- 12 Şubat 2007
- 5.966
- 65
- 40
kuzu 1 tane de ben okurum
okey canım sağol arapça değilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzu 1 tane de ben okurum
okey canım sağol arapça değilmi
canım 12-13. Günlerinde isen arısütü bal polen karışımı fayda edermi bilemiyorum ama soğan zaten adet bitiminden 7 gün sonra diyorlaryani 14. Günelrinde filan aslında benim saraçoğlundan okuduğum ilk ay adetine 15 gün kala başlayıp 15 gün diğer 3 ay filşanda adete 10 gün kala başlayıp 10 gün kullanmak gerekir diye biliyorum arı sütü bal polenide bence her an başlayabilirsin sonuçta gıda takviyesi heemn başla ve hamiş olana kadar ye yani yan etkisi yok faydası var zararı yok yani
kuşum elif demiştim ama kaçırdın sen heralde
mrhl arkadaşlar bende kendimi anlatayım izin verirseniz.12 yıllık evliyim pkoluyum.eşimdede sperm zayıflığı var.3 yıl önce tüp bebek sonucu hamile kaldım 5 haftalık düşük oldu.Daha sonra 1 yıl önce eşim keçi boynuzu kendimde hayıt otu kullandım ve bir mucizeyle hamile kaldım ama 4 aylık erken doğumla oğlumu kaybettim.bir cesaretle tüp bebeğe tekrar karar. verdik temmuzda yaptırdık. öncelikle genetik testlerimiz yapıldı. bir şey çıkmadı.her neyse yine güzel sonuç ikizlere hamile kaldım biri gelişemedi,ama kızım sıkı sıkı tutundu annesine 14 gün önceye kadar.21 haftalık yine erken doğum 3 saat yaşaya bildi kızım.çok ağladı sesi hala kulaklarımda.şimdi kara kara ne yapacağımı düşünüyorum.neden böyle oluyor ve ne yapmalıyım.bana akıl verin ne olur.
mrhl arkadaşlar bende kendimi anlatayım izin verirseniz.12 yıllık evliyim pkoluyum.eşimdede sperm zayıflığı var.3 yıl önce tüp bebek sonucu hamile kaldım 5 haftalık düşük oldu.Daha sonra 1 yıl önce eşim keçi boynuzu kendimde hayıt otu kullandım ve bir mucizeyle hamile kaldım ama 4 aylık erken doğumla oğlumu kaybettim.bir cesaretle tüp bebeğe tekrar karar. verdik temmuzda yaptırdık. öncelikle genetik testlerimiz yapıldı. bir şey çıkmadı.her neyse yine güzel sonuç ikizlere hamile kaldım biri gelişemedi,ama kızım sıkı sıkı tutundu annesine 14 gün önceye kadar.21 haftalık yine erken doğum 3 saat yaşaya bildi kızım.çok ağladı sesi hala kulaklarımda.şimdi kara kara ne yapacağımı düşünüyorum.neden böyle oluyor ve ne yapmalıyım.bana akıl verin ne olur.
Canım yaaa o kadar üzüldüm ki allah sabır versin sana sen allaha sığın canım herşeyde vardır bi hayır benim de 3 yıldır olmuyor tedaviye yeni başladık ben tedavi için geç kaldım şimdi çok üzülüyorum keşke daha öne başlasaydım diye ama demekki hayırlısı böyleymiş canım
yanlışta söylemiş olabilirim hüllişciğim sübtyan cini filanda diyorlar adına geçenlerde aynı senin gibi bir kadını kayınvalidem götürmüş hocaya ve o hoca buna kağıttan hırka şeklinde kesip üzerine hep arapça dualar filan yazmış giymesini sölemiş 15 vakte kadar 15 hafta veya 15 ay içinde olacak yeniden demiş böle çok duydum güvenilir birine gitsen bişi kaybetmezsin baksana diyorsun ki genetik testlerimiz filan yapıldı diyorsun
yavruceylan gelmiş canım hoşgeldin dün hiç gelmedin dimi sen canım
sağol canım ne kadar zorlarsan zorla kaderini yaşıyorsun işte ben 12 yıldır durmadan tedavi görüyorum.ama olmayınca olmuyor.sen geç kaldım diye üzülme evet vardır bir hayrı.sonu güzel olsun önemli olan o.ama insan sormadan edemiyor neden.ve ne yapmam gerek.rabbim büyük ama aynı şeyleri yaşarmıyım diye ödüm kopuyor.ne yapacağımı bilmiyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
boş derken bişi çıkmadımıhocalarada gittik.insan çaresiz kalınca her yola baş vuruyor ama oda boş çıktı.
yok kuzucum hi. gelemedim
Uyumuş kalmışım
Gece dua etmeye zor kalktım
ne var ne yok??
Geçmişe bakıyom ben de canım
sağol canım ne kadar zorlarsan zorla kaderini yaşıyorsun işte ben 12 yıldır durmadan tedavi görüyorum.ama olmayınca olmuyor.sen geç kaldım diye üzülme evet vardır bir hayrı.sonu güzel olsun önemli olan o.ama insan sormadan edemiyor neden.ve ne yapmam gerek.rabbim büyük ama aynı şeyleri yaşarmıyım diye ödüm kopuyor.ne yapacağımı bilmiyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun