bende hamile kaldığımda 19 a yeni girmiştim:CüvCüv:
kuzucum sende yemeğe gidiyosun galiba bende çıkaıym anneme gidecem ordan doktora gidicez
dün karnımın sağ tarafının ağrısından acile gittik doktor muayene etti fln kan ve idrar tahlili bişey çıkmadı sadece karnında aşırı gaz birikmiş dedi zaten 1 haftadır inanılmaz bi gurultu var bide kadın doğumcuya gözük dedi
ama bu sancı gaz sancısı değil yumurtalığımın olduğu bölgede yumurtamda sağdaydı benim nolduki acaba önemli bişeymi doktor dün buscopan vurdu ama ağrısı devam ediyor hala
valla geçen ay hep öyle yaptım ama burdan bi arkadaş söledi ayşemi sölemişti kimdi insan anatomisi okudum diyordu ayaklarını duvara dayayımca spermler rahmin etratına yayılırmış içeri girmezmiş filan dedi bende o yüzden bu ay sadece ayıptır sölemesi diz dirsek pozisyonunda boşaldı eşim sonrada yüzüstü uzandım dün yarım saat bekledim önceki günde sabaha kadar öyle uyudum ya bi yandan da şöyle düşünüyorum annemin 4 çocuğu var biz 4 kardeşiz allahım affetsin 7 tanede aldırdı istenmeyen gebelik yani çoğu zamanda annemin doğum kontrol hapı kullandığını hatırlıyorum yani öle yastık olayı filan olmadan allah vermek istedinmi olur diye düşünüyorum hamamda hamile kalanlar bile var hem size bişi anlatayım annem babamla nişanlıyken sadece sevişmeyle bakireyken hamile kalmış benim teyzemle annemin ablasıyla babamın abisi amcam evliler bunların annem teyzemin yanına gelmiş memleketten babam amcamın yanında kalıyormuş sonra işte teyzemde çalışan bi bayandı hep neyse onlar yokken bizimkiler bir cahillik etmişler annem memlekete döndüğünde 3 ay adet görmemiş ve kasıkları batıyormuş filan halasının kızı hemşire almış dr a götürmüş dr demişki sen bakiresin ama hamilesin hamamamı gittin bir erkek çamaşırı filanmı giydin deyince annem demiş nişanlımla sevişme oldu düşünün yani ya biraz özel mesele oldu ama asıl amacım hamile kalmak ne kadar kolayken bazen bize bu zamana kadar olmadı elbet günü gelir
sekerim ben söölemiştim onu...ama su da bır gercek yuz ustu yatman ancak rahımın terse ıse etkılı olur..herhangi bir rahım anomalısı yoksa sırt ustu yatmalısın...cancaaaazzıımmm benım
e benim kafam karıştı sırt üstümü yüzüstümü yatıcaz:uhm:
rahım yapın ters falan degılse...bunu doktorlar muayenede soyler zaten rahım agzın ters dıye..böyle bir durum yoksa sırt ustu yatmalısın..ters ıse yuz ustu yatmalısın....
bide bişey sorcam benim hormon testimde progesteron 5.82 çıktı ama bu test normalde adetin 21 .ci günü yapılıyomuş benim 32. ci günümde yapıldı bu yumurta rezervini gösteriyomuş galiba bilgin varmı
sekerim ben söölemiştim onu...ama su da bır gercek yuz ustu yatman ancak rahımın terse ıse etkılı olur..herhangi bir rahım anomalısı yoksa sırt ustu yatmalısın...cancaaaazzıımmm benım
yanlış mı yaptık canım benimcim ya :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?