• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR DEĞİŞİK ADAM

Belki biraz değişik tavırlar sergilemesi arkadaşınızın ilgisini çekmiş merak uyandırmış olabilir.Ama bu çocuk bence utangaç değil bariz dengesiz biri bu şekilde masumlastirmaya gerek yok.Arkadasinizla görüşse bile dengesiz tavırlar sergileyecek bu tipler böyle oluyor psikolojiyi çok araştıran bir insani[QUOTE="Zaren, post: 69228194, memb

Benim bir yakın arkadaşım var ve biz işin içinden çıkamadık ilginç bir vaka 😊 burdan akıl danışayım dedim :KK54:

Aynı iş yerinden yakın arkadaşız. Bu birisi ile tanıştı ama, adamı biz tam çözemedik doğrusu. Şu an Güneydoğu'dayız. Arkadaşım batılı, hoş bir kız bir çok anlamda. Tanıştığı çocukta buradan oto alım satım yapıyor. Eli yüzü düzgün, kendini yetiştirmiş, efendi bir çocuk.

Bunlar, çalıştığımız iş vasıtası ile tanıştılar. Aralarında telefonlaşma, yazışma, kurumda görüşme şeklinde ilerleme oldu. Özel bir buluşma vs. Yok.

Çocuk arkadaşımın üstüne çok düşüyor yani bir sıkıntısı varsa çözme, yardımcı olma şeklinde. Arkadaşım bir wp. Durumu atsa nerdeyse saniyesinde görüp, bir şeyler yazıyor. Eğer arkadaşım ona yazmışsa hemen cevap geliyor vs. Onun dışında çocuk direk mesaj, arama yapmıyor. Telefon konuşmalarındaki hali utangaçmış. Benim gördüğüm anlarda bile nasıl anlatayım kız gibi utangaç, konuşmalarını çok seçiyor vs.

Aralarındaki konuşma ilerlemesi ise buluşmaya yönelik gibi. Bir ara arkadaşım bir rakı sofrası paylaşmıştı "Güzel sofra, afiyet olsun" yazmış. Kendisi alkol kullanmıyor, arkadaşımı da garipsemiyor, saygı duyuyor. Muhafazakar desek değil ama, yaşam tarzı o yönde gibi.

Arkadaşıma ilgisini bariz belli ediyor lakin, çok çekinik sanki. Umursamaz kesinlikle değil, çapkın değil az buçuk belli ediyor ve bir kaç arkadaşta tanıyor o taraklarda pek bezi yok ama, bu ikisinden haberleri yok diyede çok deşmedik dogrusu. Sadece bir tanesi "O birini çok sevdi, nasip olmadı ondan beridir hayatına kimseyi almadı" dedi.

Çok hevesli gibi davranıyor ama, ilk adım illaki bizim kızdan olacak. Örneğin, arkadaşım bir yerden bahsedip güzelmis falan dese "İstersen gideriz" diyormuş ama, şu gün buluşmaya ne dersin? Falan yok yani sanki hamleyi arkadaşımdan bekliyor. Ya da mesela "Ben kahve içmeyi severim, senlede içelim" ama yine arkası yok. 😀

İşin özeti çocuğun ilgisi var, arkadaşımında öyle daha fazla uzatmamak için örnekleri çoğaltmadım.

Benim düşüncem çocuk sanki fazla utangaç. Lafı ortaya atıyor ama, gerisi yok. Kültür farkı derseniz burdakilere pek benzemiyor. Bizim oraları çağrıştırıyor. (Yermek adına değil yöresel farklılıkları anlatmak adına söyledim)

Ben çok çözemedim var mı bilen? 😀 size soralım dedik. [/B]
Belki biraz değişik tavırlar sergilemesi arkadaşınızın ilgisini çekmiş merak uyandırmış olabilir.Ama bu çocuk bence utangaç değil bariz dengesiz biri bu şekilde masumlastirmaya gerek yok.Arkadasinizla görüşse bile dengesiz tavırlar sergileyecek hic ummadığı bir anda iletişimi kesebilir tipler böyle oluyor psikolojiyi çok araştıran bir insanim ama karar arkadaşınızın tabiki
[/QUOTE]
Valla bilmiyorum ki 🤷‍♀️

Yani illaki fark olacaktır bunu ben de söyledim ama şu an da bulutlarda ikiside ses ulaşmıyor 😊 Rakı sofrası sadece bir örnekti çok detaylanıp konu uzamasın diye.

