Lütfen hepsini okuyun ve cevaplayın! :117:
O kadar çok derdim var ki. Bunlardan iki tanesini bu konuda toplayacağım. Bir tanesini de erken adet olduğumdan sinirlerim bozuk olduğunu yazmıştım zaten. Dönelim konumuza :103: :92:
Birinci derdim:
Öncelikle yüzmede çok iyiyim. İlçe çapında madalyam var ve ilde derecem var ve bu beni mutlu etmiyor. Çünkü vücudum erkek vücuduna dönmeye başladı! :26: Boyum 1.71 bence normal hatta bazılarına göre uzun bile. Ondan memnunum.Kilom 62 o da vücudumda fit şeklinde gözüküyor ama hem de ne fit!
Son beş yıldır yüzmede fazla abarttım yazın (ramazanda ve adet günlerimde aksasa da) hergün yüzdüm ve kışın hafta sonları yüzmeye devam ettim. Sorunuma gelelim; Omuzlarım genişledi. Bacaklarım kaslandı. Kollarımda abim kadar kas var. İşin garibi yavaşdan tahta vücut oluyormuşum gibi geliyor. Hala yuvarlak hatlarım kaldı ama yüzmeye devam edersem o da gidecekmiş gibi duruyor. Benden 2 yaş büyük arkadaşım yüzmede ilde birinci oldu. Kızın göğsü yok, göbeği sırf kas, çarpık bacak ve bacakları futbolcu kası gibi. Omuzları desen babamınki kadar olmuş. "Vücudundan memnun musun" dedim. "Ben böyle erkek gibi olmayı kendim seçtim. Eskiden manken gibiydim ama yüzmeyi seviyorum" dedi. Ben böyle olmak istemiyorum
Annemler başarılarımdan gurur duyuyor ve devamını istiyor. Ödüller malum bilgisayarlar Iphone Ipad derken onlar da memnun. Bırakmak istiyorum yüzmeyi sırf vücudum için. Mimar olmak istiyorum. 19 yaşıma giricem kararlarımda çok zıtlaşıyoruz annemlerle.
1. olmak güzel his. Ya güzellik? Profesyonelliğe bir kaç senem kalmışken bırakırsam sülalecek hayal krıklığı. Bırakmazsam olimpiyatlardaki yüzücüleri gördüyseniz beni anlarsınız- Kimse benimle evlenmeyi bile düşünmez. Ne yapmalıyım arkadaşlar büyüklerim bana bir öneride bulunun...
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
İkinci derdime gelelim:
Neden mi vücudumu bu kadar önemsiyorum?
Oturduğumuz yerde bir genç var. Soyadını söylesem reklamları takip ediyorsanız eğer hemen tanıyabilirsiniz. Sormayın
Ona aşığım.
Zengin olduğu için mi değil mi bilmiyorum. Parası önemli değil diye düşünüyorum. Biliyorm yanlış anlayacksınız ama ben onu gerçekten seviyorum. 11 yaşından beri tanışıyorz ne saklambaçlar ne oyunlar oynadık. Geçen bana "bir abi gelecekti borcum var ona cüzdanım evde kaldı 10tlen var mı" dedi. 6 yıl sonra ilk defa konuştuk ve ben eridim bittim.
Yok dedim ve yürümeye başladım aptal gibi.Kızım git sobet konusu aç! Neyse konumuza dönelim geçen arkadaşımla yürüyordum (Bir ara sapıklaşmış arkadaş diye konu açmıştım da kapatmışlardı kimse inanmadı diye,o kız) piknik yerinde oturmuş arkası dönüktü ve kankasına "La oğlum aşık olcağım kişinin bi kere vücudu kadın gibi olacak. Ergen kızlar gibi değil." dedi. Şimdi beni anladınız mı? Problemimi? Seneye bu zamanlarda bu yerden taşınıcaz yine buranın yakınına ama onun evini göremiyeceğim bir yere.
Harekete geçmeli miyim? Geçsem ne yapıcam!!!? Sadece benden borç istedi diye konuştuk![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Yüzmeyi bırakmalı mıyım? :26:
O kadar çok derdim var ki. Bunlardan iki tanesini bu konuda toplayacağım. Bir tanesini de erken adet olduğumdan sinirlerim bozuk olduğunu yazmıştım zaten. Dönelim konumuza :103: :92:
Birinci derdim:
Öncelikle yüzmede çok iyiyim. İlçe çapında madalyam var ve ilde derecem var ve bu beni mutlu etmiyor. Çünkü vücudum erkek vücuduna dönmeye başladı! :26: Boyum 1.71 bence normal hatta bazılarına göre uzun bile. Ondan memnunum.Kilom 62 o da vücudumda fit şeklinde gözüküyor ama hem de ne fit!
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
İkinci derdime gelelim:
Neden mi vücudumu bu kadar önemsiyorum?
Oturduğumuz yerde bir genç var. Soyadını söylesem reklamları takip ediyorsanız eğer hemen tanıyabilirsiniz. Sormayın
![KK36 :36: :36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
![KK36 :36: :36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Harekete geçmeli miyim? Geçsem ne yapıcam!!!? Sadece benden borç istedi diye konuştuk
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Yüzmeyi bırakmalı mıyım? :26: