• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir daha asla sevmem demek kadar saçma birşey yokmuş anladım :))

rengarenkdunyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
909
443
103
İzmir
Merhaba, burada yaklaşık 4 sene önce yazdığım şüphe isimli bir konu vardı, şu meşhur hocadan bahsettiğim acabalarla dolu olan uzun bir konu... Neyse diyeceğim o değil, ben hocadan sonra kimseye birşey hissedemem asla diyordum dolu dolu 1 senede gözüm kimseyi görmedi açıkçası halada gördüğünü zannetmiyordum ama geçen gün garip birşey oldu. Arkadaşımın boşanma davası vardı bir avukat bulmuş beraber avukatın bürosuna gittik, biz gittiğimizde büroda bizim görüşeceğimiz bayan avukat yoktu , başka bir erkek avukat vardı, bizim avukatımız gelesiye kadar o ilgilendi bizimle, sohbet etme ortamı oldu desem daha doğru olacak.Davanın ne davası olduğunu sordu öyle başladı muhabbet, işte boşanma davalarının zor olduğundan bahsetti. Baştan arkadaşım ile büroya hiç gidesim yoktu, gittiğimde de çok sıkılacağımı düşünmüştüm ama birden kendimi muhabbetin içinde buldum, o avukat ile karşılıklı sohbet etmeye başladık, küçük yaşta anne babasının boşandığından bahsetti, konuşurken duygularını hissettiriyordu ve çok içtendi konuşmlsrı, ilişkilere karşı bakışından, bir ara siz evlimisiniz diye sordu, yok hala okuyorum diyince gülümsedi, ne güzel en güzeli bence dedi, sonra bizim avukatımız geldi onunla kendi konumuzu görüştük ve çıktık. Dışarı çıktığımızda arkadaşıma şu soruyu sordum, ben içeride kötü mü sohbet ettim dedim? Çünkü uzun zamandır karşı cinsten biriyle sohbet etmemiştim ve hoca karşı cinsle sohbet edemediğimi düşünürdü ama aradaşımın cevabı beni şaşırttı. Siz içerde o kadar güzel sohbet ettiniz ki ciddi diyorum sana ortamın havası bile değişti kızım farkında değil misin adam sana evli olup olmadığını bile sordu dedi...
Diyeceğim şu düşününce yarım saat bile olsa birisiyle sohbet ettim dedim ve uzun zamandan sonra keyifli bir sohbet oldu benim için hani konuşmanın devamında ne gelecek olmadı çok akıcı bir sohbetti ve bana çok iyi hissettirdi, az bile olsa içimde birşeyler kıpırdadı,belki dedim birisini seevebilirim dahada önemlisi belki birisi beni sevebilir dedim, birisinin gözlerimin içine bakarak konuşmasını özlemişim çünkü. Eve gelince o avukatın sossyal medya hesabına baktım, kendi halinde keyifli biri :) arkadaşımın söyledikleri aklıma geldi sonrada hoca vakası ve kendimi frenledim açıkçası, bir daha dedim emin olmadan karşıdan adım gelmeden birşeyler yapmak asla yok :) Umarım birgün hayatıma girecek kişi ilede böyle güzel sohbet ederim :)

Elbette kalp yeniden atiyo herkes oyle diyo bende cok istiyorum ama umarim sizin icin hayirli olan birini sevebilirsiniz tekrar :KK54:

Teşekkür ederim :) umarım herkes yüreğinin diğer eşini bulbilir :)
Ayy canım benim yazdığından heyecanını ben bile hissettim. Yaa ne kadar güzel inşallah hepimiz buluruz yüreğimizin diğer esini. Aşk meşk işleri de bana artık çok uzak geliyor ama belki bir gün kalbim yeniden çarpar kim bilir diyorum umut oldun bana:)

Çünkü uzun zamandır karşı cinsten biriyle sohbet etmemiştim ve hoca karşı cinsle sohbet edemediğimi düşünürdü ama

O hoca oyle dedi diye dogru olmasi gerekmiyor. Ki degilmis okudugumuz uzere. Daha once de biriyle konussaydin daha once cakmis olurdun o hoca denen herifin sacmaladigini

belki dedim birisini seevebilirim dahada önemlisi belki birisi beni sevebilir dedim,
Tabiki sevebilirsin. Tabiki senide seven olur. Gayet normal.

