kaydirigubbakcemile5
canım günaydın dün çıkmışım buna cevap veremdim eşime ben derim hep başka bir sosyal faaliyet bul kendine onu yap inan sesimi çıkarmam ama bu arada birde olsa kahveye gitmene sinir oluyorum diyorum ama allahtan şimdi kapalı ortamlarda sigara yasağı var o açıdan eskişye nazaran daha iyi tabi hiç gitmese daha iyi olur off akşam o kadar sinirlendim ama o gelince öyle bir şakaya alıyorki gülmeden edemedim önce keçi boynuzu suyunu içti sonra yemeğini yedi havuç suyu içti ardından fındık badem ceviz ben yattım ikide bir odadan sesleniyorum havucunu da iç onu da ye diyoki aşkım bi dakka midem allak bullak oldu hepsini peşpeşe bende dedimki bu saate kadar gelmezsen olacağı bu :) canım kurufasülye için geç oldu demisşsin de ben çalışıyorum biliyorsun kuru fasülyeyi akşam 6 da ıslatmıştım sonra şişincede haşladım haşlayıp difriz e atıyorum ben eve gelince yemek telaşı oluyor ya hazırda haşlanmış fasülyeyi filan pişiriyorum ondan öncede yeşilş mercimek haşlayıp attım buzluğa onuda yemeğini yapıyorum çorbasını bulgur pilavına filan katıyorum yani anlayacağın pişirmedim canım dolaba atmak için haşladım sadece