Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

KISLAR EŞıMıN SPERMLERıNı ALDIM GEÇEN SENE 27 MıLYONDU BU SENE 31 MıLYON OLMUŞ TABı BU 1 ML DEKı SAYI NORMALDE VERDıĞı SPERM MıKTARI 3,4 ML 3,4 ml deki sperm sayısıda 105milyon 400 bin çıkıyor hareketlilikte ileri hızlı hareketli %25 ileri hızlı hareketli olan sperm sayısı da 7 milyon 750 bin (1 ml de ) yavaş ileri hareketli %3 yerinde hareketli %2 hareketsiz de %70 bu değerlerin hepsi 1 ml deki değerleri

teşekkürler canım sağol:)kuzunaz baya ilerleme var naptın bakalım ne kürü uyguladın allah hayırlısını versin canım :)

KISLAR EŞİMİN SPERMLERİNİ ALDIM GEÇEN SENE 27 MİLYONDU BU SENE 31 MİLYON OLMUŞ TABİ BU 1 ML DEKİ SAYI NORMALDE VERDİĞİ SPERM MİKTARI 3,4 ML 3,4 ml deki sperm sayısıda 105milyon 400 bin çıkıyor hareketlilikte ileri hızlı hareketli %25 ileri hızlı hareketli olan sperm sayısı da 7 milyon 750 bin (1 ml de ) yavaş ileri hareketli %3 yerinde hareketli %2 hareketsiz de %70 bu değerlerin hepsi 1 ml deki değerleri
evet abla gerçektenn baya bii artmış..

teşekkürler canım sağol:)kuzunaz baya ilerleme var naptın bakalım ne kürü uyguladın allah hayırlısını versin canım :)

belki en fazla 1 hafta keçi boynuzu kürü kullandım ve geçen sene testi verdiğinde biz ilişkiye girdik ama eşim boşalmadı ertesiş gün numuneyi verirken kolay olsun diye ama geçenlerde bir arkadaş topikte kimdi bak hatırlayamadım senmi tiryak mı alpy mi kimdi ya çok ayıp olacak hatırlayamadım :utangac: ama uzun süredir gelmeyen bir arkadaştı heralde neyse o dediki uyarılma olursa spermler boşalmak için hücum ediyormuş bu yüzden hareketlilik sayı filan düşermiş bu yüzden bu sefer uyarma yapmadık canım onun dışında eşim çok sigara içen biri ve ağır taşıyan biri işi ağır çünki sanayi ve tıbbi tüp satışı yapan bir işyerleri var ee abiler patron olunca işin büyüğü küçük kardeşe düşüyor

sumeyrat naber ya eskisi kadar sık uğramıyorsun yada topik kalabalıklaştı ondan farketmiyoruz bu arada hamile filan kalırsan bize sürpriz yap ve yaz olurmu

bu arada kıslar bugün hep başım döndü bu saate kadar sanki uçuyor gibiyim sarhoş gibi yani pazartesi sendromumu acaba bu arada bana dua edin ne olur adet olayım

Yâ Mütekebbir" Bir kimse hanımıyla beraber olmadan önce 10 kere bu ismi okusa ve ondan sonra onunla beraber olsa ona Hak teala hazretleri salih bir zürriyet verir. (4)
kıslar bunu size yazmamıştım daha önce sanırım

belki en fazla 1 hafta keçi boynuzu kürü kullandım ve geçen sene testi verdiğinde biz ilişkiye girdik ama eşim boşalmadı ertesiş gün numuneyi verirken kolay olsun diye ama geçenlerde bir arkadaş topikte kimdi bak hatırlayamadım senmi tiryak mı alpy mi kimdi ya çok ayıp olacak hatırlayamadım :utangac: ama uzun süredir gelmeyen bir arkadaştı heralde neyse o dediki uyarılma olursa spermler boşalmak için hücum ediyormuş bu yüzden hareketlilik sayı filan düşermiş bu yüzden bu sefer uyarma yapmadık canım onun dışında eşim çok sigara içen biri ve ağır taşıyan biri işi ağır çünki sanayi ve tıbbi tüp satışı yapan bir işyerleri var ee abiler patron olunca işin büyüğü küçük kardeşe düşüyor

