sağol cnm bol hamişlerin içindede sen varsın ay size komik bir rüya gördüm onu anlatayım benim orta 1 e giderken filan bir platonik aşkım vardı yani hani aşk sanılanlardan :) neyse o da eski ourduğumuz yerdeydi neyse o yeri gördüm orda bir kahve vardı orada düğün varmış sonra bende bir arkadaşımın oğlu vardı buğra diye ona bakıyorum ama çocuk bırakıyor elimi gidiyor filan neyse bu sevdiğim çocukta arabaya yaslanmış duruyor kuzenimde onun olduğu yerden bana bağırıyor aynur aynur diyor sonra hamiş hamişş diye bağırıyor allah allah diyorum bu kız bana neden böle diyor güya o çocuğu kıskandırmak için sölüyor ama ben çakıyorum köfteyi bozuntuya vermiyorum filan yanına gidiyorum kuzenimin anlamamslıktan geliyorum arkadaşın çocuğu elimden kaybolmuştu ya onu arıyorum ama buğra demiyorum dilara diyorum dilara nerde diye bağırıoeum birsürü karmaşık rüya gördüm üstelik kaç gündürde böyleyim
inşallah canım inşallah sende bu hamişlerin içindesin inşallah canım benim bu rüyaların hayra çıksın rabbimin izniyle kan şekerin düşüyomu yine canım