Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ksığımda bi ağrı var ya durup durup giriyo
evet haklısın canım evet ya bişiler yapmam gerek diyor değilmi insan çok zor yaşadıkların allahım yardımcın olsun dualar okutuyormusun yasinler meryem sureleri filan çok haklısın korkularında normal ama rabbim büyük umarım kavuşursun ene ksıa zamanda allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin rahmi kuvvetlendirici kürler kullansan böğürtlen kökü gibi hem rahmi filan dikiyorlar bazen düşük erken doğum filan olmasın diye böle bişiler yapıldımı
boş derken bişi çıkmadımı
hepimize nasip eder inşlh.rabbim kimseyi aratmasın.rahmim dikilmedi çünki her şey yolunda gidiyordu.birden oluyor her şey.bunda suyun azalış bebek 1 hafta 10 gün yaşar dediler.ben o gece doğum yaptım.hocalara gelince kimi sübyan var diyor onlar para alan hocalar tedavi ediyoruz diyorlar ama sonuç ortada.yok diyenler allah için okuyanlar ama onunda sonucu malum.her şey allahtan işte gerisi boş .
ne zaan yumurtladın canım bende bişiler hissediyorum ama kendimi öok dinlediğim için mi acaba
hepimize nasip eder inşlh.rabbim kimseyi aratmasın.rahmim dikilmedi çünki her şey yolunda gidiyordu.birden oluyor her şey.bunda suyun azalış bebek 1 hafta 10 gün yaşar dediler.ben o gece doğum yaptım.hocalara gelince kimi sübyan var diyor onlar para alan hocalar tedavi ediyoruz diyorlar ama sonuç ortada.yok diyenler allah için okuyanlar ama onunda sonucu malum.her şey allahtan işte gerisi boş .
2 3 4 yumurtladım yani 3 gün falan oldu ama ben kendimi pek dinlemiyorum dinlediğim zaman psikolojik olarak sıkıntıya giriyorum kendini dinleme boşver
bugün kimse yok ((
üşütme canım o zaman dikkat et kendine inşallah bebiş oluşuyordur rabbim yardımcımız olsun
ben burdayım geldim
kuzunaz ben 7 gün oruç tutmak istiyorum da
öğle ve akşam soğan kürü var ya
oruçlu iken nasıl ayarlıcam bana yazarmısın
inşş tatlım inşşş dua edin birbirimizden dualarımızı esirgemeyelim rabbim yardım etsin meleğim gelsin artık yaaaaa
kuzucum bugün kimse yok yaaabende çıkarım birazdan annemler bize 1 saatlik yolda oturuyolar eşim oraya bırakacak pztesiye kadar yokum çok kaynatmayın ben yokken okuması zor oluyo :)))))))))
canım gece sahur akşam iftar yapabilirsin ama aç karnına içilmesi de gerekiyor soğanın bu arada 7 gün oruç tutup iftarını açacağın suya 21 defa ya musavvir ya bari ya halik oku bişi daha öğrendim bi elmaay 1054 defa hüvallahül halikul bariu okuyup yarısını eşine yedirecekmişsin yarısınıda kendin yiyecekmişsin allah kabul eder inşallah
kıs yumurtlama günlerini iyi değerlendirseydin enreye gidiyorsun bittimi çalışmalar dualarım seninle bu arad merak etme hepinizle peygamber efendimizin duası olsun
kuzucum iyi akşamlar canım
bugün size sürpriz yapacaktım yaaa
inşallah tatlıkız allah beklediğin herşeyi
bir melek ile önüne sersin
sen gidincede kuzunazla devam ederiz kaynatmaya