Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Farklı biri olmasının imkanı yok, böyle olay yaratacak bir konuyu arkadaşının telefonundan paylaşıp bir de şifreyi bırakmaz.
Aaa ben şimdi tekrar konuya baktım. Gözüme çok önemli bir detay takıldı. Şimdi söylenene göre Zeyno nickli üye ve arkadaşı aynı telefondan yazıyorlar. O konuya Zeyno nickli üye, "Allah ıslah etsin." yazmış. Daha sonra bir mesaj daha yazmış 18:15'te. 19 dakika sonra konuyu açan kişi konuya yorum yazıyor. Eee bu nasıl oluyor? Bilmem kaç dakikada bir elden ele telefonu mu değişiyorlar?

Bu bdv bizi iyice Sherlock yaptı zehir gibiyiz maşallah
Konunun kendisi ve açıklamaları zaten absürt.
Düşün fortumlu çiş konusuna bile inanan ben bu konuya inanmıyorum.

O yazdiysa neden konuda sizin gibi her cumlenin sonunda 2 nokta koyuyordu?

eşimin ailesi ile yaşarken bunları nasıl yansıyabilirim .

Esinin ailesiyle altli ustlu oturuyormussun.
uc maymunu oynama hic inandirici degilsin

Esinin ailesiyle altli ustlu oturuyormussun.
uc maymunu oynama hic inandirici degilsin
Neyin çabası bu . Ben değilim konuyla hiç bir alakam yok. Başkasının yaptığı bi hatayı ben açıklamak zorunda kalmaktan sıkıldım. Beraber yaşıyoruz actigim konu var zaten inanıp inanmamak size kalmış. Iki katlı bir müstakil ev ve yemek içme hepsi beraber 3 yasinda yeni girmiş bir bebek eşim gece vardiyası değil. Kaynım emekli tek kaynım var zaten adam 50 yasinda damadı gelini var . Gerçekten ben değilim inanıp inanmamak size kalmış. Şuanda 3 yasinda olan çocuğum ozman 1 yasinda .

Sizin kac cocugunuz var?

Neyseeee, bu konu cok uzadi.
Kimseyi suclamak, kinamak, ayiplamak bana düşmez.
Zeyno, benden size kicik tavsiye, belli ki, pisman degilsiniz, kendi hayatiniz kendiniz bilirsiniz ama keske burada anlatip da mide bulandirmasaydiniz.
En iyisi siz bir kac gunlugune siteye girmeyin ve kendinize yeni hesap acin cunki kk kadinlari bu olayi ve sizi unutmaz. Her firsatta agir konusacaklar.

İnsALLAH hatanizdan donersiniz.

Zeyno mudur,konuyu açan bilmem ama eğer o değilse bu vebalin altından kalkamazsiniz kizlar. Bırakın kimse kim,günahının karsiligini en güzel verecek olana havale. Allah büyük,nasılsa çıkar bir yerden.
Haklisiniz. Ama yaş ayni, cocuk sayisi 3, Almanyada yaşama, 2sinde de kucuk cocuk, yazim şekli bile ayni, her cumleden sonra iki nokta koymasi. Bu kadar tesaduf ola bili mi?

Haklisiniz. Ama yaş ayni, cocuk sayisi 3, Almanyada yaşama, 2sinde de kucuk cocuk, yazim şekli bile ayni, her cumleden sonra iki nokta koymasi. Bu kadar tesaduf ola bili mi?
Bilmem,işte bu vebale giremem. Gözümüzle görsek dahi,üç sahitle ispatlamamiz gerekecek kadar derin konu. Bu günahı alamam. Hem bize ne,çıkmayacak mı sanki,bu devran böyle mi gidecek.

Bilmem,işte bu vebale giremem. Gözümüzle görsek dahi,üç sahitle ispatlamamiz gerekecek kadar derin konu. Bu günahı alamam. Hem bize ne,çıkmayacak mı sanki,bu devran böyle mi gidecek.
Ben de zaten yukardaki mesajda bana ne dedim konuyu kapattim ama insan yine de dusunuyor istemeden.

Yemin ederim allah bir hakkı için konunun benimle hic bir alakasi yok . Sadece arkadaşım açtı ve malasef benim telefonumu kullandı.. Inşallah çıkar olay ortaya benimde tek dileğim bu emin olun .

Yemin ederim allah bir hakkı için konunun benimle hic bir alakasi yok . Sadece arkadaşım açtı ve malasef benim telefonumu kullandı.. Inşallah çıkar olay ortaya benimde tek dileğim bu emin olun .
Siz en iyisi bir kac gun buraya girmeyin ve kendinize yeni hesap acin. Sizin icin en iyisi bu. Burdaki kk kadinlari unutmaz bu olayi.

Siz en iyisi bir kac gun buraya girmeyin ve kendinize yeni hesap acin. Sizin icin en iyisi bu. Burdaki kk kadinlari unutmaz bu olayi.
Neden kaçayım ben suçsuzum gerçekten bir alakam yok . Açtığım konular belli ve ben eminim kendimden neden kabullenmiş gibi kaybolayım ortadan. ifşa olacaksada yeterince bilgi verdim . Hay vermez olaydim telefonu . Valla her yazdigimdan bi anlam çıkarılıyor şaşırdım ne yapacagimi . Arkadaşımda allahindan bulsun çıksın inşallah ortaya .

Niye açıklama yapmaya çalışıyorsunuz ve hakkınızda detay ve kişisel bilgi veriyorsunuz?
Boşverin yahu , siz kendinizi bilin.
Kim ne düşünürse düşünsün.
Burada kimse sizi tanımaz etmez.
Hakkınızda ne dusunduklerinin de önemi olmamalı..

Benim yanimda yalandan ALLAHa yemin de edildi, cocugunun ustune yalandan yemin eden, yalandan kurana el basan bile gordum, oyuzden yemine inanan biri degilim. Benim gibi coktur buralarda.
Ben sizin icin soyluyorum, her seyiniz tutunca inanmamak mumkun degil, bizim yerimizde siz de olsaniz inanirdiniz. Yaşiniz, cocuk sayisi, hatta 2 cocugun buyuk, digerinin kucuk olmasi bile ayni. Yazim şekliniz bile ayni. Hem cumledeki kelimeler ve cumle sekli ayni, hem de cumlelerden sonra koydugunuz 2 nokta.
Tamam siz olmaya bilirsiniz ama kendi rahatliginiz icin bir kac gunluk uzaklasa bilirsiniz. Bu konu hic durmaz yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…