bende varım sizin tanışmak isterim dertleşmek
bende varım sizin tanışmak isterim dertleşmek
mrblar hoşbulduk. nasılsınız kızlar. neşecim pek muhabbetlere katılamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum umarım en kısa zamnda alırız mutlu haberlerini test yapsan çıkmaz mı acaba? . ya artık ne olur hamile kalalım. kızlar ben iyice umutsuzlaşıyorum zaman geçtikçe ne yapcam bilmiyorum.
geldim canım yaaa sana mesaj yazdım gitmedi internette sorun oldu herhaldeneşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayol ben sizden daha çok giriyorum bu topigemrblar hoşbulduk. nasılsınız kızlar. neşecim pek muhabbetlere katılamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum umarım en kısa zamnda alırız mutlu haberlerini test yapsan çıkmaz mı acaba? . ya artık ne olur hamile kalalım. kızlar ben iyice umutsuzlaşıyorum zaman geçtikçe ne yapcam bilmiyorum.
benile konuşsanız
ayol ben sizden daha çok giriyorum bu topige
ben sizi daha yeni gördüm
yaa tahlile aslında cesaretim yok yaaa korkuyorum
geldim canım yaaa sana mesaj yazdım gitmedi internette sorun oldu herhalde
bende kapatıp açtım ve buradayım
11 ocak tahlil günün yani pazartesi canım
ama çatlatma ignesini yaptırdıgım gün dahil 12.günü adet olunur oda cumaya geliyor canım
inşallah hamileyimdir
yalnız hiç adet olacakmış gibi his yok
neşecim korkma yaa walla ben test meraklısıyım yaa çatlıyorum şimdi seni yerineee
yap artıkkkkkbilmiyorumkismile
çünkü olmayacaksın bebiş gelecek balım valla heyecanal bekliyorum
ayyyy inşallah canım ya
valla eşim benden sabırsız
daha çok heyecanlı
inşallah olur rabbim nasip eder inşallah
çünkü olmayacaksın bebiş gelecek balım valla heyecanal bekliyorum
umutsuzluk yooooook çalışmalara devam rabbim kisenin isteğini geri çevirmez
olacak tatlım inşşş ben kaçar kociş çağırıyo
ya tiryakcım yinede korkuyorum
bundan 2 ay önce düşügüm olmuştu
oda aşılamaydı ama bu son aşılamam
adet agrım yok ama dün geceden beri mide bulantım var ve sık idrara çıkıyorum canım
haklısın canım ama yok olmuyor. ya ne zormuş hamile kalmak insan başına gelince anlıyor adetini hesapla yumurtlamanı hesapla onu hesapla bunu hesapla . çalış çalış valla sıkıldım yoruldum
canım benimm çok ii anlıyorum seni ama ne biliim meraklı melahat çatlıyorummmeyvahedigeldismile
aslında yapsan sende rahatlarsın sonuç değişmeycek Rabbim hayırlısıyla bebişlerini gönderdi göbişine inşallahh
gerçektende zor valla
bazen bıkıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?