Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

varya bu tarcın corek otu karısımı mucıze gıbı bırsey bu ay yumurtalama baya kıvamlı oldu bence ondan dıyorum eskıden su gıbı olurdu

arkadaşlar siz yoksunuz bugün doktora gittim ve parmagımdaki sargıyı söktü ve parmagın şu an iyi durumda dedi ama tam bükemiyorum ve parmagımı istedigim gibi bukup açmam 3 yada 4 ayı bulurmuş.sargıyı çözdü ama öyle agır işler el işi felan yapma dedi cyclo-prognova hapım dün bitmişti perşembe sabahı olmam lazım .ama allahım hayırlısını nasip edip yüzümüzü güldürür inşallah canım.geçenlerde ablamgile hemşire arkadaşları gelmiş.arkadaşı beni ve kızımı biliyor zeynebim hastanedeyken bizimle ilgilenmişti.sagolsun.hemşire arkadaşı neşe ne yapıyor demiş .ablamda düşük yaptı diyince demişki çoook dikkat etsin her an hamile kalabilir.demiş düşük yaptıgı gün dahil üzerine 28 gün eklesin sonra kasım 13 oluyor sonra bir 28 gün daha eklesin oda aralık 10 oluyor bu civarda ilişkiye girmemiz gerekiyormuş biz 9 aralık gecesi girmiştik ve sonrada 12 aralık gecesi ilişkiye girmiştik yani bilmeden ihtimalleri degerlendirmişiz.9 aralık gecesi ben gece degil de sabah banyo yapmıştım.bakalım neler olacak adet olmazsam acaba neler olacak .gene rüyamda ikinci kızım olmuş ama aynı zeynebim. çalışıyormuşum ve kızımı komşuya baktırıyormuşum komşuda diyorki kek yaptım gelde yiyelim diyor.4 gündür kızımı hep ikinci çocugum olarak görüyorumçdaha bir gün öncesindede gene ikinci kızım olmuş ve piknige gidiyorum zeynebin ayakları duru bir suda ıslanıyor ve çantamdan çıkarıp yemyeşil bir çorap giydiriyorum ve beraber sarılıp uyuyoruz. ve sonra annemlere gidince koca bir havuz var annem bir balık tutuyor eliyle...sonra annem kardeşime diyorki sende tutu diyor oda tutuyor ve sonra bana diyor bende böyle koca bir balıgı kuyrugundan tutuyorum inşallah hayra alamet olur.inşallah yüzümüz güler rabbim anneligi yeniden nasip eder.allahım kimseyi evlatsız bırakmasın rabbim isteyen herkese versin.benim içinde dua etmenizi istiyorum arkadaşlar ama hissediyorum artık yaklaşıyoruz bebegimize.....

arkadaşlar siz yoksunuz bugün doktora gittim ve parmagımdaki sargıyı söktü ve parmagın şu an iyi durumda dedi ama tam bükemiyorum ve parmagımı istedigim gibi bukup açmam 3 yada 4 ayı bulurmuş.sargıyı çözdü ama öyle agır işler el işi felan yapma dedi cyclo-prognova hapım dün bitmişti perşembe sabahı olmam lazım .ama allahım hayırlısını nasip edip yüzümüzü güldürür inşallah canım.geçenlerde ablamgile hemşire arkadaşları gelmiş.arkadaşı beni ve kızımı biliyor zeynebim hastanedeyken bizimle ilgilenmişti.sagolsun.hemşire arkadaşı neşe ne yapıyor demiş .ablamda düşük yaptı diyince demişki çoook dikkat etsin her an hamile kalabilir.demiş düşük yaptıgı gün dahil üzerine 28 gün eklesin sonra kasım 13 oluyor sonra bir 28 gün daha eklesin oda aralık 10 oluyor bu civarda ilişkiye girmemiz gerekiyormuş biz 9 aralık gecesi girmiştik ve sonrada 12 aralık gecesi ilişkiye girmiştik yani bilmeden ihtimalleri degerlendirmişiz.9 aralık gecesi ben gece degil de sabah banyo yapmıştım.bakalım neler olacak adet olmazsam acaba neler olacak .gene rüyamda ikinci kızım olmuş ama aynı zeynebim. çalışıyormuşum ve kızımı komşuya baktırıyormuşum komşuda diyorki kek yaptım gelde yiyelim diyor.4 gündür kızımı hep ikinci çocugum olarak görüyorumçdaha bir gün öncesindede gene ikinci kızım olmuş ve piknige gidiyorum zeynebin ayakları duru bir suda ıslanıyor ve çantamdan çıkarıp yemyeşil bir çorap giydiriyorum ve beraber sarılıp uyuyoruz. ve sonra annemlere gidince koca bir havuz var annem bir balık tutuyor eliyle...sonra annem kardeşime diyorki sende tutu diyor oda tutuyor ve sonra bana diyor bende böyle koca bir balıgı kuyrugundan tutuyorum inşallah hayra alamet olur.inşallah yüzümüz güler rabbim anneligi yeniden nasip eder.allahım kimseyi evlatsız bırakmasın rabbim isteyen herkese versin.benim içinde dua etmenizi istiyorum arkadaşlar ama hissediyorum artık yaklaşıyoruz bebegimize.....
parmağın için çok geçmiş olsun ayrıca yeşil murattır derler ee hadi hayırlısı tez zamanda hamiş olman dileğiyle

