Bir derdiiiim var artııığkk tutamam içimdeeeğ

Ben bi buluşun demeye geldim. İlk başta öyle tepki vermesi normal gibi geldi. Sonrasında kafasında az çok tartmıştır diye düşünüyorum. Sizin de ilerde içinizde ‘keşke’ diye kalmaması için görüşün gitsin..

Birşey kaybetmezsiniz...
Tekrar konuştuk. Yarın görüşcez yüzyüze. Ben ona kendine zaman tanı bu süre içinde görüşmeyelim ne istediğine karar ver dedim hayır buna gerek yok ben yüzyüze görüşmek istiyorum söylediklerim için özür dilerim dedi. Ben de daha fazla devam ettirmemek için tamam görüşelim dedim. Çünkü dündem beri defalarca hayır görüşmeyelim dedim, çok kere aradı neden soğuk davranıyosun dedi. Daha fazla uzatmak istemedim bende bu tavrımı. Bakalım yarın neler konuşcak

Ben de çok olumlu hissediyorum nedense 😊 bir arkadaşım boşanmış olduğunu sadece kv ve kp ye söylemiş. Diğer tüm sülalesi bilmiyordu çok da mutlular şimdi.
Ah inşallahhh. Böyle güzel şeyler duymaya. Dünden beri o kadar stres oldum üzüldüm ki.. ona da hak veriyorum tabi ki, şaşırdı duyduğunda sindirmesi gerekiyor sanırım. Yarın görüşcez bakalım nasıl geçecek. Dualarınızı istiyorum :KK200:

Tekrar konuştuk. Yarın görüşcez yüzyüze. Ben ona kendine zaman tanı bu süre içinde görüşmeyelim ne istediğine karar ver dedim hayır buna gerek yok ben yüzyüze görüşmek istiyorum söylediklerim için özür dilerim dedi. Ben de daha fazla devam ettirmemek için tamam görüşelim dedim. Çünkü dündem beri defalarca hayır görüşmeyelim dedim, çok kere aradı neden soğuk davranıyosun dedi. Daha fazla uzatmak istemedim bende bu tavrımı. Bakalım yarın neler konuşcak
Valla açıkçası olumlu gibi hissediyorum ilişkinizi. Biz de bazen tepki veriyoruz gereksiz yere. Çünkü sizin abes bi durumunuz yok, o da boşanmış olabilirdi. Bu bir engel değil asla..

Aşırı geleneksel biri olsaydı zaten buluşmazdı hiç, yine de fazla anlam yüklemeyin ama negatifte olmayın bence..

Bol şans:sampiyon:

Yuz yuze konusmak her zaman icin daha iyidir. Hakkinizda hayırlısı olsun

Yuz yuze konusmak her zaman icin daha iyidir. Hakkinizda hayırlısı olsun
Valla açıkçası olumlu gibi hissediyorum ilişkinizi. Biz de bazen tepki veriyoruz gereksiz yere. Çünkü sizin abes bi durumunuz yok, o da boşanmış olabilirdi. Bu bir engel değil asla..

Aşırı geleneksel biri olsaydı zaten buluşmazdı hiç, yine de fazla anlam yüklemeyin ama negatifte olmayın bence..

Bol şans:sampiyon:
Çoook teşekkür ederimmm ❤️ Umarım güzel haberlerim olur.

en başta boşanmış olduğunuzu söylemediğiniz için size kızmıştım. yorumumda da belirttim. görüşmeden önce söylemeniz çok iyi oldu. dürüstlük insana her zaman kazandırır.umarım hakkınızda hayırlısı olsun. Allah gönlünüze göre versin.

Çocuğun olsa tamam dusunsunde , çocuğun yok, ( çocuğun sorumluluğunu almak istemeyebilir ) sevgilinden ayrilmissin ha evlilikte ki imzayı iptal etmişsin ne far ki var ?

Boşanmayı neden bu kadar özel bir mesele haline getirdiniz pek anlam veremedim
Bence kaybetmek istemediğiniz için saklamışsınız hepsi bu

Ailesi belki beni tanıyınca kabullenir, sonuçta beni hiç tanımıyorlar önyargılı olmaları çok normal değil mi? Ben mi iyimser düşünüyorum yoksa? Benim de bekar abim var evlenmiş ayrılmış biriyle tanışsa görüşmek istese benim ailem kızı tanımak ister ya da neden ayrıldığını bilmek ister. Ama hiç tanımadan kestirip atmazlar.
Bilmiyorum. Ailesini o kisi daha iyi bilir. Ailesinin kabul eymeyecegini soyleyen o sonucta. Bunu soyleyen biri de cok mucadeleci degildir bana gore.

Bilmiyorum. Ailesini o kisi daha iyi bilir. Ailesinin kabul eymeyecegini soyleyen o sonucta. Bunu soyleyen biri de cok mucadeleci degildir bana gore.
Haklısınız. Yarınki görüşmeden sonra daha net anlarım bişeyleri. Belki de ailesi karşı çıkınca arkasında durmayacak mücadele etmeyecek.

