Bir daha görücü mü tövbe

verilmiş sadakanız varmış desene
anasına çok düşkün olan erkekten hayır gelmez
belliki sizi beğenmişler olumlu görmüşler siz reddedince de gururlarına yedirememiş size çamur atmışlar .
bir mühendis olarak 10,000 tl maaş alıyorsa az alıyor demektir. hava attığı maaşta sanarsın günlük haftalık maaşı

10 bin para mı ya ev kirası olmuş 5000 5 binlemi geçinecektiniz tut ki sizde yerleşemediniz bir yere ev hanımı olmuş olsaydınız ! Birde şeytan görümce ile yılan kaynanan ile ömür törpüleyip duracaktınız …
Çok iyi olmuş böyle kendini bilmezleri haddini bildirmeniz

İnstagramını bildiğine göre o seni zaten beğenmiş. Yani ankara'dan gelip ilk defa gördüğüne inanmadım. Zaten olumlu demişler.

Yalnız hayır dediğin isabet olmuş allahın sevgili kuluymuşsun. Çirkef ve çiğler.

Iyyyy nasıl toksit bir aile karşımda olsa boğarım valla bune okurken daraldım sanki bana söyleniyor. Adam diye geçinmesin 10 bin maaş alsa ne trilyon verse kendine karakter alamaz haspam

10 bin TL'yi şu devirde 50 bin TL saniyordu zati muhterem..senin aldığın 10 bin TL zannetmiyorum mazotuma yeteceğini deseydin ya kız

astsubayin biride bana reddedince sen kimsin kariyerim seni gibi kactaneesini alir。 universite okuyunca kendini bi halt sandin。demisti bi an o geldi aklima seneler sonra

Ayy hakikaten şu an az değil mi zaten 4K'dan asagi ev yok 1K da faturalar e maaşın yarisi gitti? Övünülecek değil üzülecek bir sey 10K kazanmak
O senelerde iyi paradirda pasamiz evde kalmış kartlasiyo haberi yok oyun havası sözü nu yollamış bide

Bi an konunun sonunda evlendik diyeceksin diye ödüm koptu O zibidiyle evlenene Allah büyük sabır versin umarım kendileri gibi birini bulurlarda masum bi kıza yazık olmaz. En azından başında çekinmemişler söylemişler görgüsüz ve çirkef olduklarını şanslısın aslında Tövbe ya ben şahsen öyle bi mesajla karşılaşsam instagram ss alıp paylaşırdım Eleştirilere hiçbir zaman kızmam sosyal medyada ama hakaret küfür tarzında mesajla karşılaşırsam hemen ekran fotosunu çeker atarım o zaman onlar beni engelliyor bir daha yazmıyorlar. Cidden sinirim bozuldu okurken bu özgüven nereden geliyor acaba? Evde kalmanın hıncını senden çıkarmışlar

Yiyici, ana kuzusu, reddedilince kendini kaybeden, kendini boş yere öven nesli bir türlü tükenemeyen erkeklerden. Bende reddedildim hatta psikopata da bağladım ama ben öğretmenim, senden daha iyi eğitim aldım, çirkin demedim. Bir de 32 yaşında bu kafayla evlenemez o. Önyargılıyım evet ama 30'lu yaşlarda görücü usulü ile evlenmeye çalışan adamdan şüphelenirim bir. Bu konuyu hortlatmasanız iyiydi geçmişteki exim aklıma geldi

oğlan dura dura koç olur, kız dura dura hiç olur mu ahahahaha bu ne demek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…