Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ananemin evinde vardi. Yillardir vardi halen var. Hamambocegi dimi ? Bitmediler malesef. YenemedikSelam arkadaslar evınde kalorifer böcegı olup bunu yenen var mı hangi yontemler işe yarıyor bıraz fıkır verır mısınız yoksa çıldırmama ramak kaldı
Yaa çok korkunc cok tiksiniyorum napcam benBenim ananemin evinde vardi. Yillardir vardi halen var. Hamambocegi dimi ? Bitmediler malesef. Yenemedik
Sabah gıdıcem eczaneye işe yaradı yani 2 yasında kıızm var takıntı yaptı cocuk bocek bocek dıye kacıyo evdeEczanelerde yada tarım ilaçlarının satıldığı yerlerde sırf o böceklere özel ilaç satılıyor ... iş yerimizde aynı sorun vardı gece sıkıp bıraktıp sabah geldiğimizde hepsi ters dönmüş ruhunu teslim etmişti ...
Sagol canım hasere bu korkulmayacak bıse degıl bende gorunce pecete ıle alıp atıyorum hemen ama o atma anımı bı gor cıglık cıglıga :)Her türlü haşerattan acaip tırsıyorum. Hatta isimlerini duymak bile korkutuyor beni. Bir keresinde mutfakta kocaman bi böcek görmüştüm elimdeki çay tepsisini fırlatıp kaçmıştım hiç unutmam. Niye bunları anlattım bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun
Bide benı dusun berbat haldeyim camasır suyu sirke bile işe yaramadıTuylerim diken diken oldu suan
Yaa ondan sonra gelmedı mi kesın cozum mü bu ilaçlama bı kac yerle görüştüm fiyat aldım komsularımda da var onlarla beraber yapalım dıyorum ama guvenemedıgım ıcın öncülük yapamıyorumKayinvalidemin evinde vardi esim bocek ilaclama sirketinden adam cagirdi onlar halletti yoksa oraya adim atmamaya karar vermistim cunku oglumu uyuturken bacagimda gezdi ve ben cildirmistim o gun son oldu
İlaçlama kesın cozum oldu yani. Pekı bu bulasık makınesı fırın falan onların ıcını açtılarmıbiz de de vardi ilaclamaci bey cagirdik bikac tane olu vardi bir daha da gelmedi cok sukur
Evet kesin çözüm ama evde çocuk varsa ilacın zararını bilemiyorum yani,isterseniz ilaçlama şirketiyle bir görüşünSabah gıdıcem eczaneye işe yaradı yani 2 yasında kıızm var takıntı yaptı cocuk bocek bocek dıye kacıyo evde
Görüştüm ama kesın çözüm olur mu bılemedım işte nette bazı yerlerde ıse yaramadığı yazılmıs 40 daıre var burda hepsı ılaclanmalıEvet kesin çözüm ama evde çocuk varsa ilacın zararını bilemiyorum yani,isterseniz ilaçlama şirketiyle bir görüşün
icini acmadilar ama lavabo altini ve bulask makine buzdolabi gibi seyleri cektirdilerİlaçlama kesın cozum oldu yani. Pekı bu bulasık makınesı fırın falan onların ıcını açtılarmı