Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

kızlar ben çarşıya gidiyorum hiç sevmiyorum çarşı işlerini ama yapıcak bişeyde yokki rabbime emanet olun

kızlar bişey soracam bugün ruyamda ev çok kalabalıktı pide yaptımışız kasa kasa herkes yiyodu
sonra eşim böyle buket şeklinde sarılmış top top sarımsak koyuyodu cebime bende niye koydun diorum oda dursun orda diyo ne anlama geliyo sizce bi yorumlarmısınızCADIARZU
çok miktarda pide görmek; mal mülk sahibi ve başarılı olmaya, geleceğin iyi olduğuna işarettir

Rüyada sarimsak,haran ve kötü mala ve cirkin söze isarettir. rüya sahibi hayri, serre cevirir. bundan dolayi, sarmisak yedigini gören kimse,kötü bir isimle anilir. yedigi sarmisak pismis ise kötülüklerden tövbe eder ve hatadan döner. sarmisak yemek, yalniz hasta icin hayirdir. sarmisagi kökünden cikardigini gören kimseye akrabalan tarafindan bir zarar ulasir. kökünden cikarilan soganin tabiri de böyledir. bazilari da,sogan ve sarmisak, üzüntü ve kederdir demislerdir

çok miktarda pide görmek; mal mülk sahibi ve başarılı olmaya, geleceğin iyi olduğuna işarettir

Rüyada sarimsak,haran ve kötü mala ve cirkin söze isarettir. rüya sahibi hayri, serre cevirir. bundan dolayi, sarmisak yedigini gören kimse,kötü bir isimle anilir. yedigi sarmisak pismis ise kötülüklerden tövbe eder ve hatadan döner. sarmisak yemek, yalniz hasta icin hayirdir. sarmisagi kökünden cikardigini gören kimseye akrabalan tarafindan bir zarar ulasir. kökünden cikarilan soganin tabiri de böyledir. bazilari da,sogan ve sarmisak, üzüntü ve kederdir demislerdir

sağol canım baktığın için çok korktum yaaa kannehir:1shok::1shok:

ilk sperm tahlili verdi eşim 680bin sperm çıktı peşine zature oldu 1-2 tane ölü sperm bulundu ve doktor asla olmaz dedi...ama hemen zatureden sonraydı.....

zaten 680 binde çok düşük bir rakammış canım varikosel filan denmedi ameliyat filan denmedimi

bu arada benim eşiminde geçen seneki sonuçları 27 milyon sayı ve toplamda %66 hareketlilik %7 morfoloji filandı ve cumartesi test verdi sonuçlar bugün benim mail adresime gelecekti bakalım inşallah güzel sonuç alırız

kızlar ordamısınız merhaba ben ayın 11 re olmam gerekti adet olmadım sitresmi acaba belirtileri var ama kendi gelmedi bu ay tedaviye başlıcam bir türlü olmadım düzensizleşti iyice 2 aydır düzensiz napcam düzelmesi için bilmiyorum düzenliydi niye böyle oldu acaba

yaaa netten baktım ama bişey yazmıyo doğrudüzgün
aha buldum kuzunazın yazısıını

canım vajinanın ilk girişinde olan tırtıklı şey rahim değil rahim çok ilerde ve yuvarlak eğer eline geliyorsa adetin yakındır demek gelmiyorsa boşluğa düşüyorsa parmak hamilesin demek ama sen fazla kurcalama kıs ne olur ne olmaz ebeler ve dr lar böle anlarlarmış çoğunda hamileyken kanama olduğunda dr lar bu parmak yöntemiyle rahim aşağıyamı indi diye bakıyormuş

kızlar ordamısınız merhaba ben ayın 11 re olmam gerekti adet olmadım sitresmi acaba belirtileri var ama kendi gelmedi bu ay tedaviye başlıcam bir türlü olmadım düzensizleşti iyice 2 aydır düzensiz napcam düzelmesi için bilmiyorum düzenliydi niye böyle oldu acaba

test yaptınmı canım sen

kuzunazcım yok galiba kasıklarımda biraz ağrı var belirtileri göğüslerim şişti adet belirtim her ayki ama olmadı yarın alcam test bu gün gelmesse kırmızırar canım

inşallah hamilseindir ama değilsende bir an evvel gelir kırmızılar test yapmadan seni daha fazla ümitlendirmeden gelsin aynı şeyi kendim içinde diliyorum

ya kızlar benimle ilgilenmionuz hiç:gitme:ben hasta olmadım hala 3gün geçti test yaptım ama negatif hiç bir hastalık belirtim yok gıcık oldum biraz önce doktorumla görüştüm gel bide kan testine bakalım olmazsa adet söktürücü veriyim dedi:(çok mutsuzum olsamda bari şu kürlere hemen başlasam:)bide nolur şuna cwp yazın preseed kullanan varmı aranızda nolur yardım hepinizi öptüm:):1hug:

ya kızlar benimle ilgilenmionuz hiç:gitme:ben hasta olmadım hala 3gün geçti test yaptım ama negatif hiç bir hastalık belirtim yok gıcık oldum biraz önce doktorumla görüştüm gel bide kan testine bakalım olmazsa adet söktürücü veriyim dedi:(çok mutsuzum olsamda bari şu kürlere hemen başlasam:)bide nolur şuna cwp yazın preseed kullanan varmı aranızda nolur yardım hepinizi öptüm:):1hug:
valla canım bence hiç stres yapma benim yerimde olsan bilmiyorum ne olurdunn... dr dediği gibi ya testi tekrarla yada kan testi yaptırr.. eğer yoksada dr sana söktürücü yazar.. preseed e gelincede ben kullanmadım bilmiyorum. canım o yüzden bişey diyemiycem

Back