- Konu Sahibi rengarenkdunyam
Merhaba, burada yaklaşık 4 sene önce yazdığım şüphe isimli bir konu vardı, şu meşhur hocadan bahsettiğim acabalarla dolu olan uzun bir konu... Neyse diyeceğim o değil, ben hocadan sonra kimseye birşey hissedemem asla diyordum dolu dolu 1 senede gözüm kimseyi görmedi açıkçası halada gördüğünü zannetmiyordum ama geçen gün garip birşey oldu. Arkadaşımın boşanma davası vardı bir avukat bulmuş beraber avukatın bürosuna gittik, biz gittiğimizde büroda bizim görüşeceğimiz bayan avukat yoktu , başka bir erkek avukat vardı, bizim avukatımız gelesiye kadar o ilgilendi bizimle, sohbet etme ortamı oldu desem daha doğru olacak.Davanın ne davası olduğunu sordu öyle başladı muhabbet, işte boşanma davalarının zor olduğundan bahsetti. Baştan arkadaşım ile büroya hiç gidesim yoktu, gittiğimde de çok sıkılacağımı düşünmüştüm ama birden kendimi muhabbetin içinde buldum, o avukat ile karşılıklı sohbet etmeye başladık, küçük yaşta anne babasının boşandığından bahsetti, konuşurken duygularını hissettiriyordu ve çok içtendi konuşmlsrı, ilişkilere karşı bakışından, bir ara siz evlimisiniz diye sordu, yok hala okuyorum diyince gülümsedi, ne güzel en güzeli bence dedi, sonra bizim avukatımız geldi onunla kendi konumuzu görüştük ve çıktık. Dışarı çıktığımızda arkadaşıma şu soruyu sordum, ben içeride kötü mü sohbet ettim dedim? Çünkü uzun zamandır karşı cinsten biriyle sohbet etmemiştim ve hoca karşı cinsle sohbet edemediğimi düşünürdü ama aradaşımın cevabı beni şaşırttı. Siz içerde o kadar güzel sohbet ettiniz ki ciddi diyorum sana ortamın havası bile değişti kızım farkında değil misin adam sana evli olup olmadığını bile sordu dedi...
Diyeceğim şu düşününce yarım saat bile olsa birisiyle sohbet ettim dedim ve uzun zamandan sonra keyifli bir sohbet oldu benim için hani konuşmanın devamında ne gelecek olmadı çok akıcı bir sohbetti ve bana çok iyi hissettirdi, az bile olsa içimde birşeyler kıpırdadı,belki dedim birisini seevebilirim dahada önemlisi belki birisi beni sevebilir dedim, birisinin gözlerimin içine bakarak konuşmasını özlemişim çünkü. Eve gelince o avukatın sossyal medya hesabına baktım, kendi halinde keyifli biri :) arkadaşımın söyledikleri aklıma geldi sonrada hoca vakası ve kendimi frenledim açıkçası, bir daha dedim emin olmadan karşıdan adım gelmeden birşeyler yapmak asla yok :) Umarım birgün hayatıma girecek kişi ilede böyle güzel sohbet ederim :)
Diyeceğim şu düşününce yarım saat bile olsa birisiyle sohbet ettim dedim ve uzun zamandan sonra keyifli bir sohbet oldu benim için hani konuşmanın devamında ne gelecek olmadı çok akıcı bir sohbetti ve bana çok iyi hissettirdi, az bile olsa içimde birşeyler kıpırdadı,belki dedim birisini seevebilirim dahada önemlisi belki birisi beni sevebilir dedim, birisinin gözlerimin içine bakarak konuşmasını özlemişim çünkü. Eve gelince o avukatın sossyal medya hesabına baktım, kendi halinde keyifli biri :) arkadaşımın söyledikleri aklıma geldi sonrada hoca vakası ve kendimi frenledim açıkçası, bir daha dedim emin olmadan karşıdan adım gelmeden birşeyler yapmak asla yok :) Umarım birgün hayatıma girecek kişi ilede böyle güzel sohbet ederim :)