Erkeklerin genel huyu zaten yolu geçene kadar 😀 illaki bir değişim oluyorda işte bu değişim nasıl olacak? Benim eşim mesela sevgili olduğumuzda sevgisini dile getirirdi. Şimdi cok dillendirmez ama cok belli eder. Bunun gibi olursa sorun olmaz. Bir de illaki özüne dönüyor insan ama orta bulunmalı, bulunur mu? Bilmem

Kahve mevzusunda ise tam çözümleyemediğinden kafası karışıyor.

Arkadasiniz da bulutlara cikmaya yer ariyormuş. 😁
İnsan biraz cekingen olabilir anlarim da bir kahve icmenin mesele haline geldigi duruma kafa yoramazdim ben acikcasi. Cok istese yapardi bence.

Adamın hızlı gitmemesi utangaç olduğunu göstermez. Utangaç olan adam kahve içelim, istersen gideriz tarzı cümlelerde kuramaz. Üsturuplu ilerliyor diye düşünüyorum ben.
Tlf konuşmalarında seçerek konuşmasıda bundandır. Kendini ağırdan alıyor diyelim bu yapıda ki insana bence adım atmasın beklesin derim ben.

Ayrıca kültür farkı illaki vardır. Bu kısım hayatına girince belli olacaktır.
Yani bana da öyle geldi. Hani direk bodoslama dalmıyor. Kültür farkı muhakkak olacaktır ortayı bulurlarsa iyi

Ilk etapta kız arkadaşın atacak adımları belli oldu 😊 ama çok büyük adımlar değil canım...öyle kahve dir buluşmadır falan
Sonra sonra açılır o da zaten...açıkçası adamın utangaçlık dozu hoşuma gitti benim tavrı da yerinde
Bazen böyle sakinlikler de heyecan ve merak katar ilişkiye 🤭
Hem Yüzsüz arsız heriflerden iyidir
Ha ama nedir adam hep bu tempoda gider açılmaz ise arkadaşın rest çeksin sonra kabak çiçeği gibim açılıyooolarr 🤪
İş yerine gelip gidiyor ve arkadaşımın anlatımı kaynaklı ben de sizin gibi düşündüm. Yanlış anlaşılmasın burda bodoslama dalan çok olunca bu farklı geldi sanırım 😊 Adamın tavırlarından etkilendi ama, ilerlemiyor sorun bu 😃 Ben de söyledim sen davet et diye. Kafası karışık biraz 😊

Ben olsam bir adım atardım ve karşı taraftan da bir adım beklerdim. O adımı görmezsem de siler geçerdim.

böyle anlamlandıramadığınız durumlar varsa o kişi saçma sapan bir insandır
hayatınıza girecek kişi için de o kadar analiz yapılmasına gerek yok
böyle beyin fırtınalarıyla, toplu istişarelerle ilişkiye başlanmaz ki?
Genelde böyle şeyleri bana gelir sorar yani dediğimi yapma şeklinde değilde kafası karışırsa akıl danışır. Bu defa ben de çözemedim işin açığı.

İş yerine gelip gidiyor ve arkadaşımın anlatımı kaynaklı ben de sizin gibi düşündüm. Yanlış anlaşılmasın burda bodoslama dalan çok olunca bu farklı geldi sanırım 😊 Adamın tavırlarından etkilendi ama, ilerlemiyor sorun bu 😃 Ben de söyledim sen davet et diye. Kafası karışık biraz 😊
Bence de adım atsın,normalde kadının adım atması taraftarı değilim ama işte bazı erkekler de diğerlerinden farklı oluyor ve neden olmasın diyorum
Hem adamın gerçeği bu mu değil mi bi tartsın ölçsün ☺

