Bir değil bircok derdim var.

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Selam arkadaslar evınde kalorifer böcegı olup bunu yenen var mı hangi yontemler işe yarıyor bıraz fıkır verır mısınız yoksa çıldırmama ramak kaldı

Selam arkadaslar evınde kalorifer böcegı olup bunu yenen var mı hangi yontemler işe yarıyor bıraz fıkır verır mısınız yoksa çıldırmama ramak kaldı
Benim ananemin evinde vardi. Yillardir vardi halen var. Hamambocegi dimi ? Bitmediler malesef. Yenemedik

Eczanelerde yada tarım ilaçlarının satıldığı yerlerde sırf o böceklere özel ilaç satılıyor ... iş yerimizde aynı sorun vardı gece sıkıp bıraktıp sabah geldiğimizde hepsi ters dönmüş ruhunu teslim etmişti ...

Her türlü haşerattan acaip tırsıyorum. Hatta isimlerini duymak bile korkutuyor beni. Bir keresinde mutfakta kocaman bi böcek görmüştüm elimdeki çay tepsisini fırlatıp kaçmıştım hiç unutmam :olamaz:. Niye bunları anlattım bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun

Tuylerim diken diken oldu suan

Kayinvalidemin evinde vardi esim bocek ilaclama sirketinden adam cagirdi onlar halletti yoksa oraya adim atmamaya karar vermistim cunku oglumu uyuturken bacagimda gezdi ve ben cildirmistim o gun son oldu

biz de de vardi ilaclamaci bey cagirdik bikac tane olu vardi bir daha da gelmedi cok sukur

Eczanelerde yada tarım ilaçlarının satıldığı yerlerde sırf o böceklere özel ilaç satılıyor ... iş yerimizde aynı sorun vardı gece sıkıp bıraktıp sabah geldiğimizde hepsi ters dönmüş ruhunu teslim etmişti ...
Sabah gıdıcem eczaneye işe yaradı yani 2 yasında kıızm var takıntı yaptı cocuk bocek bocek dıye kacıyo evde

Her türlü haşerattan acaip tırsıyorum. Hatta isimlerini duymak bile korkutuyor beni. Bir keresinde mutfakta kocaman bi böcek görmüştüm elimdeki çay tepsisini fırlatıp kaçmıştım hiç unutmam :olamaz:. Niye bunları anlattım bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun
Sagol canım hasere bu korkulmayacak bıse degıl bende gorunce pecete ıle alıp atıyorum hemen ama o atma anımı bı gor cıglık cıglıga :)

Kayinvalidemin evinde vardi esim bocek ilaclama sirketinden adam cagirdi onlar halletti yoksa oraya adim atmamaya karar vermistim cunku oglumu uyuturken bacagimda gezdi ve ben cildirmistim o gun son oldu
Yaa ondan sonra gelmedı mi kesın cozum mü bu ilaçlama bı kac yerle görüştüm fiyat aldım komsularımda da var onlarla beraber yapalım dıyorum ama guvenemedıgım ıcın öncülük yapamıyorum

Sabah gıdıcem eczaneye işe yaradı yani 2 yasında kıızm var takıntı yaptı cocuk bocek bocek dıye kacıyo evde
Evet kesin çözüm ama evde çocuk varsa ilacın zararını bilemiyorum yani,isterseniz ilaçlama şirketiyle bir görüşün

Evet kesin çözüm ama evde çocuk varsa ilacın zararını bilemiyorum yani,isterseniz ilaçlama şirketiyle bir görüşün
Görüştüm ama kesın çözüm olur mu bılemedım işte nette bazı yerlerde ıse yaramadığı yazılmıs 40 daıre var burda hepsı ılaclanmalı :(

Ayy çok kötü oldum sizi düşünemiyorum.

Öğrenciyken kaldığım apartmanda aynı sorun vardı. Tüm apartmanı 3 kez ilaçladılar farklı günlerde. Sanırım 2 gün arayla yapmışlardı. Benim kediler böcekleri yediği için apartmanı böcek bastığından haberim yoktu ne güzel. Ancak sorun tekrarlamış sonrasında. Aynı şekilde arkadaşımın apartmanında da oldu ve ilaçladıktan sonra geri geldiler.

O yüzden kendiniz uğraşıp kurtulmalısınız çünkü her yere yuva yaparlar. Bulaşık makinesinin içine bile... Fısfıs şeklinde hamamböcekleri için böcek ilaçları var. Hani yazın sivrisinekler için olanını sıkarız ya etrafa öyle kutuda aynı. Bilinen bir marka r... ile başlıyor. Onunla bu böceklerden kurtulan çok insan var. Bütün eşyaları indirip bütün evi temizlemek gerekiyor ama çok zahmetli. Dipköşe bütün yumurtalardan kurtulmanız lazım. Bütün evi temizledikten sonra da apartmanı ilaçlamaya ikna edin. Deneyelim bakalım diye konuşun. Diğer evlerden de gelmesin kesin çözüm olsun. En azından diğer evlerdeki sayı azalır size taşmaz.

Evi yakmayı önermediğim kaldı bi :KK70:

Biz de evi yeni aldığımızda temizlik yaparken farkettik bizden önce oturanlar nasıl oturdu anlamadık. Taşınmadan önce güzelce ilaçladı eşim evi ardında boya badana temizlik... ama apartmanda komple var öyle olunca 2 yıl önce tekrar başlamıştı bir şekilde diğer dairelerden bulaştı .bu sefer komple aparatman ilaçlandı merdiven boşlukları dahil ancak öyle kurtulduk. Yanı komple bina ilaçlanmazsa bir şekilde tekrar geliyorlar

ilaçlamacı bey kesin, en net, en sağlıklı ve uzun vadede en ekonomik çözüm.

İlaçlama kesın cozum oldu yani. Pekı bu bulasık makınesı fırın falan onların ıcını açtılarmı
icini acmadilar ama lavabo altini ve bulask makine buzdolabi gibi seyleri cektirdiler
ne bocegi oldugunu soylerseniz ona gore geliyorlar

asla vurmayın vurup öldürdüğünüzde yumurtaları etrafa saçılıyor. bizim eski evimizde vardı. babam en son ziraatten özel bir sprey aldı. bu spreyi özellikle kuytu yerlere sadece mutfakta oluyor zaten çekmecelerin altı mutfak tezgahının en değmeyen yerlerine sıktık. ve kurtulmuştuk. ama binada varsa tekrar gelme ihtimalleri var

Back
X