- 20 Haziran 2007
- 175
- 76
- 318
"bu kez son" demekten bıktığım için, durmadan baştan başlamaktan sıkıldığım için, vücuduma hak ettiği enerjiyi ve gücü çok gördüğüm için son "diyet" bu. "diyet" diye yazdım çünkü bu 2 ay yapıp sonra bırakacağım, pizzalara her akşam dışarıdan yemeklere tıkınmalara döneceğim bir süreç olmayacak artık. kendimi değiştirmek için, alışkanlıklarımı değiştirmek için, iyi beslenmek ve iyi hissetmek için yapıyorum bunu. koşarken 2 dakikanın sonunda nefes nefese kalmamak için, 30 yıl sonra da zinde ve esnek olabilmek için, sağlığım için yapıyorum. görünce öyle aşırı bir kilom yok belki ama ben bu berbat yeme alışkanlıklarını, sıkıntıdan yemeleri, moralim bozulunca yemeleri on yıldan fazla zamandır sürdürüyorum ve artık yeter dedim. hedef kilom sadece bir hedef olması için var, yoksa ne zaman kendimi iyi hissedersem, ne zaman sağlıklıysam o zaman anlayacağım amacıma ulaştığımı. burası da günlüğüm olsun diyorum işte, kendime saklamadan herkesle paylaşırsam daha çok motive olcağıma inanıyorum. 25 yaşındayım, boyum 164, kilom 64. Hedefim 50lerin ortasına gelmek, 54-55 kiloda fit olmak içinn buraya yedikledimi, beni motive eden resimleri, yaptığım egzersizleri yazıcm, haftada ya da 2 haftada bir de kilo güncellemesi düşünüyorum.
Dünkü kahvaltım:
2 dilim çavdar ekmeği
beyaz peynir 1-2 kibrit kutusu
roka
şekersiz
Ara öğünüm:
Yeşil çay
Ara öğünüm:
1 kutu activia sade
Öğle yemeğim:
Bir küçük kase etli nohut (şirketteki yemeklerle kısıtlı olduğumdan çok seçeneğim yok, ama yanındaki pilavı yemedim mesela.)
Bir küçük parça ekmek
Ayran
Ara öğünüm:
Kepekli krakerle 1 çay kaşığı bal
Akşam yemeğim: (yedi buçuk gibi bitmişti)
1 yumurta
salata
Bir kaşık labne peyniri
Bir küçük dilim muzlu kek
------
Bugünkü kahvaltım:
2 dilim çavdar ekmeği
bir iki tane peksimet
beyaz peynir
1 çeri domates
2 küçük salatalık
Öğlen yemekte rosto ve sebze sote var, patates püresini yemeyip sadece et ve sebzeyi yiyeceğim. Az sonra da activiamı.
Sabah-akşam iş-ev arası yolu yürüyorum, haftada 2 gün de yogaya gidiyorum. Yogayı 3-4 güne çıkarıp evde de egzersiz yapmaya başlayacağım. Kendime 2 tane 1,5 kiloluk ağırlık alarak üst beden hareketlerini de yapacağım, kas direncini ve kemikleri güçlendirmek için. İşte masamda yarım litrelik bir şişe duruyor, onu günde 3-4 kez doldurup içmek için zorluyorum kendimi. Evde de 3-4 bardak su mutlaka. Elma sirkeli suyu 2 gündür deniyorum, tadı çok iğrenç olduğundan içine limon suyu da sıktım, o zaman hafif kokusu dışında çok belli olmuyor. önerisi ve tavsiyesi olanları beklerim
Dünkü kahvaltım:
2 dilim çavdar ekmeği
beyaz peynir 1-2 kibrit kutusu
roka
şekersiz
Ara öğünüm:
Yeşil çay
Ara öğünüm:
1 kutu activia sade
Öğle yemeğim:
Bir küçük kase etli nohut (şirketteki yemeklerle kısıtlı olduğumdan çok seçeneğim yok, ama yanındaki pilavı yemedim mesela.)
Bir küçük parça ekmek
Ayran
Ara öğünüm:
Kepekli krakerle 1 çay kaşığı bal
Akşam yemeğim: (yedi buçuk gibi bitmişti)
1 yumurta
salata
Bir kaşık labne peyniri
Bir küçük dilim muzlu kek
------
Bugünkü kahvaltım:
2 dilim çavdar ekmeği
bir iki tane peksimet
beyaz peynir
1 çeri domates
2 küçük salatalık
Öğlen yemekte rosto ve sebze sote var, patates püresini yemeyip sadece et ve sebzeyi yiyeceğim. Az sonra da activiamı.
Sabah-akşam iş-ev arası yolu yürüyorum, haftada 2 gün de yogaya gidiyorum. Yogayı 3-4 güne çıkarıp evde de egzersiz yapmaya başlayacağım. Kendime 2 tane 1,5 kiloluk ağırlık alarak üst beden hareketlerini de yapacağım, kas direncini ve kemikleri güçlendirmek için. İşte masamda yarım litrelik bir şişe duruyor, onu günde 3-4 kez doldurup içmek için zorluyorum kendimi. Evde de 3-4 bardak su mutlaka. Elma sirkeli suyu 2 gündür deniyorum, tadı çok iğrenç olduğundan içine limon suyu da sıktım, o zaman hafif kokusu dışında çok belli olmuyor. önerisi ve tavsiyesi olanları beklerim
Son düzenleme: