak zorunda kalmaktan sıkıldım. Beraber yaşıyoruz actigim konu var zaten inanıp inanmamak size kalmış. Iki katlı bir müstakil ev ve yemek içme hepsi beraber 3 yasinda yeni girmiş bir bebek eşim gece vardiyası değil. Kaynım emekli tek kaynım var zaten adam 50 yasinda damadı gelini var . Gerçekten ben değilim inanıp inanmamak size kalmış. Şuanda 3 yasinda olan çocuğum ozman 1 yasinda .Esinin ailesiyle altli ustlu oturuyormussun.
uc maymunu oynama hic inandirici degilsin
Sizin kac cocugunuz var?Neyin çabası bu . Ben değilim konuyla hiç bir alakam yok. Başkasının yaptığı bi hatayı ben açıklamak zorunda kalmaktan sıkıldım. Beraber yaşıyoruz actigim konu var zaten inanıp inanmamak size kalmış. Iki katlı bir müstakil ev ve yemek içme hepsi beraber 3 yasinda yeni girmiş bir bebek eşim gece vardiyası değil. Kaynım emekli tek kaynım var zaten adam 50 yasinda damadı gelini var . Gerçekten ben değilim inanıp inanmamak size kalmış. Şuanda 3 yasinda olan çocuğum ozman 1 yasinda .
Haklisiniz. Ama yaş ayni, cocuk sayisi 3, Almanyada yaşama, 2sinde de kucuk cocuk, yazim şekli bile ayni, her cumleden sonra iki nokta koymasi. Bu kadar tesaduf ola bili mi?Zeyno mudur,konuyu açan bilmem ama eğer o değilse bu vebalin altından kalkamazsiniz kizlar. Bırakın kimse kim,günahının karsiligini en güzel verecek olana havale. Allah büyük,nasılsa çıkar bir yerden.
Bilmem,işte bu vebale giremem. Gözümüzle görsek dahi,üç sahitle ispatlamamiz gerekecek kadar derin konu. Bu günahı alamam. Hem bize ne,çıkmayacak mı sanki,bu devran böyle mi gidecek.Haklisiniz. Ama yaş ayni, cocuk sayisi 3, Almanyada yaşama, 2sinde de kucuk cocuk, yazim şekli bile ayni, her cumleden sonra iki nokta koymasi. Bu kadar tesaduf ola bili mi?
Ben de zaten yukardaki mesajda bana ne dedim konuyu kapattim ama insan yine de dusunuyor istemeden.Bilmem,işte bu vebale giremem. Gözümüzle görsek dahi,üç sahitle ispatlamamiz gerekecek kadar derin konu. Bu günahı alamam. Hem bize ne,çıkmayacak mı sanki,bu devran böyle mi gidecek.
Yemin ederim allah bir hakkı için konunun benimle hic bir alakasi yok . Sadece arkadaşım açtı ve malasef benim telefonumu kullandı.. Inşallah çıkar olay ortaya benimde tek dileğim bu emin olun .Bilmem,işte bu vebale giremem. Gözümüzle görsek dahi,üç sahitle ispatlamamiz gerekecek kadar derin konu. Bu günahı alamam. Hem bize ne,çıkmayacak mı sanki,bu devran böyle mi gidecek.
Siz en iyisi bir kac gun buraya girmeyin ve kendinize yeni hesap acin. Sizin icin en iyisi bu. Burdaki kk kadinlari unutmaz bu olayi.Yemin ederim allah bir hakkı için konunun benimle hic bir alakasi yok . Sadece arkadaşım açtı ve malasef benim telefonumu kullandı.. Inşallah çıkar olay ortaya benimde tek dileğim bu emin olun .
Neden kaçayım ben suçsuzum gerçekten bir alakam yok . Açtığım konular belli ve ben eminim kendimden neden kabullenmiş gibi kaybolayım ortadan. ifşa olacaksada yeterince bilgi verdim . Hay vermez olaydim telefonu . Valla her yazdigimdan bi anlam çıkarılıyor şaşırdım ne yapacagimi . Arkadaşımda allahindan bulsun çıksın inşallah ortaya .Siz en iyisi bir kac gun buraya girmeyin ve kendinize yeni hesap acin. Sizin icin en iyisi bu. Burdaki kk kadinlari unutmaz bu olayi.
Niye açıklama yapmaya çalışıyorsunuz ve hakkınızda detay ve kişisel bilgi veriyorsunuz?Yemin ederim allah bir hakkı için konunun benimle hic bir alakasi yok . Sadece arkadaşım açtı ve malasef benim telefonumu kullandı.. Inşallah çıkar olay ortaya benimde tek dileğim bu emin olun .
Benim yanimda yalandan ALLAHa yemin de edildi, cocugunun ustune yalandan yemin eden, yalandan kurana el basan bile gordum, oyuzden yemine inanan biri degilim. Benim gibi coktur buralarda.Neden kaçayım ben suçsuzum gerçekten bir alakam yok . Açtığım konular belli ve ben eminim kendimden neden kabullenmiş gibi kaybolayım ortadan. ifşa olacaksada yeterince bilgi verdim . Hay vermez olaydim telefonu . Valla her yazdigimdan bi anlam çıkarılıyor şaşırdım ne yapacagimi . Arkadaşımda allahindan bulsun çıksın inşallah ortaya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?