Kendini kapatma. O hocayla ne yasadin bilmiyorum ama sana iyi gelmemis.

Merhaba..konunuzu detayıyla hatirliyorum.sizin rumuzu görünce hemen tıkladim.o duygusal yogunluktan kurtulduğuna çok sevindim.aman sakınola avukata kendini kaptirma,akıllı kızsin güzel dusunmussun zaten.hoca ile iletişimi tamamen kopardinmi? Ne bileyim nasılsın şuan iyimisin merak ettim.

Ayy canım benim yazdığından heyecanını ben bile hissettim. Yaa ne kadar güzel inşallah hepimiz buluruz yüreğimizin diğer esini. Aşk meşk işleri de bana artık çok uzak geliyor ama belki bir gün kalbim yeniden çarpar kim bilir diyorum umut oldun bana:)
Merhaba :) emin ol aynı cümleleri kuruyordum mutlu olamam asla sevemem asla diye, sonuçta hayal kurdurup kurdurup ortada bırakn biri vardı aşk denilince içimde olan sadece bir hüsran kalp kırıklığıydı onu geçtim en son noktada kişisel olarak da zarar vermeye başlamıştı bana işte sen erkeklerle konuşamıyorsun, yaşından büyük giyiniyorsun cart curt derken özgüveni 0 noktasına gelmiş bir kişide bırakmıştı... Ama o gün o ortamda olmak hiç istemezken hiç tanışmadığım bir kişiyle güzel bir sohbet ettim, düşününce ilk kez birisini beğendim hemde yaşıtım :)) Ya bak ben diyorsam herkes der inan çok uzak değil :D

O hoca oyle dedi diye dogru olmasi gerekmiyor. Ki degilmis okudugumuz uzere. Daha once de biriyle konussaydin daha once cakmis olurdun o hoca denen herifin sacmaladigini

Tabiki sevebilirsin. Tabiki senide seven olur. Gayet normal.

Kendini kapatma. O hocayla ne yasadin bilmiyorum ama sana iyi gelmemis.
Ya konuşmak isteyen yada konuştuğum kişiler oldu ama iyi hissetmemiştim bu sefer farklı olarak mutlu hissettiren birşey oldu :)

Merhaba..konunuzu detayıyla hatirliyorum.sizin rumuzu görünce hemen tıkladim.o duygusal yogunluktan kurtulduğuna çok sevindim.aman sakınola avukata kendini kaptirma,akıllı kızsin güzel dusunmussun zaten.hoca ile iletişimi tamamen kopardinmi? Ne bileyim nasılsın şuan iyimisin merak ettim.
Merhaba :)) Öncelikle avukata kendimi kaptırmadım :) yani o gün yanından çıktığımda duygularım böyle kıpır kıpır yaptı ama yavaş dedim :) Belki bu sohbet iyileştiğime dair işarettir dedim, zaten olacak birşey varsa gelir o beni bulur dedim :) Okula devam ediyorum ve artık o hoca dersime giriyor ama şöyle birşey oldu önceden merhabalaştığımız kişi gitti birbirimizi görünce selam dahi vermeyen birisi geldi, düşünün yani adersime giriyor ama dersle ilgili bir sıkıntı yaşasam arkadaşıma danışır olmuştum, bunuda geçtim ben bu kişinin abisiyle konuştum bu konuyu, yani abisi sürekli sen neden böylesin diyip duruyordu, sonuç olarak bana sen yanlış anlamışsın dendi, o zaman dedim ki tamam kızım dur sen ne yapıyorsun , sende duygularında bu kadar basit değil deedim bende tamamen göz ile dahi bile iletişimi kestim, canımın acıdığı zamanlar oldu ama artık iyi hissetmeye başladım şu avukat olayıda iyileşmeye başladığıma emin hissettirdi. Hoca cephesinde sonuç şu son 3 haftadır yavaş yavaş iletişime geçmeye başladı ama ben göz temasını bile kestim. Bu hayat benim ve mutlu olmayı istiyorum :)) mesajınız mutlu etti , çok teşekkür ederim :)

Back
X