- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
Kabul etsede olmaz bunu hep basìna kakar ilerde .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özel olan bir cok sey konusulmustır zaten. Bunu ilk basta soyleyecrktınız. Ben sırf bu yuzden negatıf dusunurdum.Bu saklamacak bi olay değil zaten illaki söylicem ama yüzyüze olması daha uygun gibi. Sonuçta buluşacağımız şehir bir saatlik, toplamda bi on gün oldu tanışalı. Hiç tanımadığım biri ve özelimi bu kadar erken anlatmak doğrumu
Buna benzer birçok evlilikler oldu çevremde ailemde. Hiç kimsenin başına kaktığını duymadım ama. Çünkü karşı taraf bunu kabul ederek evliliğini yaptı, çocukları olan ama bekar biriyle evlenen insanlar da var ama bu başa kakma durumu değil. Benim burda kafama taktığım şey kendimde eksik gördüğüm bi yön olduğu için değil, boşandığımı söyleme zamanını doğru ayarlamaya çalışıyorum.Kabul etsede olmaz bunu hep basìna kakar ilerde .
Özel olan derken o anlattı sadece sözlenip ayrıldıgını. Bana da sordu ben de zamanla tanırız birbirimizi şimdi bunları konuşmak için erken dedim. Çünkü daha toplamda on gündür tanışıyoruz. Tutupta daha bikaç gündür tanıdığım birine aa bu arada ben de evlendim ayrıldım diyemezdim. Bence esas o zaman olumsuz düşünürdü.özel olan bir cok sey konusulmustır zaten. Bunu ilk basta soyleyecrktınız. Ben sırf bu yuzden negatıf dusunurdum.
Soylemeden once Asık olmasını mı beklıyorsunBuna benzer birçok evlilikler oldu çevremde ailemde. Hiç kimsenin başına kaktığını duymadım ama. Çünkü karşı taraf bunu kabul ederek evliliğini yaptı, çocukları olan ama bekar biriyle evlenen insanlar da var ama bu başa kakma durumu değil. Benim burda kafama taktığım şey kendimde eksik gördüğüm bi yön olduğu için değil, boşandığımı söyleme zamanını doğru ayarlamaya çalışıyorum.
AŞık olmak kısa sürede olacak bi durum değil. Bunu hepimiz biliyoruz. Böyle bi düşüncem olsa hiç söyleme olayına girmem. Aylar geçer ondan sonra söylerim. Ben yanyana gelmeden mi söylesem daha doğru olur yoksa telefonda söylesem mi.. bu ikilemdeyim.Soylemeden once Asık olmasını mı beklıyorsun
Daha önce biriyle beraber olduğu için bile kadını terkeden adamlar varken sizin evlendiğinizi saklamanız hiç doğru değil. Zaten ilk önce söylemeniz gerekirdi. Sizin de üzülmemeniz için.Selam kızlar, yine ben :)
Derdim bitmiyo hiç ama bu sefer biraz daha büyük bi derdim var
3 yıl önce evliliğim bitti. Ve artık son zamanlarda hayatımda biri olsun ailem yuvam olsun istiyorum. Tabi ki sadece çocuk için değil ama ben evlenip çoluk çocuğa karışmak istiyorum
Yakın zamanda biriyle tanıştım. Msjlaştık bir de kamerada görüştük. İyi birine benziyor, mesleği de gayet saygı duyulan hatta birazda çekinilen bir meslek. Güven veren cinsten yani. Ama tabiki bu iş mesleğe değil karaktere bakıyor mlesef. Yine de ilk izlenim gayet iyi.
Sosyal medyada arkadaş olduk ilk başta ama onun bulunduğu şehir benim doğup büyüdüğüm yıllarca kaldığım şehir. Onu tanıyan arkadaşlarım var yani. Ama biz hiç yüzyüze görüşmedik. Bu haftasonu görüşelim diye plan yaptık ikimizede yakın bi şehirde. Kendi şehrime gelmesini istemiyorum çünkü küçük bir şehirde yaşıyorum başbaşa görüşmek istemedim birileri görmesin diye. O da kendi yaşadığı şehre çağırdı onu da ben istemedim ayağına gitmiş olurum diye.
