• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte bu bizim hikayemiz "hoşgeldin prensesimm"

canım duaların için sağol bende bugunlerde anne olmayı beklıyorum iyice sabırsızlanıyorum artık kısmetse doğum normal olacak dualarınıza ihtiyacım var allah tüm anne adaylarının yar ve yardımcısı olsun bebeğine ve sana sağlıklı yıllar dilerim:emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:

tüm samimiyetimle hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum canım,Allah yardımcın olsun inşallah...

.........................................................................

Son düzenleme:
Burnumun direği sızladı okurken.. Rabbim bize de nasip etsin inşallah sonuna kadar bu duyguyu yasatmayı..

ayyy Allahımm... Yüce rabbimin yeryüzünde insanoğluna verdiği en güzel mükafât bu... Allah analı babalı sağlıklı büyütsün canımmm:nazar:

canım çok güzel bir hikaye sonu güzel biten inşallah ömrünüz boyunca bütün hikayeleriniz güzel biter..yavrunu ve oğlunu ve seni kocaman öpüyoruz oğlumla..

canim gözün aydin Allahim sizi hic ayirmasin saglikli sihatli mutlu günler hep sizinle olsun ins
darisi benim gibi dogum yapacaklarin basina ins
kendine ve bebisine cok iyi bak güzel anne:1hug:

allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inş...

bu içten ve samimi duygular için hepinize tekrar tekrar teşekkürler ediyorum arkadaşlar...darısı tüm bebek isteyen ve bekleyenlerin başına inşallah...

bu içten ve samimi duygular için hepinize tekrar tekrar teşekkürler ediyorum arkadaşlar...darısı tüm bebek isteyen ve bekleyenlerin başına inşallah.

allah analı babalı büyütsün cnm benim yerime kokla bebişini sana geçmiş olsun öptüm
:1hug:

Back
X