kıslar size bişi anlatıcam sabah sabah çok canım sıkıldı şimdi biz sabahları eşim ben abisi bi arabada geliyoruz eşim beni işe bırakmadan önce abisini bırakıyor iş yerine sonra beni işe bırakıp tekarar dönüyor işe neyse eşimin işyeri sanayi sitesinde tamammı hemen bizim dükkanın yanında bir oto aksesuarları satan bir dükkan var orada bir çocuk görüyorum hep yani 5. yada 6. sınıf öğrencisi yaşlarında eşime dedimki ya bu çocuk burdamı çalışıyor yoksa buranın sahiplerinin çocuğumu çocuk ta oraları süpürüyordu hayır dedi çalışıyor okula gitmiyormu filan sabah sabah eşimi sorguya çektim neyse baya bi sordum diyoki parası yokmuş annesinin hiç okula göndermemiş o kadar üzüldümki tövbe yarabbim senin işine karışılmaz sen böyle bakamayacak durumunda olanlara verme evlat rabbim haşa rabbimin bir biliği var hepimizi bir sınav için gönderiyor bu dünyaya ama düşünsenize 21. yüzyılda yız ve o çocuk bu devir de hiç okuma yazma öğrenmeyecek allahım ya okutmak bu kadar zor değil ki zaten kitaplar devletten ve okula bildirilse maddi durum olmadığı okul kesinlikle yardım eder devlette eder kıyafetlerini defterlerini alır okul yani okul için yardım etmeye kalksan yine göndermezler o çocuğun orda çalışıp kazanacağı haftada 50 milyon en fazla inanın bunu bile beklemiyorum küçücük dükkan o paranın kimseye hayrı olmaz bari çocuğu okulundan etmeselerdi hayatı boyunca okuma yazma bilememenin acısını çekecek o çocuk ne bilim yarabbi sen bilirsin onun sınavıda bu sanırım üzüldüm valla
haklısın cnm hiçbi kadın hoşlanmazki kahveden bizimki sigara içmiyo ondan öle bi derdi yok erkeklerin hepsi aynı biz sinirden ölünce onlar hiç bişey olmamış gibi şamata yapıyolar bende dün benimkine hiç yüz vermedim,ayy sende adamı fazla sıkma mide fesadı geçirmesin sonra sırnaşık şey
doğru sen çalışıyodun dimi unuttuum hayatım biz bile çalışmadığımız halde haşlayıp buzluğa koyuyoruz bi çok şeyi bu arada sen nereliydin kuzu
selam kızlar bnde çarş regl olmam lazımdı olmadım....ama cmrtesi kahv.bişiler gldi dünde geldi bgn hala bişi yk....nasıl olcak bilmy........
canım seni çok ümitlendirmek istemem benimde başıma çok geldi o kahve lekeler ama yerleşme kanamas da olabilir inşallah ta öyledir bir test yap istersen
Herkese slm bende 2 yıllık evliyim, eşimin sperm sayısında ve hareketliliğinde problem var.Doktorlar normal yolla olmayacağını aşılama dahi denememizin bir işe yaramayacağını direk tüp bebek denememizi önerdi ve haziran ayında denedik.2si tuttu embriyoların ama kalp atışı duymaya gittiğimiz kalp atışları alamadık maalesef ölmüşlerdi ve kürtaj olmak zornda kaldımRabbime bol bol dua ediyoruz.O bizim için en iyisini düşünüyor bizde ondan hiçbirzaman ümidimizi kesmeyelim.Bu yapılan kürlerin ve okunan duaların bi vesile olduğunu düşünüyorum.1haftadır havuç kürü yapıyoruz umarım işe yarar. rabbim tüm bebek özlemi çekenlere bebek nasip eylesin inş. Sperm ve hareketliliğe iyi gelicek tavsiyelerinizi ve dualarınızı bekliyoruz.
canım 3 ay gibi bi süre yok ortada sen yap hergün içirr. bu aradada allah izin verirse hamiş olursunn:CüvCüv::CüvCüv:..yeterki sen inancını yitirme.:Saruboceq:Kesinlikle katılıyorum sana cnm çaba göstermeden olmuyo.Dualarımızı her daim etmeliyiz.Buarada keçi boynuzunuda yiyor eşim ama kürü daha çok işe yarıyomş sanırım onada 1gün yaptk dün yapamadk bugn tekrr yapıcaz bakalım 3 ay yapılması gerekiyomş sanırım.
günaydın herkese listeden eksilen olmadımı dahaa
Kesinlikle katılıyorum sana cnm çaba göstermeden olmuyo.Dualarımızı her daim etmeliyiz.Buarada keçi boynuzunuda yiyor eşim ama kürü daha çok işe yarıyomş sanırım onada 1gün yaptk dün yapamadk bugn tekrr yapıcaz bakalım 3 ay yapılması gerekiyomş sanırım.
günaydın herkese listeden eksilen olmadımı dahaa
kuzucum hadı hayırlısı cok sevındım yumurtlamak demek herseyın yoluna gırıyo olması demek super sen sımdı zamanında adet olursun bu aralar duzenlı ılıskı mutlaka olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?