Boşanmayı neden bu kadar özel bir mesele haline getirdiniz pek anlam veremedim
Bence kaybetmek istemediğiniz için saklamışsınız hepsi bu
Özel bi mesele haline getirmedim aslında sadece ilk günlerde onu biraz tanımak istedim. Zaten bunu kabullenmeyecek insan ilk günde de kabul etmezdi. O zaman da aynı tepkiyi verirdi.

Çocuğun olsa tamam dusunsunde , çocuğun yok, ( çocuğun sorumluluğunu almak istemeyebilir ) sevgilinden ayrilmissin ha evlilikte ki imzayı iptal etmişsin ne far ki var ?
Ben de böyle düşünüyorum. Evlenmeden önce de aynı düşüncedeydim. Kendi durumum böyle olduğu için değil sadece. Evlendiğim kişi benim ilk sevgilimdi. Arada sadece bi imza fark var ama bazı erkekler öyle düşünmüyor işte. Aile faktörü de var tabi. O da haklı bişey diyemiyorum. Hiç evlenmemiş, karşısında da öyle biri olmasını istemiş olabilir. Yargılayamam bu konuda. Ama bunu bi kırmızı çizgi olarak görüp tanımaya çalışmadan önyargılı yaklaşan insanlar da var malesef. Onun düşüncesi tam olarak ne bilemiyorum işte...

Haklısınız. Yarınki görüşmeden sonra daha net anlarım bişeyleri. Belki de ailesi karşı çıkınca arkasında durmayacak mücadele etmeyecek.
Ben de bosandim. Tekrar evlenmek istesem beni yormayacak biriyle olsun isterdim. Cunku cok yoruldum. Gerek evliligimde, gerekse bosanma sureci ve sonrasinda. Simdiden sonra huzur ariyor insan. Ask da guzel tabi. Olursa super ama lutfen yok ailesi istemiyor, yok birbirimizi taniyalim belki ileride kabul eder diye olasiliklara dayali, beklemeli, sizi yoran iliskilere kaptirmayin kendinizi. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama bir buyuk tavsiyesi ondan etkilenseniz de cok kapilmadan, omurluk olsun bu kez, ona gore karar verin. Bir omur yaninizda olacak, sizi ezdirmeyecek, size yuk olmayacak, sizi yormayacak birisi olsun. Birsey bastan olmazsa sinu da pek olmuyor. Daha ilk bastan ailem istemez diyen biriyle cok da umitli olmayin derim.

Ben de bosandim. Tekrar evlenmek istesem beni yormayacak biriyle olsun isterdim. Cunku cok yoruldum. Gerek evliligimde, gerekse bosanma sureci ve sonrasinda. Simdiden sonra huzur ariyor insan. Ask da guzel tabi. Olursa super ama lutfen yok ailesi istemiyor, yok birbirimizi taniyalim belki ileride kabul eder diye olasiliklara dayali, beklemeli, sizi yoran iliskilere kaptirmayin kendinizi. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama bir buyuk tavsiyesi ondan etkilenseniz de cok kapilmadan, omurluk olsun bu kez, ona gore karar verin. Bir omur yaninizda olacak, sizi ezdirmeyecek, size yuk olmayacak, sizi yormayacak birisi olsun. Birsey bastan olmazsa sinu da pek olmuyor. Daha ilk bastan ailem istemez diyen biriyle cok da umitli olmayin derim.
Ailem istemez demedi sadece ailem bu konularda geleneksel dedi. Benim de sorun etmemem için çok sevmem aşık olmam lazım dedi. Sonrasında söyledikleri için özür diledi. Msjda duygu durumunu anlayamıyorum işte. Yüzyüze görüşme fikri bu yüzden mantıklı geldi. Onun için de bi ihtimal olmasa görüşmek istermiydi başka bi şehre gelip? Kafam çok karışık, ilerde daha çok üzülmekte istemiyorum. Belki yüzyüze gelince ben bi elektrik olmayacak, bu sefer o isteyecek. Her şey olabilir.

Ailem istemez demedi sadece ailem bu konularda geleneksel dedi. Benim de sorun etmemem için çok sevmem aşık olmam lazım dedi. Sonrasında söyledikleri için özür diledi. Msjda duygu durumunu anlayamıyorum işte. Yüzyüze görüşme fikri bu yüzden mantıklı geldi. Onun için de bi ihtimal olmasa görüşmek istermiydi başka bi şehre gelip? Kafam çok karışık, ilerde daha çok üzülmekte istemiyorum. Belki yüzyüze gelince ben bi elektrik olmayacak, bu sefer o isteyecek. Her şey olabilir.
Evet sanirim yuzyuze gorusmeden bazi seyleri bilemezsin. Hayirlisi...Umarim gonlundeki gibi birini bulur cok mutlu olursun.

X