Bir daha görücü mü tövbe

O tehdit sayılıyormuş ya çok düşündüm yoksa seni şikayet edeceğimdemek tehdite giriyormuş , araştırdım da biraz. Yoksa ah ah demez miydim, babasının çiftliği gibi neler var daha bunlar özeti inanın

O kadar iğrençlerdi ki anlatamam.Bir de annesi namaz kıldı evimizde normalde kılmıyormuş

Oğlan dura dura koç olur kısmında koptum resmen yha ne kendini beğenmiş insanlar Allah kurtarmış ama keşke şikayet etseydiniz bir insana gereksiz yere hakaret edilmeyeceğini öğrenseydi mühendis bey.
Haddi bildirmek istiyorum aslında o korkuyu yaşasın istiyorum onun

bir yaşıma daha girdim... O zaman ne diyoruz oğlan dura dura ne oluyodu unuttum şaka bir yana iyiki bu yönünü görmüssünüz

6 ay süresi var ama olayı büyütürler baya çirkef aileler maalesef.

Hiç birşey yapamazlar. Hatta şikayetçi olursanız muhtemelen ilk olarak uzlaştırmaya gider. Uzlaştırmada edim olarak da bütün sosyal medya hesaplarından yaptığı eşeklik için herkese açık şekilde özür mesajı yayınlamasını istersiniz rezil olduklarıyla kalırlar. Bence şahane olur

Aman yok ya ne tehditi
Sen görceksin demiyorsun ki
Yapacağın eylemi söylüyorsun
Zaten ana kuzusu tırsak birşey dedikoducu teyze modunda çirkefe bağlamış kalkıp da tehdit etti demez
Tırssın yeter
Ben olsam yapardım

Çok isabetli karar vermisin boşver baslamadan anlaman iyi olmuş.10 bin maaşın varsa elini sallasan ellisi kardeş yaz sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…