Bir derdim değil Çok derdim varr...

gmzuls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
687
133
selam kızlar başımda çok sorun var nerden baslasam bilmiyorum öncelikle 4 aylık evliyim yeni gelinim anlıcağınız uanda calışmıyorum bir işletmeden ocaga kadar haber geliceği için onu bekliyorum 4 aydır boştayım sadece esimin maası ile geçiniyoruz oda çok fazla bişi değil anca kira ve faturaları ödüyebiliriz anlıcağınız durumumuz pek iyi değil en acilinden işe girmem lazım ama elimi kolumu bagladıkları için mecburuyetten bekliyoruz çünkü önemli bir şirket o yüzden baska yerlerde calısmıyorum ama zor durumdayız buda hem eşimin hem benim canımı sıkıyo beni çok bunaltıyo herşeye kızar oldum ses tonumu yükseltmeye basladım aileme de bişi anlatmak istemiyorum ama içten içten yiyorum resmen kendimi bide üstüne acelesi olmadğı halde eşim kalktı köpek aldı apartmanda oturuoruz evin içinde nasıl olcak desemde dinlemedi (kafasına koyduğunu yapar kimseyi dinlemez) neyse geldi köpek ama yavru köpek bu ağlıyo havlıyo dedim kesin papaz olcaz apartman sakinleriyle sonra alıştı köpek (tabi bide onun bokunu temizlemekte var orayı hiç açmayım!) sadece evde tek kalınca havlıyo köpek duyduğu seslere biz varken sesini çıkarmıyo uyuyo zaten ama yönetici geldi demin apartmandakileri sesi rahatsız ediyomuş kaç kere şikayet ettiler birine verin (onlara köpek hediye geldi dedik) ailelerinize verin apartmanda yasak işte alt kat komşuna sürekli takır takır yürme sesleri geliyomuş gece falan dedi ama dedim veremem yani nereye vericem sonuçta kimse çıkaramaz beni burdan ağustosa kadar sözleşmem var dedim onu biz bilmeyiz onu ev sahibinizle siz bilirsiniz ama bu köpeğin gitmesi lazım dedi valla verebilceğim bir yer yok yani dedim yapabilcek bişeyimde yok sonuçta haklı alt kattaki ama bende biliyorum bunu ama çaresiz durumdayım yani şu durumda bahçeli veya müstakil bi eve taşınmamız lazım ama şuan ne ev tasıcak zaman (kışa giriyoruz) ne de başka bir eve taşıncak bütçe var napıcam ne edicem bilmiyorum akfam çok dolu kızlar bildiğiniz gibi değil yani daha anlatsam kafayı yersiniz ilk defa içimi döktüm buraya..

Bi an önce beklediğiniz yerden cevap gelir umarım da rahatlarsınız.
Köpek konusunu siz değilde eşiniz hiç takmıyor mu kafasına.
Siz benle değil eşimle muhatap olun deseniz,e köpeği getirdi madem rahatsız olanlara yöneticiye cevabı kendisi versin.

inşallah ya bir an önce artık gelmesi lazım hem maddi açıdan sıkıntıdayız hemde manevi olarak beni yıpratıyor bu durum
güündüz geliyo hep yönetici (kadın bide) evde ben olduğum için ben muhatap oluyorum ama akşam gelince söylücem sana kimse bişi demiyo gelen bana gelip söylüyor dicem oda kesin etsinler şikayet o zaman belediyeye der kesin kadınla da konuşsa onada aynısını der kesin

Apartman yonetim olarak boyle bir karari bastan almissa( bizim apartmandaki gibi) Kopegi gondermek icin zorlayacaklardir.

anlıyorum ya tek maaşla geçım zor yanı kıra dır faturadır hadı yıne iyisin yenı evlısın cocuk falan olsa o zaman zor inşallah hayırlı haberler alırsın köpeğe gelınce canım apartman sakınlaerı tepkı vermeları normal nede olsa aranızda kolonlar var cok rahat ses gelır bunu eşinin halletmesı lazım

