ayyy senin bu kocişinde varya
yalnız bırakıyorsun ama:gitme:
gene gelmeye çalışırım balımmm hadiii öptüüüümm kaş göz yapıp duruyo bugün yumurtlama günüün sonu boş geçirmeyi tatlım
tamam canımyapacam ama şimdi degil canım çünkü erken
yapacam ve haberiniz olacak ama sürpriz canım ilk önce kuzuya diyecem demiştim ya
neşecim en azından benim gibilerden bir adım önde sayılırsın en azından hamile kalabiliyorsun. hele şu an bence golü attın bitti artık sıkıntıların inşallah Allah nasip ederse.
ya bilemiyorum belirtilerde yavaş yavaş çıkmaya başladı ama
bebek var ondan mı yoksa psikolojikmi bilmem
yok akşam vermemsabırsızlıkla bekliyorum canım sakın akşam haber verme evde olurum öğrenemem sonra :)
inşaallah bebektendir canımmm:Saruboceq:
çıktı yola geliyo inşaallahh
bende hiç belirti yok yaa adet belirtisi sivilcem çıkmadı,son ki aydır adetten 4-5 gün önce lekeleniyodum o da yok, karnımda ağrımıyoo hayırdır inşaallahhCADIARZU
bende öyle düşünüyorum en azından dogum yaptım
sonra bir düşügüm oldu
inşallah bundada olur
seninle hiç konuşamadık canım
zeynep kızımın ölümü beni mahvetti onun yerini bil hassa dolduracak evlat istiyorum rabbimden inşallah nasip etmiştir canım inşallah
yok akşam vermem
bir ip ucu vereyim ögleden sonra 15:00 veya 15:30 gibi
yok canım ya yarın degil başka bir gün yaniinşaallah bu öğleden sonra yarın ki öğleden sonra olurr
kafamı takmamaya çalışıyorum belirti var mı, ağrı mı girdi vs vs.
ama aklımdan da çıkaramıyorum yaaa bu adet öncesi beni çok yoruyooosenağlama
yok canım ya yarın degil başka bir gün yani
ayyy ben sabrediyorum valla beni sabırsızlandırıyorsunuz
inşallah canım benimcanım evet konuşamadık ama okudum daha önceden çok üzüldüm. inş. canım çok üzülmüşsün ve acını biraz olsun azaltacak ve seni teselli edecek tek şey bir evlat. herkes çok inanıyor sende umutlsun içini ferah tut Allah yardımcın olur.
neyse sustum ben
seni de kudurtmıyım delikafadulden
ay benim için dua et yaa şu bi haftyı hayırlsıyla atlatıyım yemi ettim 15 ine kadar test yapmıcam die kendimi tutmam lazımmmmeyvahedigeldismile
dua ederim canım
günün geçtimi
canım evet konuşamadık ama okudum daha önceden çok üzüldüm. inş. canım çok üzülmüşsün ve acını biraz olsun azaltacak ve seni teselli edecek tek şey bir evlat. herkes çok inanıyor sende umutlsun içini ferah tut Allah yardımcın olur.
aaaaaaaaaaaa canım 1 hafta öncesi çıkarmıyok pazar günü günüm
ama kuduruk ben bi hafta kala test yapmaya başlıyorum normalde
zaten bu testlere verdiğim parayla tüp bebek yapardım kaydirigubbakcemile3
ama bu sefer yemin ettim kendi kendime 5 gün geçmeden yapmıcam die inşaallah bozmammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?