kızlarr merabalar şu an yoksunuz bende uzuun zamandır giremiyorum
neler oldu neler bitti neşecimin parmağı iyiymiş tedaviye başlıcakmı
ayçanisanın bebeği nasıl ikiz değil galiba olsun hayırlısı olsun
evin ve kuzunaz adet oldumu
adeti geciken ve hamilelik belirtisi olan varmı
bu arada ben ateşimi ölçüyorum her sabah bugün 20.günümdeyim
ateşim git gide yükseliyor eğer adetime yakın sürekli yükselirse düşmezse hamileyim demektir

simal canım ısı ölçmeyi sanırım yanlış anlattım burada daha detaylı göreceksin

Yumurtlama olduktan sonra vücut ısısı önce hafifçe düşer, progesteron hormonu salgısıyla birlikte birkaç dizyem (derecenin onda biri) yükselir. Bu yöntemi kullanabilmeniz için elinizde bazal vücut ısısı ölçmeye uygun hassas bir termometreniz olmalıdır.

Yukarıdaki resimde bazal vücut ısısının günlere göre değişiminin grafiğe dönüştürülmüş şekli görülmektedir. Yumurtlamanın olduğu 14. gün ısının hafifçe düştüğüne, daha sonra belirgin bir şekilde yükseldiğine dikkat ediniz.

Vücut ısısının uykusuzluk, ateşli hastalıklar, yorgunluk, stres gibi olaylardan da etkilendiğini ve bu durumlarda arttığını unutmamalısınız.

kuzucum ben bu konuyu çok araştırdım evet aynen buradada dediği gibi yumurtlamadan 1 gün önce vücut ısısı hafifce düşer ve yumurtlamanın olduğu gün artış gösterir
eğer bu ısı adet günlerine yakın eski haline düşerse adet olacaksın eğer düşmezde yükselirse yada sabit kalırsa hamilesin demektir benimki arttı düşmedi
dur yazayım notlarımı;
11.gün 36,8
12.gün 36,8
13.gün 36,8
14.gün 36,7 --düşüş oldu
15.gün 36,9 --yükselme oldu
16.gün 36,9
17.gün 37.0
18.gün 37,2
19.gün 37,3

ben bu tablodan yumurtamın 15.ci gün çatladığını düşünüyorum
bakalım yarın sabah kaç çıkıcak bildiririm size

günaydın kıslar ayşeciğim inşallah hamilesindir bende çok yaklaştım bebeğime hissediyorumm yine rüyamda gördüm hep erkek çocuğu görüyorum ama rüyalarım çok uzun ve karışık bu aralar toparlayamıyorum

kuzucum ben bu konuyu çok araştırdım evet aynen buradada dediği gibi yumurtlamadan 1 gün önce vücut ısısı hafifce düşer ve yumurtlamanın olduğu gün artış gösterir
eğer bu ısı adet günlerine yakın eski haline düşerse adet olacaksın eğer düşmezde yükselirse yada sabit kalırsa hamilesin demektir benimki arttı düşmedi
dur yazayım notlarımı;
11.gün 36,8
12.gün 36,8
13.gün 36,8
14.gün 36,7 --düşüş oldu
15.gün 36,9 --yükselme oldu
16.gün 36,9
17.gün 37.0
18.gün 37,2
19.gün 37,3

ben bu tablodan yumurtamın 15.ci gün çatladığını düşünüyorum
bakalım yarın sabah kaç çıkıcak bildiririm size

ayşecim inşallah yumurtaların çatlamıştır inşallah hamilesindir güzelim ama bişi dikkatimi çekti ben ateş ölçme yöntemi topiklerinde görürdüm hep 35,8 e kadar düşerlerdi ateşleri sende ki yükselme bariz ama düşme öle normal değil sadece bir gün 0,01 oranında düşmüş canım inşallah bu iyiye işarettir güzelim

sayfamız 1000. sayfalara ulaşmış ama kimsecikler yok diyecektim ki kayracığım gelmiş canım 1000. sayfalar sensiz olmaz değilmi

Back