- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
Kocacığının merakı olabilir benden söylemesi.Bu çocukların görüşme meraki.. Kuzenlerin arasıni acmam gerekecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocacığının merakı olabilir benden söylemesi.Bu çocukların görüşme meraki.. Kuzenlerin arasıni acmam gerekecek
Aşkı memnu gibi. Bu lavaboya gidiyor sözde eşi gelip telefonla konuşuyor gelin aşkını itiraf ediyor kocası reddediyor falandı filandı. Yeşilçam yanında halt etmiş. Bence aralarında bir şey olduğunu bir şekilde öğrendi hazmedemiyorBunu uydurduğunuza o kadar eminim ki. Aylardır bunu yazıyorsunuz ben hiç inanmıyorum çünkü birinin sizi desteklemesi lazım. Kocayla pardon eski kocayla fingirdeşmek isteyen gelini her platformda taşlarlar, sizin durumunuzdakine de empati sempati duyarlar. Sabah uyanıp yüzünüzü yıkayıp ilk bunları mı kuruyorsunuz kafanızda? Keşke o gelin konu açıp kendisi de yazsa bir şeyler. Hangisi hayal kurgu hangisi gerçek biz de bilsek. Acayip enerji emici sabit fikirli ve içi yeşermiş birisiniz.
Milletin eli tutuldu yoruldu size sayfalarca yorum yaptılar. Tık yok, gelin ve kocam gelin ve boşandığım kocam... Pardon gönlünüz birdi unutmuşum. Konuyu ilk kez okuyanlara hiddetlenip coşmadan önce konunun öncesini okumanızı tavsiye ederim, eliniz boşuna yorulmasın.
Resmiyette boşandık bana formaliteden dedi ama kandırıldım galiba birdaha evlenme olmayacak
Ne kuzeni yahu, eşinle gelin o evde neler yapacak acaba?Bu çocukların görüşme meraki.. Kuzenlerin arasıni acmam gerekecek
Kaç defa oldu bu gizlice telefon konuşmalarını duyma mevzusu. Onu sallıyor kesinlikle.Aşkı memnu gibi. Bu lavaboya gidiyor sözde eşi gelip telefonla konuşuyor gelin aşkını itiraf ediyor kocası reddediyor falandı filandı. Yeşilçam yanında halt etmiş. Bence aralarında bir şey olduğunu bir şekilde öğrendi hazmedemiyor
Bu ne şimdi yaa. Bir an kendime meydan okudum kalk yap yarına soğuk soğuk yersin diye ama neyse ki fırına koymamışsınız da sakinleştim oturdum geri. Fırın sütlaç yazsaydınız ocağı açmıştım bileDiyecek bir şey bulamadım en iyisi sütlaç tarifi vereyim.
Sütlaç yaparken pirinci önce su, sonra sütle pişirmelisiniz. Sütü eklemeden önce pirinçlerin suyu iyice çektiğine de emin olmalısınız. Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta da sütün soğuk olması. Sütlacın kıvamının iyi olması için soğuk sütten şaşmayın.
Birakma beni, ben sana yaşlanınca bile bakarim çok seviyorum, gitme, tamam ben baska evde kalıyorum zaten diyor .. Evini dağıtmam ara ara sizi görmeye geldiğimde diyor .. Hiç bir yeri kirletmem, param senin diyorCevap vereceğini umarak yazıyorum. Neden çocuğunu alıp gitmiyorsun annenin evine?
Bu çocukların görüşme meraki.. Kuzenlerin arasıni acmam gerekecek
Şekerini tam ocağı kapatmaya yakın eklemek lazım dibi tutmasın diyeDiyecek bir şey bulamadım en iyisi sütlaç tarifi vereyim.
Sütlaç yaparken pirinci önce su, sonra sütle pişirmelisiniz. Sütü eklemeden önce pirinçlerin suyu iyice çektiğine de emin olmalısınız. Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta da sütün soğuk olması. Sütlacın kıvamının iyi olması için soğuk sütten şaşmayın.
Napolyon bile parayı bu kadar sevmiyordu..Birakma beni, ben sana yaşlanınca bile bakarim çok seviyorum, gitme, tamam ben baska evde kalıyorum zaten diyor .. Evini dağıtmam ara ara sizi görmeye geldiğimde diyor .. Hiç bir yeri kirletmem, param senin diyor
Bence uzak akrabalar bunlar. Ben daha önce sordum hayır değiller dedi. Evlilik bitince akrabalık bitmiyor, gelinle aile bağları da var. Kardeşinin o tarafla görüşmesi gitmesi gelmesi gayet normal bu durumda. Hazmedemiyor, kendi istenmeyen gelin olmuş kabul edilmemiş ama gelinin herkesle diyaloğu var. Kadın avukatmış, napsın senin kocanı? Kendini haklı çıkarmak için buradan destek görmek ah vah okunak için böyle katıyor da katıyor, uyduruyor da uyduruyor. Sanan ne boşanmışsın bitmiş gitmiş. Kapat kapını kim ne yaparsa yapsın sana ne, adam boşanmamışlar gibi geliyor kalıyor, konu sahibi de temizliğini çamaşırını pisliğini temizliyor. Bu forumdaki en ilginç kişilik listesinde benim ilk üçümde bu konu sahibiNe kuzeni yahu, eşinle gelin o evde neler yapacak acaba?
Sanki çocuklar için gidiliyor oraya.
Garip garip şeyler yazma.
Eski eşin tek gidip ne alaka denmemesi için kızını bahane ediyor.
Boşandığın kocanla kardeşin ve ailesinin ne işi var artık?
Esimin cinsel problemleri varYa saçmalama,,annesi başında yokken o çocuğa kim bakacak. Ya hiç hoş olmayan şeylere şahit olsa? Sen diyorsun ilişkileri var diye.
Esimin cinsel problemleri var
Göndermeyeceğim, zaten esim seçimlerde memlekete gidecek tekrar dönmez, cocuklar bendeYa, sen şaka mısın? Sence bayramda kızının sen dururken o saçma aşk üçgenindeki evde bulunması normal mi? Cinsel problemleri olması adamla kadının soyunup, öpüşmeyeceği anlamına mı geliyor?
Ne gibi bir cinsel problem? Sizinle bi şey yaşamak istemiyor olmasın? Aldatan erkekler eşleriyle münasebeti keserler genelde.Esimin cinsel problemleri var
Aynı evde kalmak, beraber bayram geçirmek icin uzak akrabalık değil yakın olmak gerekir.Bence uzak akrabalar bunlar. Ben daha önce sordum hayır değiller dedi. Evlilik bitince akrabalık bitmiyor, gelinle aile bağları da var. Kardeşinin o tarafla görüşmesi gitmesi gelmesi gayet normal bu durumda. Hazmedemiyor, kendi istenmeyen gelin olmuş kabul edilmemiş ama gelinin herkesle diyaloğu var. Kadın avukatmış, napsın senin kocanı? Kendini haklı çıkarmak için buradan destek görmek ah vah okunak için böyle katıyor da katıyor, uyduruyor da uyduruyor. Sanan ne boşanmışsın bitmiş gitmiş. Kapat kapını kim ne yaparsa yapsın sana ne, adam boşanmamışlar gibi geliyor kalıyor, konu sahibi de temizliğini çamaşırını pisliğini temizliyor. Bu forumdaki en ilginç kişilik listesinde benim ilk üçümde bu konu sahibi
Hap kullanmak durumunda kalıyor ama kalbide sorunluNe gibi bir cinsel problem? Sizinle bi şey yaşamak istemiyor olmasın? Aldatan erkekler eşleriyle münasebeti keserler genelde.