Şimdi gelelim dertlerime
Birincisi yanlış yapmıyorum değil mi? Yani bir şekilde yüzyüze gelmemiz gerekiyordu daha yakındam tanıyabilmek adına. Ama yine de acaba başka türlümü olmalıydı diyorum.
Diğer sorunum hatta en büyüğü evlenip ayrıldıgımı bilmiyor. O sözlenmiş bikaç yıl önce ayrılmış. Laf arasında söyledi hatta bana da sordu aşk konusu diye ama ben konuyu kapattım kamerada konuşurken böyle bişeyden bahsetmek istemedim. Sonuçta uzun süredir tanıdığım biri değil.
Ama diğer yandan acaba yüzyüze görüşmeye gitmedenmi söylemeliyim? Yoksa yüzyüze gelince mi? Bi arkadaşım yüzyüze gelmeden konuşmamın daha mantıklıolacağını eğer durumu kabul edemeyecek gibiyse tepkisini belli eder belki de hiç karşı karşıya gelmezsiniz dedi.
Ama kafam çok karışık. Kaybetmek istemiyorum onu iyi birine benziyor kariyeri işi gayet düzgün ama küçük bi ilçede doğmuş büyümüş ailesi de anladığım kadarıyla muhafazakar insanlar belki kabul etmeyebilir.
Ben bunu söylerken nasıl bi konuşma yapmalıyım? Daha önce bu konu hakkında konuşan varsa fikirlerinizi yazarsanız çook sevinirim çünkü kafam çok karışıkkkk( bu arada beni fiziki olarak çok beğendiğini söyledi yani direkt söylemese de böyle düşündüğünü hissettirdi hatta bana sürekli soruyor nasıl birini hayatımda istediğimi nelerden hoşlandığımı vsvs. Ama evlenip ayrıldıgımı öğrenince ne tepki verir kestiremiyorum
Diğer yandan belkide ilerde zaten kararım olumsuz olacak anlaşamayacağız yani. Benim evlenip ayrılmış olmamla ilgisi olmadan birbirimizi tanıdıktan sonra olmayacak bu iş, o yüzden herşeyimi dökmeye gerek var mı
Peki msjla mı yazmalıyım yoksa telefonla konuşurkenmi ?Daha önce biriyle beraber olduğu için bile kadını terkeden adamlar varken sizin evlendiğinizi saklamanız hiç doğru değil. Zaten ilk önce söylemeniz gerekirdi. Sizin de üzülmemeniz için.
Evlenip ayrılmak özel bir şey değil ki gizli kalması gereken. Ayıp bir şey mi yaptınız niye çekiniyorsunuz ama söylemediğiniz her gün hakkınızda negatif düşünme ihtimalini arttırır hayat böyle herkes kendi durumunu şartlarını döker ortaya kabul edilirse devam edilir edilmezse herkes yoluna bakar 10günde kaybetme korkusu yaşayacak kadar bağlanmış olamazsınız evlenip ayrılmış boşanma travmasını bile atanmış birisiniz bu ne ki bu yuzden giderse gitsin zaten daha iyi olurÖzel olan derken o anlattı sadece sözlenip ayrıldıgını. Bana da sordu ben de zamanla tanırız birbirimizi şimdi bunları konuşmak için erken dedim. Çünkü daha toplamda on gündür tanışıyoruz. Tutupta daha bikaç gündür tanıdığım birine aa bu arada ben de evlendim ayrıldım diyemezdim. Bence esas o zaman olumsuz düşünürdü.
Nasıl rahat ederseniz. Ama bence telefonda daha iyi olur kendinizi ve neden sakladığınızı daha iyi anlatırsınız.@missche
Peki msjla mı yazmalıyım yoksa telefonla konuşurkenmi ?