yaa aynı şey bendede varr yaa ne hasta oluyorum ne bişey amaa vajinaya sanki bıçak sokuyolarr acayip sızlıyooBENİM adet tarihim geçti bir gün sonra kanda gebelik testi yaptım sonuç 0.1 çıktı....
yani hamile değilim....ama bugün adetimden 5 gün geçti...hala adet olmadım...
ama vajinama ağrı vuruyor devamlı wc ye gidiyorum....
kasıklarım ağrıyor.......
acaba hamilemiyim yoksaa kistmi var.....
kuzunazz ablaa o yasemin değilmii..yavruceylandamı hamiş yoksa.günaydın şeker hoşgeldin sanırım yavruceylan hamile sonucu 18 lerde çıkmış hcg sinin
BENİM adet tarihim geçti bir gün sonra kanda gebelik testi yaptım sonuç 0.1 çıktı....
yani hamile değilim....ama bugün adetimden 5 gün geçti...hala adet olmadım...
ama vajinama ağrı vuruyor devamlı wc ye gidiyorum....
kasıklarım ağrıyor.......
acaba hamilemiyim yoksaa kistmi var.....
kuzunazz ablaa o yasemin değilmii..yavruceylandamı hamiş yoksa.
benım sancımda devam ediyo çok üşüyorum ayaklarım buz gibi
canım bak bu acabalar seni boşa ümitlendirebilir sen hemen bir test yap 5 gün geçmiş bunlar belirtide olabilir ama benim geçen ay yaşadığım belirtiler gbii hiç yaşamamıştım kasık ağrıları akıntılar filan idrara o kadar çok sık çıkıyordum ki ama sonuç negatifti maalesef şu anki aklım olsa hiç beklemez testi yapardım ve adet gecikmeme çare bulkur hemen adet olur yeni aylara bakardım diyorum hayırlısı olsun hakkında
2|yasemin-66 | 30|14.09.2009|sebepsiz-bebeklerin kalbi duruyor |ba tarçın çörekotu karışımı |09.10.2009 |zinco-s,folbiol,bebe aspirini ve b vitamini | yumurtlama düzenli|4444 tefriciye ,41 yasin,tesbihler
yaseminciğim hadi canım benim hevesimiz yarım kalmasın inşallah seni burda tebrik ederiz birlikte büyütürüz bebeişimizi teyzeleri ona cici bakar ve hiç bir yere gitmez hadi canım inşallah allahım sen yardım et hadi kıslar her birlikte yasemin için dua ediyoruz
Buarada tesbihatlarla ve okunacak dualarla ilgili bilgi verebilirseniz çok sevinirim arkadaşlar...
Herkese slm bende 2 yıllık evliyim, eşimin sperm sayısında ve hareketliliğinde problem var.Doktorlar normal yolla olmayacağını aşılama dahi denememizin bir işe yaramayacağını direk tüp bebek denememizi önerdi ve haziran ayında denedik.2si tuttu embriyoların ama kalp atışı duymaya gittiğimiz kalp atışları alamadık maalesef ölmüşlerdi ve kürtaj olmak zornda kaldımRabbime bol bol dua ediyoruz.O bizim için en iyisini düşünüyor bizde ondan hiçbirzaman ümidimizi kesmeyelim.Bu yapılan kürlerin ve okunan duaların bi vesile olduğunu düşünüyorum.1haftadır havuç kürü yapıyoruz umarım işe yarar. rabbim tüm bebek özlemi çekenlere bebek nasip eylesin inş. Sperm ve hareketliliğe iyi gelicek tavsiyelerinizi ve dualarınızı bekliyoruz.