- 29 Ocak 2021
- 1.570
- 4.484
- 83
Belki biraz değişik tavırlar sergilemesi arkadaşınızın ilgisini çekmiş merak uyandırmış olabilir.Ama bu çocuk bence utangaç değil bariz dengesiz biri bu şekilde masumlastirmaya gerek yok.Arkadasinizla görüşse bile dengesiz tavırlar sergileyecek hic ummadığı bir anda iletişimi kesebilir tipler böyle oluyor psikolojiyi çok araştıran bir insanim ama karar arkadaşınızın tabikiBelki biraz değişik tavırlar sergilemesi arkadaşınızın ilgisini çekmiş merak uyandırmış olabilir.Ama bu çocuk bence utangaç değil bariz dengesiz biri bu şekilde masumlastirmaya gerek yok.Arkadasinizla görüşse bile dengesiz tavırlar sergileyecek bu tipler böyle oluyor psikolojiyi çok araştıran bir insani[QUOTE="Zaren, post: 69228194, memb
Benim bir yakın arkadaşım var ve biz işin içinden çıkamadık ilginç bir vaka burdan akıl danışayım dedim
Aynı iş yerinden yakın arkadaşız. Bu birisi ile tanıştı ama, adamı biz tam çözemedik doğrusu. Şu an Güneydoğu'dayız. Arkadaşım batılı, hoş bir kız bir çok anlamda. Tanıştığı çocukta buradan oto alım satım yapıyor. Eli yüzü düzgün, kendini yetiştirmiş, efendi bir çocuk.
Bunlar, çalıştığımız iş vasıtası ile tanıştılar. Aralarında telefonlaşma, yazışma, kurumda görüşme şeklinde ilerleme oldu. Özel bir buluşma vs. Yok.
Çocuk arkadaşımın üstüne çok düşüyor yani bir sıkıntısı varsa çözme, yardımcı olma şeklinde. Arkadaşım bir wp. Durumu atsa nerdeyse saniyesinde görüp, bir şeyler yazıyor. Eğer arkadaşım ona yazmışsa hemen cevap geliyor vs. Onun dışında çocuk direk mesaj, arama yapmıyor. Telefon konuşmalarındaki hali utangaçmış. Benim gördüğüm anlarda bile nasıl anlatayım kız gibi utangaç, konuşmalarını çok seçiyor vs.
Aralarındaki konuşma ilerlemesi ise buluşmaya yönelik gibi. Bir ara arkadaşım bir rakı sofrası paylaşmıştı "Güzel sofra, afiyet olsun" yazmış. Kendisi alkol kullanmıyor, arkadaşımı da garipsemiyor, saygı duyuyor. Muhafazakar desek değil ama, yaşam tarzı o yönde gibi.
Arkadaşıma ilgisini bariz belli ediyor lakin, çok çekinik sanki. Umursamaz kesinlikle değil, çapkın değil az buçuk belli ediyor ve bir kaç arkadaşta tanıyor o taraklarda pek bezi yok ama, bu ikisinden haberleri yok diyede çok deşmedik dogrusu. Sadece bir tanesi "O birini çok sevdi, nasip olmadı ondan beridir hayatına kimseyi almadı" dedi.
Çok hevesli gibi davranıyor ama, ilk adım illaki bizim kızdan olacak. Örneğin, arkadaşım bir yerden bahsedip güzelmis falan dese "İstersen gideriz" diyormuş ama, şu gün buluşmaya ne dersin? Falan yok yani sanki hamleyi arkadaşımdan bekliyor. Ya da mesela "Ben kahve içmeyi severim, senlede içelim" ama yine arkası yok.
İşin özeti çocuğun ilgisi var, arkadaşımında öyle daha fazla uzatmamak için örnekleri çoğaltmadım.
Benim düşüncem çocuk sanki fazla utangaç. Lafı ortaya atıyor ama, gerisi yok. Kültür farkı derseniz burdakilere pek benzemiyor. Bizim oraları çağrıştırıyor. (Yermek adına değil yöresel farklılıkları anlatmak adına söyledim)
Ben çok çözemedim var mı bilen? size soralım dedik. [/B]
[/QUOTE]
Valla bilmiyorum ki