bendiiiiimmmmm...
cnm sonuclarına baktım da sayı olarak masallah iyi tabiki.
ama hareketsiz %70 dezavantaj tabi ama bunu hareketli hale getirmek imkansız değil.
bizim sayı ve harekette sorun yoktu morfoloji % 2 cıkmıstı sonra cok şükür oda yükseldi.zaten değişken bu değerler 3 kere üst üste alınan sonuçların ortalamasına göre teşhis konuyor. ama bu uyarılma konusu gerçekten doğru yanlıs hatırlamıyorsam bu testten önceki günde ilişkiye girdik ama boşalmadı demiştin bak hareketsiz sayınız yüksek... kara üzüm çekirdeğinide öneririm 1 tatlı kaşığı suyla yutsun yada balla karıştırıp yiyebilir. allah yardımcınız olsun.

çok şükür cnm iyiyim önceki yazılanlara göz atıyordum. cnm eşinin sonuçları inşallah daha da artar.
morfolojısınede baktılarmı ? oda cok önemli biz 1 yıldır bu testlerle uğraştığımız için artık her bişeyini öğrendik.

bendiiiiimmmmm...
cnm sonuclarına baktım da sayı olarak masallah iyi tabiki.
ama hareketsiz %70 dezavantaj tabi ama bunu hareketli hale getirmek imkansız değil.
bizim sayı ve harekette sorun yoktu morfoloji % 2 cıkmıstı sonra cok şükür oda yükseldi.zaten değişken bu değerler 3 kere üst üste alınan sonuçların ortalamasına göre teşhis konuyor. ama bu uyarılma konusu gerçekten doğru yanlıs hatırlamıyorsam bu testten önceki günde ilişkiye girdik ama boşalmadı demiştin bak hareketsiz sayınız yüksek... kara üzüm çekirdeğinide öneririm 1 tatlı kaşığı suyla yutsun yada balla karıştırıp yiyebilir. allah yardımcınız olsun.

tamam canım aşılama gününe kadar ona daha iyi bakmam lazım bu arada morfoloji ile ilgili değerleri yazsam da bir yorum yapsan nasıl olur canım bu arada seni hatırlayamadım ama ismini görünce bende bubuştu heralde dedim bu arada morfoloji değerleri

normal %52

baş anomalisi :%10

bunlardan büyük başlı :%3 küçük başlı %3 çift başlı %1 mekik başlı %3

boyun anomalisi %6

kuyruk anomalisi %32
,
bunlardan kuyruksuz %1 çift kuyruk %1 dag defek %5 coiled tail %25

geçen sene yapılan teste sadece normal morfoloji %17 diyordu

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Kuzunaz, prlanta, tiryak+

sizler nasılsınız kıslar

sana bu aşılamamı yapılcak canım allah yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda herkes hamiş olur:)benimki kesinlikle istemio aşılama falan bende acaba diyorum tahlil için desem alsam öreneğide kendime aşılamamı yaptırsam ama dışarda ne kadar canlı kalıolar bilmiom kafam çok karışık benimkide çok karşı çıkıo ne mutlu sanaki eşin hiçbişi demio canım benim ya allah gönlüne göre versin:)mutlu ve umutlu akşamlar herkese:)

sana bu aşılamamı yapılcak canım allah yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda herkes hamiş olur:)benimki kesinlikle istemio aşılama falan bende acaba diyorum tahlil için desem alsam öreneğide kendime aşılamamı yaptırsam ama dışarda ne kadar canlı kalıolar bilmiom kafam çok karışık benimkide çok karşı çıkıo ne mutlu sanaki eşin hiçbişi demio canım benim ya allah gönlüne göre versin:)mutlu ve umutlu akşamlar herkese:)

canım şimdi senin sorunun ne eşindemi sendemi aşılamaya neden karşı aşılama gizli yaptırısan şöle olur sen yumurta takibin yapılacak çatlama iğnesi yapılacak dr diyecekki çatlamam iğnesinden sonra şu saat ile şu saat arasında aşılama yapılacak eşine dersinki git test ver falancı yerde gider verrir onlar spermi yıkayana kadar sen gidersin eşin numuneyi verip çıkmış olur bu arada cnm

kıslar ben çıkıyorum yarın görüşürü bugün annemlerde kalacağım o yüzden giremem hoşçakalın

Back