Hm burnundan da kıl aldırmıyor desenize.
Maalesef apartmanda beslenmiyor hayvan,komşular açısından hep sıkıntı oluyor.
Siz eşinize bi şey demeyin bence,siz dedikçe biraz daha inada bindiriyor sanki.Bırakın karışmayın nasıl istiyorsa öyle yapsın.
Yöneticileri ve komşuları kocanıza yönlendirin.Ben zaten istemiyorum kocamla görüşün deyin.

bizde aynı durumdayız eşim ögretmen tek maaşla geçiniyoruz borçlar kira ikide çoçuk var e ister istemez kendi ihtiyaçların olur yanı kafasızlık işte cok şukur allah evlatlarımın eksıklığını göstermesın ama cok zamansız yaptık bende calışmayı istiyorum ama cocuklar elımı kolumu bağlıyo kimseye guvenemem burdada emenet edecek tanıdıklarım yok yanı mağdurum

Apartman yonetim olarak boyle bir karari bastan almissa( bizim apartmandaki gibi) Kopegi gondermek icin zorlayacaklardir.

ya haklılar tabi ki ama bi yerde okumuştum eğer belediyeye şikayet ederlerse gece eve gelip ses ölçer bir alet yerleştiriyorlarmış gece kaç kere havladı diye biizim köpek hiç havlamıyo ki uyuyo zaten ama geziyo tabi yürüyo

çok zor canım zaten evlenirken sadece benim ailem ve eşim yaptı herşeyi hani elimizde avcumuzda bişiler olsa gerçekten taşınırım ama bu havalarda yepyeni mobilyalarım istemiyorum.. tabi ki normal bende onlar haksız demiyorum zaten bende olsam tepki verirdim her katta tek daire bizim o yüzden karşıda kimse yok ama alt komşu var bide son kattız

bende öyle demeyi düşünüyorum dicem ben uğraşamıcam yani al kendin konuş ister git kapılarını cal söyle ben karışmıyorum ya bu evide çok beğenerek içim ısınarak tutmuştuk ama evin sorunu taşındığımızdan beri bitmedi doğalgazlı diye taşındık dogalgaz 1 ay baglanmadı dogalgaz baglandı evin tesisatında sorun varmış 2.5 ay sıcak su yoktu kırdılar döktüler yaptılar onuda yanlış yapmışlar ister istemez eşiminde benimde sinirlerimiz bozuldu ve evden soguduk o yüzden şimdi bide köpeğin apartmanda istenmemesi tuzu biberi oldu resmen

aaay canım allah kimseyi düşürmesin durumumuza tek maaş çok çok zor bide sizde çocuk var allah bağışlasın ama zor oluyo kendin önemli değilsin ama çocuklar onları eksik gedik koymaman sart bırakabilceğin birileride yok evden bişiler yapmayı denesen el işi kolyeler kaza bere falan :44:

Canım üzme kendini hepsi düzelebilecek dertler ALLAH dermansız dertler vermesin , işede girersin parasal olarakta rahtalarsınız
yanlış anlama ama bencede komşuların haklılar , belediye ses ölçeri sadece hayvanlar içinmi yerleitiriyor , bende komşularımdan çok rahatsızım yıllardır çocukları ergen diye idare ettik çocuklarıda 20 23 yaşlarındalar geceleri sabahlara kadar müzik tv sesi anlatmam çok rahatsızım belediyeye şikayet etsem birşey olurmu acaba bu aletten onlarada takarlarmı bilgin varmı canım

artık bir an önce düzelmesini istiyorum canım dayanılcak gibi değil çünkü bu durumlar. benim bildiğim hayvanlar için canım ama insanlar için şikayet etsen sadece gelip uyarırlar daireyi (sesinizden rahatsız olan komşularınız var diye) bununda bi yararı olabilir senin açından canım

İnşALLAH düzelir sen kendini üzme
bu arada komşunun terbiyesiz çocuklarının seslerini dünlemektense hayvan sesi dinlemek isterim ya neyse