Adam beğeniyor ama adım atmıyor.
Çünkü ilişki ilerlerse uyum sağlayamacaklarını düşüyor.
Belki de haklıdır da.
Gerçekten isteyen adam beklemez çünkü.
Çekingenliğe inanmam,çekingense bile arkadaşınız vazgeçsin,erkeğin de kadının da çekingeni sıkıcı olur bana göre.
Haklısınız insanın çok yırtığıda, çekingenide yorar insanı. Yani acaba başlangıç için mi böyle yoksa, hep mi böyle anlayamadık. Hep böyle ise iletişim sıkıntısı çok olur.

Bence çocuk içten içe istiyor duygusal olarak ama mantıken arkadaşınız kafasına yatmıyor olabilir. Kalbi istiyor beyni dur diyor sanki. Doğuda “bizim aileyle yapamaz” kafası çok oluyor. Ben de doğululara gelinim ve kaynım birini kayınvalideme gösterse kadın direkt “ bizim aileyle yapamaz” diyor. Benim için de öyle demişti hatta. Eşim peşimi bırakmayınca artık razı oldu. Öyle bir şey olabilir. Rakı sofrasına afiyet olsun yazarken içten içe “ah be” dediğini duyar gibiyim. Aynı yollardan geçtim çünkü. Benim teorim bu yönde.
Evet bence sorun bu olabilir. Siz tecrübe etmişsiniz, biz de böyle yanıtlar ile bir yola varırız. Bana da çocuğun da kafası karışık gibi geldi cekiniyor gibi. Sebep bu olabilir.

Kendini ağırdan alıyor gibime geldi. Bence konuşma, görüşme planını arkadaşınız yapabilir. Fakat açılmayı erkek yapsın. Çok daha iyi.
Ikisinin de kafa karışık arkadaşım ya yanılırsam diye de düşünüyor çünkü karşının davranışları çekinik gibi

Arkadasiniz da bulutlara cikmaya yer ariyormuş. 😁
İnsan biraz cekingen olabilir anlarim da bir kahve icmenin mesele haline geldigi duruma kafa yoramazdim ben acikcasi. Cok istese yapardi bence.
😀😀 yokluktan sanırım. İşin açığı ben de pek tahammül etmezdim sanırım. Yani net olmadı her şey.

eski flörtüm çekingen olduğunu söylerdi. sosyal anlamda çok dışadönük ama konu ben olunca içine kaçardı. hep adımları ben atmak zorunda kaldım. tabii ki bariz ışık görmesem atmazdım. sonuç ne oldu? artık hayatımda yok. çekilmiyorlar yani. eğer sahiden çekingen ise ve bunu yenemiyorsa iletişim sorunu yaşanıyor. koca gün mesaj atmaz, ben attığımda çok geçmeden cevap verir. neden yazmadın elimde telefon bekliyorum vs der. sen yazsaydın dediğimde yok sen de yoğunsun, çalışıyorsun vs. en sonunda ilgisizlik yüzünden bıraktım yani. ha sonrasında iletişime geçtik bir sebepten. onu terk etmeme çok bozulmuş psikolojisi bitmiş falan. madem yerlere düşecek kadar etkiliyim ben senin için neden bu ilgisiz tavırlar, öyle değil mi?

çekingense bile çekilmiyor.

arkadaşınız çok istiyorsa kahve için bi adım atsın ama başka hiçbir adım atmasın. çok istiyorsa bu şekilde bir şans versin. adam devamını getirecekse getirir zaten. çekingenlik mi temkinli olmak mı, adam da kendini savunma koruma mekanizmasına mı alıyor kimsenin içini bilemeyiz sonuçta.

özguvensız erkekle zor ya adım bıle atamıyor kac yasında ınsan
cekınık ozguvensız erkekler baskın annenın de maşası olur ıs cıddıye bınerse sımdıden bellı

Ay yazıda zaman kipi sürekli değişince anlamıyormışum ben ya...bi şimdiki zaman bi geniş zaman bi şimdi bi geniş...

Back