İnşALLAH düzelir sen kendini üzme
bu arada komşunun terbiyesiz çocuklarının seslerini dünlemektense hayvan sesi dinlemek isterim ya neyse

köpek zaten biz yanındayken hiç havlamıyo ki hep uyuyan bi köpek yani ama evin içinde yürüyo küçük 4 aylık köpek ama ebatları büyük yürüyünce ses çıkarıyo yerler tahta olduğu için bu konuda bişi diyemem alt komşuya ama bide ya ben sonuçta bu evin kirasını ödüyorum sözleşmem var kime ne ki evde ne beslediğim bide gelen yönetici kadın bide evde köpek beslemek dinimizde yok falan dedi dedim abla o sebi ilglilendirmez yani ona karışamazsın dedim bu arada yönetici kadın 1 katta oturuo onunda bahçede köpeği var :44:

umarım bir an önce haber beklediğin şirketten olumlu bi yanıt alırsın.. yalnız o zaman köpeğinize ne olacak ? eşin bunu da düşünmüştür heralde.. şahsen benim fikrimi önemsemeyip köpeği eve getiren, köpeğin pisliğini temizlememi, karnını doyurmamı bekleyen ve bu yüzden komşularla da ilişkilerimin bozulmasına neden olan eşime bikaç sert cümlem olurdu..

inşallah canımm.. köpeği 6 aylık olunca eğitime vericekmiş eşim valla ben aldırmamak için elimden geleni yaptık ne gerek var dedim onunda masrafları var bakamayız durumumuz elverişli değil ama deminde dedim ya ben ne söylersem söyliyim ki ailelerimizde söylediler olur mu nasıl bkcanız diye ama yok eşim dediğim dedik biridir 9 yıldır tanıyorum onu verdiği karardan kimse geri döndüremez.. En nefret ettiğim huyudur bu ben ne kadar laf söylesemde bi kulağından gircek diğerinden çıkcak umursamıcak eminim olcak sonuç boşu boşuna aramız bozulcak akşam gelince gene söylicem anlatıcam durumları inanın ben çok alttan alırım ama kafam attı mı atmıştır cenem durmaz yer bitiririm insanı ama yok bu fikirden vazgeçmedi adam

Apartmanda köpek bakıldığı zaman, tama komşular rahatsız oluyor ama köpeğe de yazık. Kedi değil ki bu sırf evle yetinebilsin. Köpek hayvanı koşmak ister, bol bol temiz hava, açık alan ister. Hem ona yazık hemde kendimden biliyorum gece yarısı havlama sesiyle uyanmak, sabaha kadar uyuyamamak o halde işe gitmek inanın hoş değil. Koku da cabası, bizim alt komşu temizliğe de dikkat etmezdi köpeğin pisliklerini balkona biriktirirdi ve yazın cam kapı açamazdık.

Eminim bir süre sonra tepkiler büyüyecek ve köpeği göndermek zorunda kalacaksınız. Ama nereye? Eve alışmış köpek için sokak ayrı dert barınak ayrı dert. Keşke alınmadan önce bazı şeyler düşünülebilse.

bence hiç bir hayvan evle yetinmez çıkıp hava almak ister zaten köpeği devamlı çıkarıyoruz sabah akşam istediği kadar koşup oynayabiliyor bunun bir kısıtlamasını yapmıyoruz . açıkcası havlamayı bizim köpek öle sabah aksam uyuyo horluyarak ama zil çaldığında falan havlıyo buda sıkıntı oluyor bu köpeği bırakamam hiç bir yere zaten daha yavru ve hayvan besleyenler bilir bir süre sonra o tamamen senin ailenden oluyor oda bizim ailemizin bebeği mecbur onun koşullarına uygun yasıcaz buna mecburuz ama şu anda bu evden çıkamıcağımız için bir süre bir şekilde bu durum sürücek malesef ki

Sıkıntıdasınız ama hayvan besleyebiliyosunuz, eşiniz biraz savurgan sanırım.
Hayvan beslemek maddi olarak külfetlidir, ayrıca sağlık açısından da evin içinde dolaşan bi köpek bence çok zararlı..
Müstakil evde güvenlik amacıyla bulundurulur anlarım ama ne bileyim tuhaf gldi bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…